فخرالسادت محتشمی‌پور، همسر مصطفی‌تاج‌زاده و فاطمه ملکی همسر محمد نوری‌زاد در نامه‌ای به مراجع تقليد گفته‌اند آن‌چه که به‌عنوان فتنه مطرح می‌شود، «دروغ و فريبی است که خداوند ما را مأمور افشای آن کرده است.»

به گزارش تارنمای کلمه، محتشمی‌پور و ملکی اين نامه را خطاب به «ابراهيم امينی، اسدالله بيات زنجانی، حسين وحيد خراسانی، خرازی، عبدالله جوادی آملی، موسی شبيری زنجانی، لطف‌الله صافی گلپايگانی، يوسف صانعی، ناصر مکارم شيرازی و عبدالکريم موسوی اردبيلی از مراجع تقليد شيعه و علمای مذهبی و همچنين مجمع مدرسين و محققين حوزه علميه قم» نوشته‌اند.

مصطفی‌تاج زاده، عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ايران اسلامی و محمد نوری‌زاد، روزنامه‌نگار پس از انتخابات بحث‌برانگيز رياست‌جمهوری ايران در سال گذشته بازداشت شدند.

همسران اين دو زندانی سياسی نوشته‌اند به دليل «ستم مضاعفی» که به نام اسلام بر آن‌ها وارد می‌شود، مدتی پيش به مراجع تقليد پناه برده‌اند اما «زورمداران» در روز عاشورا، «کينه خود را از اين عمل صواب ما با هجوم وحشيانه در عصر عاشورا و بازداشت و بی‌حرمتی بر سرمان خالی کردند.»

۲۵ آذرماه گذشته اعضای خانواده محمد نوری‌زاد، و همسر مصطفی تاج‌زاده در مقابل زندان اوين دستگير شدند.

فاطمه ملکی، همسر محمد نوری‌زاد، فرزندان، والدين و برادر او به همراه فخرالسادات محتشمی‌پور، همسر مصطفی تاج‌زاده که به دليل نگرانی از حال اين زندانی سياسی در مقابل زندان اوين تجمع کرده بودند که توسط مأموران بازداشت شدند. آن‌ها پس از ساعاتی آزاد شدند.

اما فاطمه ملکی به دلیل حمله مأموران دچار «شوک عصبی» شد که به بیمارستان منتقل گردید. وی نیز پس از چند روز از بیمارستان مرخص شد.

۲۴ آذر ۸۹ نيز خانواده اين دو زندانی سياسی برای ديدار با مراجع تقليد به شهر قم سفر کرده بودند. اين ديدار واکنش تند روزنامه کيهان را به‌دنبال داشت.

حسين شريعتمداری، مدير روزنامه کيهان که به‌طور مستقيم از سوی آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران برای اداره اين روزنامه منصوب شده، چهارشنبه اول دی‌ماه جاری در سرمقاله‌ای، ديدار مراجع تقليد با خانواده‌های زندانيان سياسی را «وارد شدن مراجع به بازی دشمن» توصيف کرد و نوشت برخی مراجع تقليد «آب به آسياب دشمن می‌ريزند.»

محتشمی‌پور و ملکی در ادامه نامه خود اعلام کرده‌اند که اجازه نخواهند داد با «سکوت خفقان‌آور و در پشت پرده‌های ضخيم فريب و در پوشش کامل امنيتی»، بيش از اين مورد «جفا» قرار بگيرند.

آن‌ها افزوده‌اند: «نه تهديد و ارعاب و نه آزار، موجب عقب‌نشينی از راه حق نخواهد بود و خرسنديم که بزرگوارانی چون شما شاهد عادل همه مظالمی خواهند بود که بر سر ما رفته و می‌‌رود.»

بسیاری از مراجع تقلید در ایران بارها به نحوه رفتار دولت با معترضان به نتیجه انتخابات، اعتراض کرده‌اند.