ایالات متحده یک سازمان متمرکز امنیتی جدید ایجاد کرد. این مرکز مسئول به‌دست آوردن اطلاعات مختلف از ادارات مختلف خواهد بود و به‌منظور هماهنگی اقدامات دولت برای مقابله با حملات سایبری تشکیل شده است.

لیزا موناکا، مشاور امنیتی رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید حملات سایبری از بزرگ‌ترین تهدیدها علیه ایالات متحده محسوب می‌شوند.
مشاور امنیتی رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید حملات سایبری از بزرگ‌ترین تهدیدها علیه ایالات متحده محسوب می‌شوند.

واشنگتن پست نوشته است این اقدام در پی حملات سایبری دو ماه پیش به شرکت «سونی ‌پیکچرز» صورت می‌گیرد.

سازمان جدید امنیتی آمریکا «مرکز هماهنگی اطلاعات سایبری» نام دارد و قرار است تشکیل آن سه‌شنبه ۱۰ فوريه / ۲۱ بهمن‌ماه به‌طور رسمی اعلام شود.

این سازمان بر اساس مدل «مرکز ملی مبارزه با تروریسم» ایجاد می‌شود که فردای حملات ۱۱ سپتامبر تشکیل شد.

لیزا موناکا، مشاور ویژه باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا در زمینه امنیت داخلی و مبارزه با تروریسم، ضمن بیان این‌که حملات سایبری از بزرگ‌ترین تهدیدها علیه ایالات متحده محسوب می‌شوند، گفت سازمان جدید اطلاعاتی همان رویکرد یکپارچه و چند ابزاری را که آمریکا برای مبارزه با تروریسم توسعه داده‌ است، پیش خواهد برد.

منتقدان این طرح جدید امنیتی اما معتقدند که چندین سازمان امنیتی دیگر که پیش از این تشکیل شده‌اند می‌توانستند نقش این مرکز را ایفا کنند. در این بین اف‌بی‌آی و آژانس امنیت ملی آمریکا مراکز ویژه خود برای مبارزه با تروریسم را در اختیار دارند.

یک تحقیقات داخلی نشان داده است که سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا اطلاعات انبوهی را در مورد عاملان این حملات به‌دست آوردند، و اگر بهتر هماهنگی داشتند به‌شکل بالقوه می‌توانستند مانع از این حملات شوند.

در حالی که در ماه نوامبر سال گذشته میلادی اعلام شد که فیلم کمدی «مصاحبه»، محصول سونی ‌پیکچرز درباره کيم جونگ اون، رهبر کره شمالی در ۲۵ دسامبر اکران می‌شود این حملات سایبری انجام شد و فيلم‌های در حال پخش و اکران نشده اين شرکت توسط هکرها سرقت و در شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت. آمریکا مسئول این حمله را دولت کره شمالی دانست اما کره شمالی این اتهام را رد کرد. دفتر تحقيقات فدرال آمريکا و پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) پيگير اين موضوع بودند.