اعتصاب کارگران مجتمع صنعتی نیشکر هفتتپه به چهلوپنجمین روز خود وارد شد. کارگران معترض در خیابانهای شوش راهپیمایی کردند و شعار دادند. مردم نیز به آنها پیوستند. کارگران هفتتپه در کانالهای تلگرامی خود نوشته اند که اعتراضهای روز چهل و پنجم با مشارکت گسترده شبیه به اعتراضها در «روزهای اوج» بود.
کارگران معترض هفتتپه چهارشنبه ۸ مرداد در خیابانهای شوش راهپیمایی کردند. کارگران با گذشت ۴۵ روز از آغاز اعتراضها وعده دادند که تا لغو خصوصیسازی به اعتصاب ادامه خواهند داد.
دور تازه اعتصاب از ۲۶ خرداد ۹۹ آغاز شده است. دیگر مطالبات کارگران اعتصابی نیشکر هفتتپه از این قرارند:
- پرداخت فوری حقوقهای معوقه و تمدید دفترچه بیمه
- بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراجشده
- بازداشت فوری اسدبیگی
- خلع ید فوری کارفرما و بخش خصوصی از هفتتپه
- بازگرداندن ثروتهای اختلاسشده به کارگران
- پایان کار مدیران بازنشسته
اعتراضهای هفتتپه در هفتههای اخیر بارها همچون امروز به خیابانهای شوش کشانده شد و کارگران در برابر ساختمان فرمانداری دست به اعتراض زدند. اما به گزارش وبسایت محلی «عصر جنوب»، عدنان غزی، فرماندار شوش سهشنبه از این اعتراضها اظهار بیاطلاعی کرد و گفت: «اطلاعی از برگزاری اعتراضات کارگری شرکت هفت تپه مقابل فرمانداری شوش ندارم چرا که ۴۰ روز بدلیل ابتلا به کرونا در قرنطینه به سر میبرم.»
اعتراضهای روز چهل و پنجم اما در خیابانهای شوش و میدان هفتتیر آن قدر گسترده بود که کارگران در کانال تلگرامی سندیکای مستقل کارگران نیشکر هفتتپه از «بازگشت به روزهای اوج» خبر دادند. اشاره آنها به اعتراضات هفتتپه در ۱۳۹۷ است که با سرکوب کارگران و بازداشت نمایندگان و حامیان آنها از جمله اسماعیل بخشی و سپیده قلیان همراه شد.
چهارشنبه کارگران در خیابانهای شوش به انتقاد از رفتار امنیتی تلویزیون حکومتی جمهوری اسلامی نیز پرداختند و شعار دادند: «۲۰:۳۰ حیا کن، هفتتپه رو رها کن». در هفتههای اخیر یک روزنامهنگار و یک عکاس مستقل که برای پوشش خبری به هفتتپه رفته بودند، بازداشت شدند.
بخش خبری ۲۰:۳۰ صداوسیمای جمهوری اسلامی پیش از این نیز به استفاده از بازجوـخبرنگار در مورد پرونده هفتتپه متهم شده بود.
یک بخش مهم اعتراضات نیز به خصوصیسازی مجتمع و فساد مدیریت آن باز میگردد. مدیرعامل شرکت امید اسدبیگی، متهم ردیف اول یک پرونده اختلاس ارزی یک و نیم میلیارد دلاری است. اسدبیگی به بهانه مسدود بودن حسابهای شرکت از پرداخت حقوق کارگران خودداری میکند. اما قاضی پرونده معتقد است اسدبیگی قصد دارد با گروگان گرفتن حقوق کارگران، دادگاه را تحت فشار بگذارد. کارگران نیز میگویند اسدبیگی آنها را به سپر انسانی خود تبدیل کرده است. مجموعه ویدئوهای منتشرشده از اعتراضات آنها در چهارشنبه را اینجا ببینید.
