موسی قربانی، نماینده مجلس شورای اسلامی از حذف مباحث مربوط به کودک آزاری از لایحه حمایت از خانواده خبر داد و گفت که کودک‌آزاری جایگاهی در این لایحه ندارد. 
 
این در حالی است که نیره اخوان، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس چندی پیش در گفت‌وگو با سایت خبرآنلاین، از تشکیل کارگروهی برای بررسی کودک‌آزاری در لایحه حمایت از خانواده خبر داده بود. 
 
نیره اخوان گفته بود که این موضوع مورد بررسی قرار گرفت و بخش‌هایی از این لایحه برای دفاع از حقوق کودکان اختصاص یافته است. 
 
این نماینده مجلس اعلام کرده بود: «در قانون جدید موارد حمایتی از اطفال و نوع جرم‌هایی که علیه اطفال انجام می‌شود مشخص شده است.» 
 
مریم مجتهدزاده، رییس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز هفته گذشته در گفت‌وگو با خبرگزاری پانا از بررسی بحث کودک آزاری در لایحه حمایت از خانواده خبر داده بود. 
 
موسی قربانی اما ایران را در بحث حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان، یکی از «مترقی‌ترین» کشورهای عضو کنوانسیون حقوق کودک می‌داند و معتقد است که قوانین فعلی این کشور در بحث کودک‌آزاری «رسا» هستند. 
 
به گفته وی به دلیل وجود «مجازات‌های اسلامی» در بحث کودک آزاری، این موضوع در لایحه حمایت از خانواده جایگاهی ندارد. 
 
ماده ۱۱۷۹ قانون مدنی ایران اجازه «تنبه طفل» را به والدین داده است، قانون مجازات اسلامی این کشور نیز پدر را در صورت اقدام به قتل فرزند خود از قصاص معاف کرده است
 
در اردیبهشت ماه جاری رسانه‌های ایران اخباری در رابطه با سه مورد کودک‌آزاری از سوی خانواده‌های این کودکان منتشر کردند. هانیه، هشت ساله؛ باربد، سه ساله و نیما، چهار ساله در یک ماه اخیر مورد ضرب و شتم و آزار و اذیت شدید خانواده‌هایشان قرار گرفته و در بیمارستان بستری شده‌اند. نیمای چهار ساله چند روزی پس از بستری شدن در بیمارستان به خانواده‌اش تحویل داده شده است. 
 
ماده ۱۱۷۹ قانون مدنی ایران اجازه «تنبه طفل» را به والدین داده است. قانون مجازات اسلامی این کشور نیز پدر را در صورت اقدام به قتل فرزند خود از قصاص معاف کرده است. 
 
موسی قربانی موارد ذکر شده در رابطه با ضرب و جرح کودکان در قانون مجازات اسلامی «نسبتا محکم» می‌داند و می‌گوید: «در صورتی که کودک آزاری همراه با شکستگی یا ایراد ضرب و جرحی باشد، جرم خاص محسوب می‌شود و بنا بر ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی با وی برخورد و به دو تا پنج سال حبس و پرداخت دیه محکوم خواهد شد.» 
 

این در حالی است که ماده مورد اشاره این نماینده مجلس، ضرب و جرح را به صورت کلی مورد اشاره قرار داده و شرایط ویژه مباحث مربوط به کودک‌آزاری را مورد توجه قرار نداده است.