مهدی خورشيدی، داماد محمود احمدینژاد از تلاشها و فشارهای سرپرست نهاد رياست جمهوری برای استعفای وی از مسئوليت دبيرخانه شورای مشاوران دولت پرده برداشت.
مهدی خورشيدی دبير شورای مشاوران رئيس جمهوری و داماد محمود احمدینژاد در گفتوگو با خبرگزاری فارس از تلاشها و فشارهای حميد بقايی، سرپرست نهاد رياست جمهوری برای وادار کردن وی به استعفا از مسئوليتی که بر عهدهدارد، پرده برداشت.
خورشيدی در اين گفتوگو در مورد آنچه که «جريان انحرافی نزديک به دولت» خوانده میشود گفته است: «متأسفانه جريان انحرافی تلاش میکند با بهرهمندی از منابع دولتی دامنه قدرت و نفوذ خود را در جامعه گسترش داده و برای خود پايگاه اجتماعی درست کند که نمونه بارز آن توزيع ثروت ملی بين افراد خاص مسئلهدار و بهظاهر هنرپيشههاست.»
دبير شورای مشاوران دولت، با انتقاد از نظريهپردازیهای اسفنديار رحيممشايی، رئيس دفتر رئيس جمهور «بهجای پرداختن به امور اصلی حوزه مسئوليت و اختياراتش» گفت:« اين آقا کار خود را رها کرده و ردای تئوریپردازی بر تن کرده اما خود را “مصون از نقد ” میداند و به دليل هراس از رويارويی با نخبگان حوزه و دانشگاه، به بهانههای واهی از مناظره و مباحثه با آنها فرار میکند و با فرافکنی حاضر به پاسخگويی درباره عقايد انحرافیاش نيست.»
خورشيدی: اين جريان برای کسب قدرت در آينده که محدود به کرسی رياست جمهوری نيست چون آنها نهاد را در اختيار گرفتهاند و دنبال نفوذ در مجلس بهعنوان مرجع تقنين در کشور هستند
خورشيدی افزوده است: «اين جريان برای کسب قدرت در آينده که محدود به کرسی رياست جمهوری نيست چون آنها نهاد را در اختيار گرفتهاند و دنبال نفوذ در مجلس بهعنوان مرجع تقنين در کشور هستند و همچنين برای پيشبرد اهدافشان برنامههای زيادی دارند و خيلی تلاش میکنند با تحقق خواستههایشان افکار انحرافی و خطرناک خود را حاکم کنند.»
دبير شورای مشاوران رئيس جمهور در پايان خاطرنشان کرد: «مادامی که رئيس جمهور از بنده بهعنوان امين خود کمک بخواهد، در خدمت دولت خواهم بود اما اگر کارشکنیها و فشارها برای استعفا آنقدر بالا بگيرد که کاری در حوزه مشاوران پيش نرود و مجموعه لطمه بخورد، حاضر نخواهم بود در اين مسئوليت بمانم.»
پيش از اين نيز احمد خورشيدی، پدر داماد محمود احمدینژاد و عضو ارشد ستاد انتخاباتی وی در سال ۸۴ در گفتوگو با خبرنگار تارنمای «فرارو» با تأکيد بر «منحرف بودن» جريانی که اين روزها از سوی ديگر اصولگرايان، جريان انحرافی ناميده میشود، گفت: «مطمئن باشيد که اين جريان يک جريان انحرافی است و به نظر من کارشان تمام است و هر چه قدر هم که ظرف چند روز گذشته رنگ عوض کردند و مصاحبههايی به طرفداری ظاهری از ولايت فقيه انجام دادند ثمر نداشته و آنها شناخته شدهاند.»
احمد خورشيدی با تأکيد بر اينکه کار اين جريان تمام شده است، گفت: «هرچند که اين جريان در آينده ممکن است دنبال مجلس، رياست جمهوری و شوراها باشند ولی يقين بدانيد که موفق نخواهند شد.»
اصولگرايان در چند هفته اخير نوک پيکان حمله خود را به سوی «جريان انحرافی» در اطراف محمود احمدینژاد، بهويژه اسفنديار رحيممشايی، نشانه گرفتهاند و سعی در جداسازی احمدینژاد از اين جريان دارند. بسياری از چهرههای اصولگرا، رحيممشايی را «منشأ انحراف» در دولت معرفی میکنند.
سخنان وی درباره «مکتب ايرانی و دوستی مردم ايران با همه ملتها» از جمله بحثانگيزترين مواضع وی بوده که انتقادهای تندی را از سوی برخی از مراجع تقليد شيعه و چهرههای اصولگرا بهدنبال داشته است.
در روزهای اخير کسانی چون آيتالله احمد جنتی، رئيس شورای نگهبان، آيتالله مهدوی کنی، رئيس مجلس خبرگان؛ حجتالاسلام احمد خاتمی، عضو مجلس خبرگان، مجتبی ذوالنور، جانشين ولیفقيه در سپاه پاسداران و برخی نمايندگان مجلس از محمود احمدینژاد، اسفنديار رحيممشايی و آنچه «جريان انحرافی» مینامند انتقادات تندی کردهاند.
با اينحال احمدینژاد همچنان حاضر نشده است مشايی را برکنار کند.
دوره ریاست احمدی نژاد به پایان رسیده است.