امید اسدبیگی چندی پیش به همراه پدر و برادرش، دو تن از مالکان شرکت، در یک گفتوگوی رسانهای زنده دو ساعت و نیمه، تمامی اتهاماتش را رد کرد. به گفتهی اسدبیگی، «هفتتپه علاوه بر مسائل اقتصادی مسائل پشت پرده زیادی دارد» و آنها قربانی پروندهسازی شدهاند.
مدیر عامل نیشکر هفتتپه گفت در صورتی که تبرئه شود و نیشکر هفتتپه در تملک آنها باقی بماند، حقوق عقبافتاده کارگران را پرداخت میکنند و در صورتی که شرکت به کس دیگری واگذار شود، او پاسخگو نخواهد بود.
علاوه بر مشکلات معیشتی که تاخیر در پرداخت دستمزدها برای کارگران و خانوادههای آنها ایجاد کرده، آنها با کرونا نیز دست و پنجه نرم میکنند. خوزستان از استانهایی است که از لحاظ گستردگی شیوع کرونا در وضعیت قرمز قرار دارد. پیش از اعتصاب نیز کرونا در نیشکر هفتتپه شیوع پیدا کرده و شماری از کارگران به کووید ۱۹ مبتلا و دهها تن از آنها قرنطینه شدند.
شرکت نیشکر هفتتپه سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد. نحوه واگذاری این شرکت از ابتدا بحثانگیز بود. از آن زمان شرکت صحنه اعتراض و اعتصاب کارگران نسبت به سوء مدیریت، تحمیل قراردادهای غیرعادلانه، بدی شرایط کار، تعویق مطالبات و خصوصیسازی شرکت است.
بیش از ۱۰۰ کارگر این مجتمع به جرم اعتراض احضار و بازداشت شدهاند. اسماعیل بخشی و محمد خنیفر دو تن از نمایندگان کارگری علاوه بر تعقیب قضایی و امنیتی از محل کار خود نیز اخراج شدهاند.
سپیده قلیان، فعال اجتماعی نیز یکی از کسانی است که از سال ۹۷ به دلیل حمایت از اعتصاب و خواستهای کارگران نیشکر هفتتپه مورد تعقیب قضایی است. او مجددا یکم تیر برای تحمل پنج سال حبس به زندان اوین منتقل شد.
پخش اعترافات تلویزیونی امیرحسین مرادی از صداوسیما برای دزدی گوشی تلفن !!!و حکم اعدام برای این سرقت !
در حالیست که یک یازدهم دامنه دماوند و ۸۰ درصد زمینهای ساحلی مازندران را میدزدند تا مثل زمینهای کشاورزی لواسانات ؛ ویلاسازی کنند!
Sattar bheshti / 29 July 2020
با سپاس از دوستان و رفقای “رادیو زمانه” برای پیگیری اخبار کارگری در ایران و جهان, که شوربختانه چنین سنت شایسته ای بین اکثر قریب به اتفاق رسانه های ایرانی وجود ندارد, و چنین است که “رادیو زمانه” تبدیل به گوهری نایاب می شود.
به قول بعضی دوستان “رادیو زمانه” به درستی لقب “رادیو مهربانی و خرد” نام گرفته است, که بسیار به جا و درست می باشد.
در مورد این گزارش از هفت تپه چند نکته به نظر رسید که در اینجا مختصر و تلگرافی عرض می شود (اگر فرصتی پیش آمد باید شرحی مفصل بر تک تک این نکات افزود).
– یک ویژگی مهم مبارزات هفت تپه تاکید کارگران به شیوهء تصمیم گیری شورایی و مشاورتی دست جمعی است. اما شیوهء شورایی به این حیطه محدود نیست و کارگران همچنین خواستار مدیریت شورایی کارخانه نیز می باشند. که البته این سنت شوراهای کارگری در ایران و تاکید بر مدیریت شورایی در جنبشهای کارگری ایران پدیدهء تازه ای نیست و بیش از ۴۰, ۵۰ سال سابقه (انهم سابقه ای خونین) دارد.
