پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله خامنه‌ای نتیجه یک نظرسنجی پیرامون مهم‌ترین و به یاد ماندنی‌ترین جمله او را منتشر کرد. جمله برگزیده: «ملت عاشق مبارزه با صهیونیست‌هاست.»

خامنه‌ای

نتیجه یک نظرسنجی از مخاطبان سایت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای در باره مهم‌‌ترین جمله رهبر جمهوری اسلامی ایران در سال ۹۳ منتشر شد. این نظرسنجی از  ۱۷تا ۲۶ اسفند جریان داشته و دو مورد از هفت جمله برگزیده شده‌‌‌، در باره اسرائیل هستند. خبرگزاری «ایلنا» می‌نویسد این نتیجه بر پنج هزار پیامک و چهار هزار و ۵۰۰ نظر دریافت‌شده، استوار است.

جمله مهم و به یادماندنی از نظر کاربران، مستخرج از عبارتی نسبتا طولانی است: «گاهی بعضی از جوان‌های ما که مراجعه می‌کنند و جوابی نمی‌شنوند، به من نامه می‌نویسند و التماس می‌کنند که اجازه بدهید ما برویم در صفوف مقدم با رژیم صهیونیستی بجنگیم. ملت عاشق مبارزه با صهیونیست‌هاست.» این جمله در ۴ آذرماه سال ۹۳ بیان شده است.

دومین جمله انتخابی نیز در باره اسرائیل است و دو روز پس از عبارت اول ادا شده است: «امنیت اسرائیل تامین نخواهد شد، چه توافق هسته‌ای بشود و چه نشود.»

سومین جمله برگزیده هم در باره دشمن است: «چشم‌مان به دست دشمن نباشد که کی تحریم را بر می‌دارد. کی فلان نقطه را موافقت می‌کند؛ به درک! نگاه کنیم ببینیم خودمان چه‌کار می‌توانیم بکنیم.» این جمله در نخستین روز سال ۱۳۹۳ و در بیانات نوروزی ادا شده است.

سال گذشته نیز جمله برتر رهبر ایران از دید کابران سایت او، در باره اسرائیل بود. او در نوروز ۹۲ در مشهد گفت: «اگر غلطی از رژیم صهیونیستی سر بزند، جمهوری اسلامی تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.»

این پنجمین مرتبه است که جمله برگزیده رهبر ایران انتخاب می‌شود.

جمله برتر سال ۱۳۹۱ این بود: «من دیپلمات نیستم، من انقلابی‌ام.» خامنه‌ای این حرف را در نوزدهم بهمن این سال در جمع فرماندهان نیروی هوایی ارتش زده  و گفته بود: «دیپلمات یک کلمه‌ای را می‌گوید، معنای دیگری را اراده می‌کند. ما صریح و صادقانه حرف خودمان را می‌زنیم…»

مخاطبان سایت خامنه‌ای در سال ۱۳۹۰ هم در یک نظرسنجی، این جمله را انتخاب کرده بودند: «ما در قضایاى ضدیت با اسرائیل دخالت کردیم. نتیجه‌اش هم پیروزى جنگ سى‌وسه روزه و پیروزى جنگ بیست‌ودو روزه بود.»

پایگاه اطلاع‌رسانی رهبر ایران در سال ۱۳۸۹، این جمله را به یادماندنی‌ترین حرف از نگاه مردم معرفی کرده بود: «پایداری و هوشیاری مردم در مقابل فتنه ۸۸ موجب واکسینه شدن کشور و مردم در مقابل میکروب‌های سیاسی و اجتماعی شد.»

آن زمان، میکروب خواندن معترضان موجی از واکنش را در شبکه‌های اجتماعی و نزد فعالان مدنی دامن زد.