غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشست خبری روز یکشنبه سوم بهمن خود خبر از ابلاغ حکم بابک زنجانی به او داد.

سخنگوی قوه قضائیه درباره پرونده بابک زنجانی گفته: «دو نفر از کسانی که محکوم به اعدام شده بودند حکم‌شان نقض شد که باید پرونده شان به شعبه هم عرض می‌رفت و حکم خود بابک زنجانی که صادر شده بود باید به او ابلاغ می‌شد که هر دوی این کارها اتفاق افتاد.»

 دو متهم دیگر پرونده موسوم به فساد نفتی مهدی شمس و حمید فلاح هروی هستند.

به گفته اژه‌ای تحقیقات مجدد از دو متهم توسط بازپرس شروع شده و اگر لازم باشد از خود بابک زنجانی نیز دوباره بازجویی خواهد شد.

اژه‌ای همچنین گفته: «نفر دیگری که فراری شده بود با تلاش نیروهای انتظامی و بازپرس به ایران برگردانده شد و سایر افرادی که با قرار وثیقه برایشان قرار صادر شده بود اتهامشان در حال پیگیری است.»

۱۳ آذر ماه ۱۳۹۵ دیوان عالی کشور حکم اعدام بابک زنجانی، تاجر ایرانی بدهکار به وزارت نفت را تأیید کرد.

بابک زنجانی به اتهام پرداخت نکردن بدهی هشت هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی خود به وزارت نفت، دی‌ماه سال ۱۳۹۲ بازداشت شد. او در دوران تحریم‌های جهانی علیه ایران نفت ایران را در دیگر کشورها می‌فروخته است تا ایران بتواند تحریم‌ها را دور بزند. زنجانی پس از چندین جلسه دادگاه به همراه دو متهم دیگر این پرونده به اعدام محکوم شد اما حکم آن‌ها تایید نشد.

زنجانی در شهریورماه سال جاری به‌دلیل بیماری گوارشی در بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گرفت و سپس به زندان بازگشت.

رسول کوهپایه‌زاده، وکیل بابک زنجانی ۱۹ آبان‌ماه اعلام کرد که موکلش ممنوع‌الملاقات شده و دو ماه است که از او خبری ندارد.

بابک زنجانی که خود را یک «بسیجی اقتصادی» می‌نامد، صاحب بیش از ۶۴ شرکت از جمله شرکت هولدینگ توسعه سورینت قشم، «اولین بانک سرمایه‌گذاری اسلامی» در مالزی، سهامدار شرکت هواپیمایی انور ترکیه، مؤسسه مالی اعتباری در امارات و بانک ارزش تاجیکستان بوده است.

پیش از این خبرهایی مبنی بر لغو حکم اعدام بابک زنجانی در ایران منتشر شده بود.

در همین زمینه

چرا از حق حیات بابک زنجانی دفاع نمی‌کنید؟