-ویژگی دیگر جامعه کارگران هفت تپه, تاکید مستمر, پیوسته و مداوم آنان بر مالکیت کارگران بر کارخانه است. در این راه نیز صرفا شعار و یک مطالبهء خام و ساده عرضه نمی کنند, بلکه برنامه, استدلال و منطقی مفصل و مشروح در ادعای مالکیت تاریخی کارگران بر وسایل تولید دارند.
– دیگر ویژگی برجستهء کارگران هفت تپه درگیری آنان در مبارزات اجتماعی روزمره است, تاجایی که “سندیکای کارگران هفت تپه” در هماهنگی با دیگر تشکلات مستقل کارگری مانند؛ “سندیکای واحد”، “کانون صنفی معلمان اسلام شهر” و “انجمن صنفی معلمان کردستان – مریوان” در اعتراض به موج اعدام ها در کشور, در یک بیانیه مشترک اعلام می کنند که: “سکوت در برابر صدور احکام اعدام برای دستگیرشدگان قیام فرودستان در آبانماه منجر به قربانی شدن تعداد بیشتری از شرکت کنندگان در این قیام خواهد شد. ما به گلوله بستن، زندان و انواع فشارهای پلیسی و امنیتی بر معترضان را شدیدا محکوم کرده و خواهان آزادی فوری دستگیرشدگان آبان ۹۸ و پیشتر از آن دیماه ۹۶ هستیم .”
این سه خصلت: شیوهء مبارزه و مدیریت شورایی, تاکید بر مالکیت کارگران بر کارخانه و وسایل تولید, همبستگی کنشگرانه ای اجتماعی و پیشرو بودن در مبارزات جاری در جامعه, مشخصات و ویژه گی هایی می باشد که کارگران هفت تپه را تبدیل به پیشروترین مبارزان عدالت اجتماعی در ایران کرده است.
کارگران هفت تپه به حق و به درستی الگو و مدل برازنده و مناسبی برای کارگران ایران, منطقه و جهان هستند.
در حمایت کامل از آنان دریغ نورزیم.
با احترام
جمال / 30 July 2020
فوری فوری
غارت اموال شرکت بدستور رییس حراست * فاسد
ارسالی کارگران به کانال تلگرامی سندیکای
/۸/مرداد /۱۳۹۹
درود بر غیرت و شرف بچه های هفت تپه
بعد ازظهر امروز تعدادی از کارگران بعد از اینکه اطلاع یافتند که کارفرما برای خروج مایلرهای شرکت و فروش آنها اقدام کرده است باتجمع درب ترابری از خروج وسائل جلوگیری کردهاند
حسین انصاری، یوسف بهمنی، منصور اکبری، محسن فضلی، حاج فریدونی، سجاد احمدی، خدایی و حمید ممبینی حضور داشتند
.
ارسالی کارگران. به کانال تلگرامی سندیکای
۸/تیر/۱۳۹۹
غارت اموال شرکت بدستور رییس حراست امجد فاسد / 30 July 2020
شورای اسلامی چماق کارفرما
نسلهای قبل ما کارگران، در انقلاب ۵٧ شوراهای کارگری تشکیل دادند. از صنایع نفت و چاپ و سازمان گسترش تا محلات و مراکز کار. آن انقلاب یکی از شعارهای ماندگارش “کارگر نفت ما، رهبر سرسخت ما” بود.
با سرکوب انقلاب ابتدا به شوراها حمله کردند، اولین رئیس جمهور مملکت، بنی صدر، در رادیو گفت: “شورا پورا مالیده”! سرکوب کارگران و شوراها و سازمانهای مستقل شان، اخراج کارگران مورد اعتماد و پیشرو از مراکز کار، زمینه را برای ایجاد این تشکل ضدکارگری به نام کارگر فراهم کرد.