متاسفانه با اشتباه فاحشی که اصلاحطلبان عجول و فرصت طلب پس از انتخابات کردند،هم برای خود و هم برای اقای خامنه ای بن بست سیاسی را موجب شدند.
اکنون بیت رهبری با زره بین دنبال یک ادم مطیع و مردم پسند میگردند و چنانچه بیابند،مجبورند با اصلاح طلبی چون خاتمی کنار امده و از طریق ایشان موسوی و کروی را ارام نمایند و بعد اجازه ورود افراد تازه نفس اصلاح طلب را به میدان مبارزات انتخاباتی ایند بدهند.
متاسفانه به علت کج فهی از مردمسالاری،از خاتمی توقع داریم که نماینده همه بینش های سیاسی مخالف نظام و دولت ج.ا.ا. باشد و اگر چنین نکرد، یا سازشکار است و یا خائن و غیره.اینکه فریب رفسنجانی را خورد و برای خامنه ای شمشیر کشید و بعدا غلاف کرد،جای بحث خودش را دارد.اما اگر توقع داشته باشیم که ایشان از زبان مجاهد،چپی و سلطنت طلب هم با خامنه ای سخن بگوید،کاملأ احمق هستیم.
اصلاحات وظیفه یک دولت مردمی است که با اعتراضات ساده و یا راهپیمائی کوتاه مدت مردم،دولت مردمی اقدامات لازم و در حد توان خود را برای رفع نواقص انجام میدهد.ولی ما باید این وظیفه را با پتک توی مغز اخوندها و کاسه لیسهایشان کنیم تا انان تکانی به خودان دهند و اخرش هم خودمان از درخواست مان صرف نظر میکنیم.نیروهای سکولار و چپی و غیره هم به جای اینکه خود حقشان را با روش مسالمت امیز بگیرند،از اخوند توقع دارند که از قدرت به نفع انان صرف نظرکرده و فقط در مساجد روضه بخوانند و با دستمالکشی انان را به جای خود بر تخت دیکتاتوری اینده بنشانند.
کاربر مهمانmansour piry khanghah / 23 May 2011
بنده یکی از کارمندان انتقال داده شده میراث فرهنگی هستم. ما را به زور انتقال دادند و گفتند داوطلبانه بوده، به ما هشت میلیون تومان وام 14 درصد و اقساط 275 هزار تومانی دادند ولی در رسانه ها گفتند 25 میلیون وام، زمین، اضافه کاری فول، تبدیل وضعیت و دروغهای دیگری که تحویل مردم دادند. نزدیک به یکسال میگذرد و 70 درصد کارکنان سازمان ریزش کرده اند و در دروغی بزرگ بنام دورکاری در آینده ای مبهم بسر می برند.30 درصد باقیمانده در شیراز و اصفهان هستند که نیمی از آنها بدون همسر و فرزندشان کوچ کرده اند و یکسال است که هر چهارشنبه با صرف هزینه و خستگی و خطرات جاده به تهران در رفت و آمدند.آنهایی که با خانواده آمده اند دلمرده و افسرده شده اند.در اداراتی که به شکل ظاهری بر پا شده، مأموریت میراث فرهنگی گم شده است و همه دور خود می چرخند و البته مدیران اظهار موفقیت میکنند.مدیران ارشد برای انتقال دستخوش های 200 میلیون تومانی گرفته اند و هر هفته با هواپیما از تهران به اصفهان یا شیراز در ترددند. چون هرکدام دفتر اصلی خود را در تهران حفظ کرده اند و بیشتر در تهران بسر میبرند. این چه انتقالی است که مدیران و کارمندان دائما در راه تهرانند؟حمید بقایی سازمان میراث فرهنگی را تکه پاره و نابود کرد و کارمندانش را به خاک سیاه نشاند. همه نشسته ایم تا با آمدن رییس جمهور آینده، بلکه به تهران برگردیم و میراث فرهنگی دوباره احیا شود.
کاربر مهمان / 23 May 2011
هم میهنان گـــرامــی!
حـاکم ســا ختن شـــورایــی دمـکـراتیک و مـلّـی بــر سرنـوشت تحــــوّلات ممـکن مـلّــی در گـــرو درایت خــلاق و ابتـکار عمــل زیـــرکـــــانــۀ مـــاست.
پس بـــا هـــم بپـــــا خــیــــزیم!
بــا درایت لازم در فعــالیت هـــای انتــخــا بــاتــی مجـــــلس،
فـــــراهـم آوردن امـــکان بــــکارگیــــــری اصــــــــل ۵۹ را
مـحــــور “اتحـــاد ابتـــکار مــــلّـــی” قــــرار دهیــم.
استـــــراتـــــــژیـــی کــــه:
– تــــرویـــجــی و در عیــــن حـــال تبــــلـیــغـــی است،
– بــــزمــــی و در عیــــن حـــال رزمــــــــی است،
– سیـــــــــلـــی ممـــــــکن مــــــــلّّی است،
بـــدون تــوهم نسبـت بـه حــلــواهــای نسیـه!
رفــــــــرانــــدوم مخــــمـــلــی
هموطنان گرامی،
دستان پرابتکار شما را در ارســال ایــن استـراتـــژی اتحـــاد به دیگر همــوطنـان به گــرمی می فشــــاریم.
رفــــــــرانــــدوم مخــــمـــلــی
رفراندم مخملی / 24 May 2011