محمد سرافراز به جای عزتالله ضرغامی به ریاست تلویزیون دولتی ایران منصوب شد. از او به عنوان مهمترین گزینه داخلی سازمان صداوسیما برای جانشینی ضرغامی یاد میکردند.
رسانههای ایران هنوز انتصاب محمد سرافراز به ریاست صدا و سیمای جمهوری اسلامی را تأیید نکردهاند. اما بنا به اطلاعاتی که رادیو زمانه به دست آورده، ظاهراً انتصاب محمد سرافراز قطعی است.
از محمد حسین صفار هرندی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت نهم محمود احمدینژاد، غلام علی حداد عادل که از انواع مناصب برخوردار است و از نزدیکان رهبر به شمار میآید، محمدرضا مخبر دزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و علی دارابی از وابستگان به جمعیت ایثارگران به عنوان جانشینان احتمالی عزتالله ضرغامی یاد شده بود. اما سرانجام رأی رهبر جمهوری اسلامی بر محمد سرافراز قرار گرفت. پیش از این برخی رسانهها از «پاکدستی» او به عنوان یک فضیلت یاد کرده بودند. با توجه به ریختوپاشها و سوءمدیریتهای مالی در دوران ضرغامی و کمبود منابع مالی صدا و سیمای جمهوری اسلامی، این انتصاب معنی پیدا میکند.
دوران ریاست عزتالله ضرغامی بر صدا و سیمای جمهوری اسلامی در آبان ماه به پایان میرسد. او به حکم آیتالله خامنهای در خرداد ۸۳ به مدت پنج سال به ریاست سازمان صدا و سیما منصوب شد و حکم ریاستش برای یک دوره دوم هم تمدید شد.
محمد سرافراز پیش از این معاونت برونمرزی صدا و سیما و ریاست شبکه پرس تی وی را به عهده داشت. او علاوه بر پرس تی وی، در مدیریت شبکه هیسپان تی وی هم نقش داشته. او هماکنون با حکم آیتالله خامنهای عضو شورای عالی فضای مجازی است. درک سرافراز از رسانه به درک رهبری جمهوری اسلامی نزدیک است و همین امر بخت او را برای تصدی ریاست سازمان صدا و سیما افزایش داده بود.
عزتالله ضرغامی در سی و هشتمین برنامه «افق رسانه» که در شهریور ماه سال جاری برگزار شد، از دوران ۱۰ ساله ریاستش بر سازمان صدا و سیما دفاع کرد. او کتابی از کارنامه ۱۰ سالهاش پرداخته که قرار است در مراسم معارفه رییس جدید به او اهدا کند تا راهنمای دوران مدیریت مدیر جدید باشد. در سخنان رییس سازمان صدا و سیما هیچگونه نشانهای از نگرش انتقادی نبود. همچنین از مشکلات عدیده این سازمان از جمله ریزش مخاطبانش و ناتوانیاش در رقابت با رسانههای ماهوارهای و بیاعتمادی مردم به رسانه دولتی ایران، به ویژه پس از رویدادهای بحثبرانگیز ۲۲ خرداد سخنی در میان نیامد.
وقتی افتاد فتنهای در شام هر کس از گوشهای فرا رفتند
روستا زادگان دانشمند به وزیرى پادشاه رفتند
پسران وزیر ناقص عقل به گدایی به روستا رفتند
معصومه / 28 October 2014
آدم فروشانی که بهای دیناری ضعیف کشی می کنند. پاندازی خامنه ای.
محیی الدین اسلامی ابیانه / 28 October 2014
محصول ضرغامی = صدا و سیمای چماق و سانسور
faryad / 29 October 2014
بره سنگ سیاه پشت سرش.
آشغال وطن فروش خ..ه مال
م / 29 October 2014
ادم خائنی بود بزرگترین خیانتو به مملکت کرد بعدا میفهمید عجب نفوذی بوده خیلی کنترل شده مردمو افسرده کرد با این سریالای مزخرف با این برنامه های بیهوده که بیشتر مردم فراری شدن از رسانه ملی اخرشم بهونه میارن ماهواره !!! شما کارتونو درست انجام بدین اصلا نیازی به رقابت نیست
حسین / 29 October 2014
سانسور و عدم درج واقعیت ها و عینیت ها محکوم به شکست است و حاکمیت خود نیز به این نتیجه زسیده است که مخاطبین بسیار کمی برنامه های صدا و سیمای جمهوری ننگین اسلامی را تماشا میکنند .
به قول معروف عرض خود میبرند و زحمت ما میدارند .
بهنام / 29 October 2014
مزدوران دست نشانده رهبر پوشالی هم نمیتوانند ریزش مخاطبین را جبران کنند به هیچ وجه .
در واقع این سازمان عریض و طویل کارائی و بهره وری خود را به شدت از دست داده است و هر روز که میگذرد بیشتر به منجلاب ورشکستگی و فلاکت فرو میغلطد .
بهنام / 29 October 2014
“درک سرافراز از رسانه به درک رهبری جمهوری اسلامی نزدیک است ”
این جمله دقیقاً یعنی چی و نویسنده از کجا آن را کشف کرده؟ یعنی اولاً درک رهبر ایران از رسانه را چطور اندازه گرفته و بعد میزان مشابهت آن را «درک سرافراز» از رسانه را چطور متوجه شده؟
علی / 29 October 2014