اول شوراها و سازمانهای واقعی و منتخب کارگران را منحل کردند، فعالین و رهبرانشان را اخراج و زندان کردند یا فراری دادند، بعد مانند ارتش پیروز آمدند و مستقر شدند. شورای اسلامی از ابتدا بازوی امنیتی کارفرما و دولت در کارخانه ها بود. وظیفه شان هم شناسایی رهبران و کارگران مورد اعتماد، همکاری با کارفرما برای اخراج و پاکسازی کارگران مبارز، ایجاد فضای مختنق در کارخانه بود. شورای اسلامی نماینده هیچ کارگری نیست، مزدور کارفرما و دولت است.
این نکبت های آدم فروش همه جا هستند. در مراکز کارگری اسمشان شورای اسلامی است، تاریخ این اسم هم برمیگردد به نفوذ معنوی شورا میان کارگران و جنبش شورایی در انقلاب ۵٧.
شورای اسلامی ممکن است اینجا و آنجا تحت شرایطی چند کارگر باشرف هم عضو آن بوده یا باشد. این یا اشتباه کارگر است که به شورای اسلامی رضایت داده یا اینکه چون زورش نرسیده کار دیگری بکند، فراموش کرده سر سفره قاتلین نسلهای قبلش نشسته است. مسئله این است که این شورای اسلامی رسماً برای سرکوب کارگر و بعنوان قلدرها و کله پوکهای کارفرمایان در مراکز کارگری ساخته و پرداخته شدند و از روز اول تا الان از سرمایه داران دفاع کردند.
حالا همین آقایان شورای اسلامی میروند در جلسات و از قول کارگر وعده میدن و قول و قرار میزارن. اینها ابزار دست اسدبیگی هستند و منفعت اسدبیگی را دنبال میکنند. شورای اسلامی کار زائده سازمانی کارفرما و نیروی امنیتی در کارخانه است. شورای اسلامی نماینده کارگر نبوده، نیست، نخواهد بود، حتی اگر با زور سرنيزه از کلیه کارگران برای آن رای بگیرید. شورای اسلامی نمیخوایم، انحلال انحلال!
زنده باد شورای واقعی کارخانه و محیط کار- شوراهای مستقل کارگری تشکیل دهیم!
پیام همکار
شورای اسلامی چماق کارفرما / 30 July 2020
یزله کنیم! یزله خوانی کنیم! یزله وار پایکوبی کنیم! سینه نزنیم!
درست است که از نظر اقتصادی به فلاکت افتاده ایم اما تسلیم نشده ایم. بدترین وضع معیشت را داریم اما تسلیم نشده ایم. سفره هایمان خالی است اما تسلیم نشده ایم!
تسلیم نشده ایم و مقاومت میکنیم! میجنگیم و مقاومت میکنیم! علیه اسدبیگی و رستمی مقاومت کردیم و هنوز مقاومت میکنیم! علیه رسانه های دریوزه و خودفروش مقاومت میکنیم! علیه مسئولین فاسد و رشوه خوار مقاومت میکنیم!
ما تنها دفاع و مقاومت نمیکنیم بلکه حمله نیز میکنیم! علیه تمام این اختلاسگران حمله میکنیم! به تمام همدستان دولتی و غیر دولتی انها حمله میکنیم! به تمام عوامل و جاسوسان اینها حمله میکنیم!
حمله ما کارگری است و به شکل متحدانه و در صفوف متشکل و باشکوه است. در خیابان هستیم و با شکوه و به زیبایی راهپیمایی میکنیم و این حمله ماست.
تمام همشهری ها از نوع راهپیمایی و اعتراض ما راضی اند و به ما خواهند پیوست اولا که باعث زحمت برایشان نشده ایم و حواسمان بوده که مراقب سلامت و آرامش آنها باشیم و همزمان به سارقان و فاسدان و ظالمان هم حمله کنیم و دوما اینکه بدون هفت تپه آباد، اقتصاد شوش و معیشت همشهری هایمان هم نابود خواهد شد پس حمله میکنیم برای خودمان و مردم شوش و کل منطقه! ما تنها دفاع و مقاومت نمیکنیم؛ حمله میکنیم!
