در پی حمله مسلحانه به نشریه «شارلی ابدو»، مارین لو پن، رهبر حزب راستگرای جبهه ملی فرانسه از «جنگ علیه بنیادگرایی» سخن گفت و خواهان همهپرسی در مورد حکم اعدام شد.
مارین لو پن روز پنجشنبه ۸ ژانويه / ۱۸ دی در توئیتر خود درباره همهپرسی در مورد حکم اعدام نوشت: «من شخصاً فکر میکنم که این امکان باید وجود داشته باشد.»
لو پن همچنین در گفتوگو با شبکه تلویزیونی «فرانس ۲» از «جنگ علیه بنیادگرایی» در فرانسه سخن گفت و افزود اسلامگرایان در این کشور اعلام جنگ کردهاند.
در حمله روز چهارشنبه به دفتر مجله هفتگی «شارلی ابدو» ۱۲ نفر، از جمله چهار کاریکاتوریست نامدار فرانسه، شارب، کابو، ویلنوسکی و تینوس، کشته و ۱۱ نفر زخمی شدند. چهار تن از زخمیشدگان در خطر مرگ قرار دارند. فرانسوا اولاند، رئیسجمهور فرانسه از این حمله بهعنوان یک اقدام تروریستی یاد کرد و در فرانسه عزای ملی اعلام کرد.
مارین لو پن میخواهد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۷ کاندیدا شود. او پیش از این در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۲ نیز کاندیدا شده بود و در آن دوره ۱۷/۹ درصد آرا را بهدست آورد. در انتخابات اروپا در ماه مه، جبهه ملی فرانسه حدود ۲۵ درصد آرا را کسب کرد و برای نخستین بار در فرانسه قویترین حزب شد.
مارین لو پن سعی دارد چهره معتدلتری به حزب خود بدهد. پدر او، ژان ماری لو پن که بنیانگذار این حزب است سیاست راستگرایانه تندی را دنبال کرد. او در اوخر ماه نوامبر خواهان اعدام ماکسیم هوشار، فرانسوی اسلامگرا شد. مقامات فرانسوی ماکسیم هوشار را از روی یک ویدئوی متعلق به «دولت اسلامی» (داعش) شناسایی کردند. گفته میشود که او در گردن زدن سربازان سوری دست داشت. دو ماه پیش دادستانی کل فرانسه او را یکی از عاملان اعدام پیتر کاسیگ، گروگان آمریکایی دانست.
ژان ماری لو پن در یک ویدئو گفت حکم اعدام «راه حل خوبی است». او روشی را پیشنهاد کرد که پیش از اینها در تاریخ فرانسه بهکار برده شده بود: اعدام با گیوتین.
بیشتر بخوانید: ۳۰ سالگی لغو اعدام در فرانسه (گفتوگویی با عبدالکریم لاهیجی در چهار سال پیش)
در فرانسه ۳۴ سال پیش حکم اعدام لغو شده است. روبرت بادينتر، وکيل دعاوی، استاد دانشگاه، و رئيس شورای قانون اساسی فرانسه قانون لغو حکم اعدام را روز ۳۰ سپتامبر سال ۱۹۸۱ به تصويب مجلس رساند. تلاشهای او و فرانسوا میتران، نامزد وقت حزب سوسياليست فرانسه در انتخابات ریاست جمهوری سرانجام با روی کار آمدن دولت میتران به ثمر رسید و حکم اعدام در فرانسه لغو شد. تا پیش از رئیسجمهور شدن میتران مردم فرانسه در نظرسنجیها از حکم اعدام حمایت میکردند اما با تلاشهای دولتی و روشنگری در این زمینه مردم نیز با آن مخالفت کردند.
اگر فرانسه حکم اعدام را دوباره تایید کند این به معنی آن است که کل قوانین حقوق بشری اروپا را زیر سوال برده است. گفته این خانم نشان میدهد حتی در کشوری چون فرانسه هنوز افرادی با خط فکری تند و انتقام بر سر قدرت هستند. این جای ناراحتی دارد چون با وجود این شرایط نمیشود انتظار داشت کشورهای خاورمیانه روند بهبودی را طی کنند.
ایمان / 09 January 2015
برای بعضی از مجرمین جنایتکار چاره ای جز اعدام نیست و این حداقل مجازات اینگونه افراد است .
افراطیون مسلمان و اسلامی مذهبی ، از آزادی و حقوق بشر در غرب بیشترین سوء استفاده را نموده و همواره قوانین آن سرزمینها را زیر پا میگذارند و هیچ ارزش و اهمیتی برای جان افراد بیگناه ، اعم از زن و مرد و پیر و جوان و حتی کودکان معصوم قائل نیستند و خود را تافته جدا بافته میدانند .
البته ایدئولوژی خطرناک جهاد و کافر پنداشتن همه غیر مسلمانان طبق احکام من در آوردی اسلام ، به آنها این جرات و جسارت را میدهد که بر ضد بشریت دست به جنایت بزنند ، و صد البته بز دلیشان چنان است که هرگز نمیتوانند با نیروهای نظامی و امنیتی وارد در گیری شده و تنها شهروندان عادی را مورد هدف قرار میدهند .
بنا بر این و حداقل برای اینگونه مجرمین باید در قوانین باز نگری کرد و آنها را بدست عدالت سپرد ، عدالتی که آنها را زودتر به حوریان تخیلی شان برساند .
بهنام / 09 January 2015
آدم ياده Batman darknight
میوفته.
hossein bakhtiari / 12 January 2015
دو گروه افراطی و به ظاهر ضد هم ، دارند تمام دستاوردهای چند سده اخیر فرانسه رو از بین می برند .
تاسف / 12 January 2015
Trackbacks