روز گذشته يک درگيری مسلحانه بين افراد ناشناس و نيروهای انتظامی در روستای حسن‌آباد واقع در پنج کيلومتری سنندج روی داده است.

خبرگزاری فارس به نقل از يک منبع آگاه نوشت: «روز گذشته تعدادی از عوامل گروهک ضد انقلاب که خانواده‌ای را در روستای حسن‌آباد سنندج به گروگان گرفته بودند با اقدام مأموران اطلاعاتی و امنيتی ناکام ماندند.»

بر اساس اين گزارش به «گروگان‌ها» و نيروهای انتظامی و امنيتی آسيبی وارد نشده است، اما طبق گفته اين منبع چند تن از «گروهک ضد انقلاب» کشته و زخمی شدند.

به اسامی و تعداد کشته‌شدگان اين درگيری که از ساعت ۱۶ تا ۲۳ طول کشيده، اشاره‌ای نشده است.
تا کنون هيچ گروهی مسئوليت اين حادثه را به عهده نگرفته است.

اين رويداد هم‌زمان با سفر دوره‌ای هيأت دولت به استان کردستان رخ داد.

درگيری بين نيروهای انتظامی و افراد ناشناس در حالی صورت گرفت که محمود احمدی‌نژاد، رئيس جمهوری ايران، سنندج را به مقصد ايلام ترک کرده بود.

طی ماه‌های اخير رويدادهای خشونت‌بار در کردستان افزايش يافته است.

روز ۲۷ فروردين دو بمب صوتی در ميدان آزادی منفجر شدند که بنا به گفته مسئولان فرماندهی انتظامی کردستان کسی در اين حادثه آسيب نديد. اما شاهدان عينی گفته بودند دو فرد عابر پياده به دليل ريزش شيشه از ساختمان‌های اطراف زخمی شدند.

پيشتر در اواسط فروردين‌ماه ابراهيم حسينی، معاون عمليات سپاه بيت‌المقدس کردستان از کشته شدن دو نفر از اعضای «گروه سلفی» و دستگيری يک گروه از آنان در سنندج خبر داده بود.

همچنين خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ايران (ايرنا) هفته گذشته از شناسايی يک «خانه تيمی» متعلق به «گروه سلفی» در روستای برازان سنندج و دستگيری هشت نفر از اعضای اين گروه خبر داده بود.

سلفی گروهی از مسلمانان هستند که راه نجات مسلمانان را بازگشت به قوانين قرآن و سنت طبق فهم «سلف صالح» می‌دانند.

اين گروه به سه شاخه اصلی سلفی محافظه‌کار و درباری، سلفی سياسی راديکال و سلفی جهادی (سلفی تکفيری) تقسيم می‌شوند.

بامداد روز شنبه ۱۳ فروردين‌ماه نيز در حمله افراد مسلح ناشناس به يک پاسگاه مرزی در روستای سياناو نزديکی روستای کانی‌کبود مريوان يکی از پرسنل کادر و سه سرباز وظيفه کشته و دو سرباز وظيفه ديگر نيز زخمی شدند.

شامگاه روز پنج‌شنبه چهارم فروردين‌ماه سال جاری در دو حادثه بر اثر تيراندازی افراد ناشناس چهار نفر در سنندج کشته و زخمی شدند.

پس از آن سرتيپ پاسدار محمد پاکپور، فرمانده نيروی زمينی سپاه پاسداران گفت دو تن از «عوامل اصلی» عمليات مسلحانه روز چهارم فروردين در سنندج توسط نيروهای سپاه و نهادهای امنيتی شناسايی و با اجرای کمين توسط نيروهای قرارگاه حمزه نيروی زمينی سپاه کشته شدند.

پيشتر، در روز ۱۳ اسفندماه ۱۳۸۹ بر اثر تيراندازی نيروهای ناشناس چهار محيط بان در اطراف شهر سنندج کشته شدند.

يک روز پس از کشته شدن چهار محيط بان، خيرالله مرادی، دبيرکل محيط زيست استان کردستان، عاملان اين رويداد را افراد «ضد انقلاب» ياد کرد.

حزب حيات آزاد کردستان (پژاک) کشته شدن چهار محيط بان را محکوم کرد، اما رويداد سيزدهم فروردين ماه را به عهده گرفت.

در اطلاعيه‌ای که اين گروه در تارنمای خود منتشر کرد، آمده بود، حمله نظامی به پاسگاه مرزی در روستای سياناو نزديکی روستای کانی‌کبود مريوان در پاسخ به اعدام حسين خضری و «فشار بر خلق کرد»، انجام يافته است.

حسين خضری، زندانی سياسی کرد بامداد ۲۴ دی‌ماه ۱۳۸۹ در زندان اروميه اعدام شد در حالی که وکيل و خانواده‌اش از اجرای اين حکم خبری نداشتند.