ما گرسته هستیم اما حمله میکنیم؛ ما ستمکشیده هستیم اما عزاداری نمیکنیم بلکه سرمان را با افتخار بالا میگیریم و رجز میخوانیم و واقعا حمله میکنیم! ما زجرکشیده هستیم اما حمله میکنیم!
ما بساط خصوصی سازی و غارت و تخریب را از هفت تپه و منطقه و خوزستان و کره زمین برخواهیم چید و برای همین است که حمله میکنیم! حمله میکنیم به ظلم و ستم و جور و سرکوب و فقر وبدبختی! به همین خاطر عزاداری نمیکنیم بلکه حمله میکنیم!
ما #سینه نمیزنیم! #یزله میکنیم! #یزله_خوانی میکنیم؛ مشت ها را باز نمیکنیم و بر سینه نمیزنیم بلکه مشت ها را گره میکنیم و به بالا میبریم و پاکوبی و غرش یزله وار میکنیم و حمله میکنیم! هفت تپه از آن ماست؛ آنرا پس میگیریم! حمله میکنیم!
همکاران! ما نیازی به عزاداری و سینه زدن نداریم بلکه با افتخار و غرور، یزله میکنیم و پاکوبی میکنیم و میخوانیم و شعار میدهیم و فریاد میزنیم!
احد شواغیل هفت تپه
انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه
احد شواغیل / 30 July 2020
اژدها در روزهای پایانی به هیچ جای ایران رحم نمیکند. نفت و فرآوردههای نفتی، مواد خام، معادن و ذخایر زیرزمینی، جنگلها و مراتع، رودها و بستر رودها و حال نوبت به کوهها رسیده است!.
اگر یک روز بشنویم که خامنهای سلسله جبال زاگرس و البرز و کویر لوت و نمک را نیز در بازارهای چین و روسیه به حراج گذاشته است، جای تعجب نیست!.
کوه دماوند با ارتفاع ۵۶۱۰متر از سطح دریا، بلندترین قلهٔ ایران و نماد عظمت و غرور ایرانیان محسوب میشود و از طبق قوانین حکومتی از سال۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
محمدنژاد رجبعلیبیشه، رئیس ادارهٔ ممیزی و حدنگاری اراضی ادارهٔ کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران :
«موضوع قله دماوند از سال۹۸ در دستور کار قرار گرفته است!.
از ۱۱پلاک محدوده قله دماوند که متصل به قله است، ۱۰پلاک جانمایی و تثبیت شد.
اداره اوقاف با اخذ رأی از دیوان عالی کشور و بدون توجه به نظرات سازمان جنگلها و مراتع یک پلاک به عنوان موقوفه ثبت کرده است!!».
این زمینخواری ادارهٔ اوقاف مسبوق به سابقه است.
یک هفته قبل از رو شدن ماجرای دماوند خواری، به تملک درآوردن ۵هزار و ۶۰۰هکتار از زمینهای جنگل آق مشهد (جنگل سفید) از سوی سازمان اوقاف خبرساز شده بود و دیوان عالی آخوندها به نفع سازمان اوقاف رأی داد!!.
Farid / 30 July 2020
در حال حاضر ۴۶ زندانی سیاسی با اتهامات «امنیتی?!!» در شرایط نامناسب بهداشتی و درمانی در بند چهار زندان اوین در حبس بهسر میبرند. از میان این زندانیان، دو تن محکوم به اعداماند!.
۱- احمدرضا جلالی، استاد دانشگاه و شهروند سوئد، متهم به جاسوسی برای اسرائیل، محکوم به اعدام.
۲- امیر رحیم پور، فوق لیسانس برق قدرت، متهم به همکاری با دولت متخاصم آمریکا، محکوم به اعدام.
