خبرگزاری فارس، مدعی شد «منافقين و فتنهگران» امروز قصد دارند با نظام مقابله مسلحانه کنند.
اين تارنمای نزديک به نيروهای امنيتی ايران نوشته است: «امروز منافقين با همکاری فتنهگران قصد دارند سناريوی “تجمعات جزيرهای و کوچک اما با سطح خشونت بالا و انبوهسازی در کشتهها با اقدام مسلحانه ” را در دستور کار خود قرار دهند.»
مقامات جمهوری اسلامی سازمان مجاهدين خلق را «منافقين» خطاب میکنند و به معترضان «فتنهگر» میگويند.
فارس افزوده است: «برخی تيمهای جديد منافقين در روزهای گذشته وارد کشور شده و تصميم دارند در صورت هرگونه تجمع احتمالی به منظور کشتهسازی و با هدف ايجاد جو آشوب و خشونت، تعدادی از هموطنانمان را به شهادت برسانند.»
فارس مدعی شده است که در راهپيمايی روز ۲۵ بهمن نيز «دشمنان انقلاب» با تيراندازی خود صانع ژاله و محمد مختاری را کشتهاند اين در حالی است که مخالفان حکومت عامل کشته شدن اين دو جوان را نيروهای امنيتی میدانند.
اين خبرگزاری نزديک به نيروهای امنيتی ايران نوشته است: «طی روزهای گذشته تماسهايی از سوی منافقين از داخل و خارج از کشور با برخی شهروندان صورت گرفته و آنها را تشويق به حضور در خيابانها کردهاند.»
مخالفان جمهوری اسلامی ايران اين خبر خبرگزاری فارس را «سناريويی» میدانند که بر اساس آن حکومت قصد دارد با شليک به سوی معترضان در خيابانها، مسئوليت آن را به گردن مخالفان بيندازد.
آنها میگويند راهپيمايی روز ۲۵ بهمن، کشته شدن صانع ژاله و محمد مختاری و سپس «بسيجی» قلمداد کردن اين دو تجربهای در اين رابطه است.
راهپيمايی ۲۵ بهمن به درخواست ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، دو تن از رهبران مخالفان دولت ايران و در پشتيبانی از جنبش مردم مصر و تونس برگزار شد اما با حمله نيروهای امنيتی به تظاهرات ضدحکومتی تبديل شد.
اين راهپيمايی افزون بر تهران در چند شهر ديگر نيز برپا شد اما در تهران با حمله نيروهای امنيتی منجر به کشته شدن دو جوان معترض، زخمی شدن دهها نفر و بازداشت بيش از هزار نفر گرديد.
با فراخوانی که چند روز پيش از سوی شورای هماهنگی راه سبز اميد منتشر شد امروز يکشنبه اول اسفند ۸۹ در هفتمين روز کشته شدن دو نفر در تظاهرات ۲۵ بهمن، تجمعاتی در تهران و ديگر شهرها گزارش شده است.
بر اساس اين گزارشها امروز در تهران با وجود تدابير شديد امنيتی مردم معترض از ساعت سه بعدازظهر به خيابانها آمدند و درگيریهایی نيز از نقاط مختلف گزارش شده است.
تا هنگام تنظيم اين خبر در ميدان انقلاب، خيابان ولیعصر، بلوار کشاورز، ميدان هفت تير، در نزديکی صدا و سيما، ميدان ونک، پارک ملت و نقاط ديگری از تهران مردم دست به تجمع زده و شعارهايی عليه حکومت سر دادند.
همچنين در شيراز، اصفهان، همدان و چند شهر ديگر نيز اين تجمعات صورت گرفته است. برای نخستين بار خبرهايی نيز از اعتراضات خيابانی مردم دو شهر کردنشين مهاباد و سنندج منتشر شده است.
تا یک ساعت قبل که نوشته بود همه جا آرومه و هیچ خبری در شهر نیست! حالا چه شد ؟
فرشید فاریابی / 20 February 2011