ميليونها نفر در سراسر هند با انجام حرکات يوگا مراسم روز جهانی يوگا را برگزار کردند.
به گزارش آسوشیتد پرس، اين مراسم با سخنرانی نارندرا مودی، نخست وزير هند که خود از علاقهمندان يوگا است آغاز شد. مودی به همراه اعضای کابينه و ديپلماتهای خارجی در ميان مردم به تمرين ورزش يوگا پرداخت.
او در سال گذشته و پس از به قدرت رسيدن، بارها سعی کرد تا با جلب نظر سازمان ملل روز ۲۱ ژوئن، «روز جهانی يوگا» نامگذاری شود.
اين مراسم در دهلی نو، پايتخت هند با تدابير شديد امنيتی برگزار شد. در اين شهر که محل اصلی برگزاری اين مراسم است هزاران کفپوش رنگارنگ برای انجام حرکات يوگا در خيابان پهن شده است.
وزارت خارجه هند اعلام کرد، روز جهانی يوگا در سراسر جهان برگزار خواهد شد. همزمان هزاران نفر از مردم فرانسه نيز با لباس سفيد و تشکچههای زرد در زير برج ايفل در پاريس به اجرای حرکات يوگا میپردازند. در شهرهای بزرگ ديگری مثل پکن، سئول و نيويورک نيز اين مراسم در حال برگزاری است.
نخست وزير هند در ابتدای مراسم گفت:«ما علاوه بر جشن گرفتن اين روز، در حال آموزش ذهن انسان برای شروع يک عصر جديد و سراسر از صلح و هماهنگی هستيم.»
مودی هدف خود از اجرای اين مراسم را گسترش «هماهنگی و صلح» برای جهان دانست.
مخالفت مسلمانان
بسياری از مسلمانان با اجرای اين مراسم مخالفت کردهاند. آنها میگويند يوگا ورزشی مرتبط با آيين هندو است و با تعاليم اسلام سازگاری ندارد.
بسياری ديگر نيز هدف اصلی نارندرا مودی، نخست وزير ملیگرای هند از برگزاری اين مراسم را ترويج هندوئيسم و بازگست به تعاليم هند باستان دانستهاند.
يوگا در ايران: معنويت انحرافی
يوگا در چند سال گذشته در ايران نيز با اقبال زيادی روبرو شده و در حال حاضر ايران دارای«انجمن تخصصی يوگا» میباشد. با اينکه طرفداران يوگا در ايران از آن به عنوان «ورزش» نام میبرند، ولی حکومت آن را« يک معنويت و عرفان انحرافی» میداند.
با اين وجود، در سالهای اخيردر ايران تأسيس آموزشگاههای رسمی يوگا رشد فزاينده ای داشته که تعداد آنها در مناطق متمول و مرفه نشين به مراتب بيشتر است. به نظر میرسد وجود روز افزون اين مؤسسات با ديدگاههای حکومتی در تناقض است.
دوستی در هند تعریف می کرد . روزی با تاکسی در دهلی می رفتم .راننده پس از انکه فهمید دین اجداد من اسلام بوده است پرسید ” ایا خدای شما مسلمانان کر است ؟ مسجدی در محله ماست که صدای اذانش حتی در پستوی خانه های دور شنیده می شود ”
مسلمانان رفتار و افکار دیگران را ضد اسلامی می دانند که با ارزشهای انان سازگاری ندارد اما مردم دیگر باید صدای اذان انان را تحمل کنند چون اینان خود را برحق می دانند .
شاهد / 21 June 2015
وقتی همین هزاران نفر در خیابانهای ایران و دیگر کشورهای اسلامی جمع میشوند همه اش فریاد می زنند و برای مردمان کشورهای دیگر آرزوی نابودی و مرگ میکنند و دم از برتری اسلام و ارتش اسلامی میزنند و پرچم دیگر ملتها را آتش میزنند. فرق فرهنگها و دینها از زمین تا آسمان است.
m / 22 June 2015