۳- علی خراسانی، مورخ، متهم به همکاری با دولت متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس.
۴- امیر ارسلان شبانی، برنامهنویس کامپیوتر، متهم به همکاری با دولت متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس.
۵- امیرحسین «ایمان» صیرفی، متخصص امنیت سایبری، متهم به همکاری با دولت متخاصم آمریکا، محکوم به ۷ سال حبس.
۶- امیر صمیمی، نظامی، متهم به همکاری با دولت متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس.
۷- انوش آشوری، تبعه بریتانیا، متهم به ارتباط با دولت متخاصم انگلیس، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۸- جاوید جاویدنیا، دکترای ژئوفیزیک از دانشگاه آمستردام هلند، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۹- جواد نور جمالی، مهندس کامپیوتر و مدیریت شبکه، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۱۰- وحید قانع، متهم به همکاری با دولت متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس.
۱۱- علی پارسا، متهم به همکاری با دولت متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس.
۱۲- بیژن مستقل، متهم به همکاری با دولت متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس.
۱۳- شهرام شیرخانی، وکیل پایه یک دادگستری، متهم به همکاری با دولت متخاصم، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس.
۱۴- جلیل باروقی، دارای مدرک لیسانس برق قدرت، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۱۶- بهزاد حبوبی، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۵ سال حبس تعزیری.
۱۷- حسین حمیدینیا، دکترای امور بینالملل، کارمند سابق وزارت خارجه ایران، متهم به همکاری با دولت متخاصم، محکوم به تحمل ۵ سال حبس تعزیری.
۱۸- رضا جوکاری، مهندس فیزیک و کارمند سابق سازمان انرژی اتمی در نیروگاه بوشهر، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۱۸- ذوالفقار سعدی، شهروند عراقی، متهم به همکاری با دولت متخاصم و همکاری با سازمان مجاهدین خلق، محکوم به تحمل ۷ سال حبس تعزیری.
۱۹- ستار شیخ، دکترای هنر از دانشگاه هنر واحد تهران، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۲۰- شهاب دمیری، کاپیتان کشتی، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به ۱۰ سال حبس تعزیری.
۲۱- شهاب منظوری، متهم به همکاری با دولت انگلستان، محکوم به تحمل ۶ سال حبس تعزیری.
۲۲- علی کبریتساز توکلی، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۵ سال حبس تعزیری.
۲۳- علی کاشفی، استاد دانشگاه شریف، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۲۴- علی جوهری، غریق نجات، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۲۵- علی عسگری، متهم به همکاری با دولتهای متخاصم، محکوم به تحمل ۷ سال حبس تعزیری.
۲۶- علی آذریفر، دکترای برنامهنویسی از دانشگاه سیدنی استرالیا، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۲۷- علی نفریه، لیسانس برنامه نویسی کامپیوتر، متهم به همکاری با دولت متخاصم آمریکا، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس.
۲۸- کامران قادری، دکترای برق از دانشگاه وین در اتریش، تابعیت اتریش، شهروند کرد، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۱۰سال حبس تعزیری.
۲۹- کیومرث مرزبان، متهم به همکاری با دولت متخاصم آمریکا، توهین به مقدسات، فعالیت تبلیغی علیه نظام، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۳۰- مجید نیکافراز، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۳۱- اسماعیل روکی، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۳۲- محمد امیننصب، شهروند ایرانی-بریتانیایی، متهم به همکاری با دولت انگلستان، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۳۳- محمدحسین رستمی، مدیر سابق سایت عماریون و از اعضای سپاه قدس، متهم به همکاری با دولت متخاصم اسرائیل، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس.
۳۴- مهدی زارعی، متهم به همکاری با دولت آمریکا، محکوم به تحمل ۱۵ سال حبس.
۳۵- مسعود مصاحب، تبعه اتریش، متهم به همکاری با دولت آمریکا، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس.
۳۶- منوچهر محمدعلی، دکترای ادبیات فرانسه از دانشگاه پاریس، متهم به همکاری با دولت انگلستان، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۳۷- محمدحسین ملانژاد، ساکن امارات متحده عربی، فوق لیسانس کامپیوتر، متهم به همکاری با دولت متخاصم اسرائیل، محکوم به ۱۲ سال حبس.
۳۸- محمدعلی باباپور، استاد دانشگاه تهران، متهم به همکاری با دولت آمریکا، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۳۹- محمد اثناعشری، دارای مدرک فوق لیسانس برنامهریزی کامپیوتر، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۳ سال حبس تعزیری.
۴۰- محمد امیدی، کارمند سابق وزارت خارجه، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری.
۴۱- محمدجواد زارعی، متهم به همکاری با دولت آمریکا، محکوم به تحمل ۷ سال حبس تعزیری.
۴۲- مسعود کیانی، دارای مدرک دکترای دندانپزشکی از دانشگاه اوکراین، شهروند کرد، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۵ سال حبس.
۴۳- علی باقری، کارمند سابق وزارت دفاع، متهم به همکاری با دولت اسرائیل، محکوم به تحمل ۱۵ سال حبس.
۴۴- کمال امیربیک، کارمند سابق وزارت امور خارجه، متهم به همکاری با دولت متخاصم اسرائیل، محکوم به ۱۰ سال حبس.
۴۵- اسدالله اسدی، متهم به همکاری با دولت متخاصم اسرائیل، محکوم به تحمل ۱۰ سال حبس.
۴۶- مهدی بوترابی، از مشاوران میرحسین موسوی و جنبش سبز، متهم به اقدام علیه امنیت ملی، محکوم به تحمل ۲۰ سال حبس.
Pouya Bakhtiari / 30 July 2020
چهل و ششمین روز اعتصاب هفت تپه امروز پنج شنبه – ۹ مرداد ۱۳۹۹
چهل و ششمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعداد زیادی از کارگران شرکت در درب فرمانداری برگزار شد. بعد از تجمع در مفابل فرمانداری، کارگران در داخل شهر راهپیمایی کردند. در این تجمع کارگران اعلام کردند تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی به اعتراض و اعتصاب ادامه خواهند داد.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
چهل و ششمین روز اعتصاب هفت تپه امروز پنج شنبه - ۹ مرداد ۱۳۹۹ / 30 July 2020
چهل و ششمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه روبروی فرمانداری شهر شوش
پنج شنبه ۹ مرداد ۱۳۹۹
#نان_کار_آزادی
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی
زنده باد اتحاد و همبستگی طبقاتی کارگران بر علیه ستم و استثمار
آدرس ایمیل سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه
***
صفحه #تلگرام #سندیکای کارگران.نیشکر هفت تپه ⬇️
@syndica_7tape
با کلیک روی آدرس زیر
@Sandika7tapeh
اخبار، نظرات و گزارشات خود را برای ما ارسال کنید .
اعتراض، اعتصاب، تجمع، تشکل ، داشتن نان و آزادی و زندگی شایسته حق مسلم ماست.
آدرس صفحه اینستاگرام
سندیکای کارگران هفت تپه
***
چهل و ششمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه روبروی فرمانداری شهر شوش / 30 July 2020
اعتصاب هفت تپه و ضرورت پیوند رهبران کارگری
[“سخن روز” – حزب کمونیست ایران]
روز چهار شنبه هشتم مرداد اعتصاب و راهپیمایی متحدانه کارگران نیشکر هفت تپه در شهر شوش برای چهل و پنجمین روز پی در پی ادامه یافت.
کارگران نیشکر هفت تپه با گذشت یک ماه و نیم از اعتصاب و اعتراض همچنان با عزم راسخ بر ادامه مبارزه تا تحقق خواست پرداخت فوری دستمزدهای معوقه کارگران، دائمی شدن قراردادهای کارگران نی بر و بازگشت به کار کارگرانی که قرادادشان تمدید نشده است، بازگشت به کار اسماعیل بخشی، محمد خنیفر، ایمان خضری و سالار بیژنی، تمدید دفترچه بیمه درمانی و خدماتی، مجازات برای مالکین فاسد و اختلاسگر، بازگرداندان پولهای به سرقت رفته، ادامه فعالیت کارخانه و تضمین امنیت شغلی کارگران، خلع ید از بخش خصوصی و پایان دادن به غارت و چپاول در این کارخانه تأکید کردند.
کارگران هفت تپه همانند روزهای گذشته با تجمع مقابل فرمانداری و راهپمایی در خیابان های شهرستان شوش، با سر دادن شعار و ایراد سخنرانی نشان دادند که علیرغم تهدیدات، وعده و وعیدهای دروغین و سیاست های تفرقه افکنانه قوه قضائیه، دولت و کارفرما همچنان متحدانه به مبارزات بر حق خود ادامه می دهند. اعتصاب و اعتراضات کارگران، در شرایطی ادامه دارد که روز سه شنبه اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه رژیم در نشست با خبرنگاران بار دیگر ادعا کرد که: “قوه قضائیه همه تدابیر خودش را به کار گرفته است تا حقوق کارگران استیفا و شرکت پابرجا بماند”.
این کارگزار رژیم به دروغ مدعی می شود که “موضوع تخلفات مدیران شرکت و هم خصوصی سازی شرکت در حال پیگیری است”. سخنگوی قوه قضائیه در حالی که موضوع اصلی این نشست خبری پرس و جو حول بحران هفت تپه و اعتصاب یکپارچه کارگران بوده فریبکارانه مدعی می شود که “اکثر کارگران هفت تپه مشغول به کار هستند”.
ساعتی بعد از اظهارات سخنگوی قوه قضائیه، کارگران هفت تپه از طریق کانال های تلگرامی خود در پاسخ به قوه قضائیه نوشتند: ” اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه گفته فقط یک تعدادی کارگر معترض هستند بقیه سر کار هستند! قوه قضائیه باز هم غلط گفت!”
کارگران همچنین نوشتند “اسماعیلی حل مشکلات کارگران رو واگذار کرده به احکام دادگاه اختلاسگران که معلوم نیست چه وقت قراره صادر بشه! اسماعیلی نامطلع همچنین گفته بررسی معضلات و مساله خصوصی سازی رو به سازمان خصوصی سازی واگذار کردیم تا بررسی کنه! عجب! به همان سازمان دزد؟ مثل اینه که بگی مساله سرقت از منزل شما رو واگذار کردیم با سارق محترم تا بررسی کنه و نتیجه رو به ما بگه”.
کانال مستقل کارگران هفتتپه، با انتشار سندی از رشوه سه میلیارد تومانی اسدبیگی به جعفری چگنی رئیس دادگستری شوش و حسینی پویا، دادستان استان خوزستان خبر داده است. بر اساس این سند، این رشوه برای “پروندهسازی علیه کارگران” و حمایت از اسدبیگی در شورای تامین شوش و خوزستان از طریق تهیه گزارشها و مصاحبه به نفع اسدبیگی بوده است.
هفته گذشته نیز این کانال اعلام کرد که اسدبیگی مبلغ ۷۰۰ میلیون دلار از پولهایی را که اختلاس کرده است از طریق صرافی به کانادا منتقل کرده است. پیشتر کارگران هفتتپه بارها حمایت مقامات قضائی و دولتی از مسئولان شرکت هفتتپه را محکوم کردهاند.
تداوم اعتصاب متحدانه کارگران هفت تپه، تجربه و دانش طبقاتی آنان، درجه سازمانیابی، وجود شبکه ای از رهبران پرشور و با تجربه، تهور و آزمودگی و سنجیدگی آنان در پیشبرد این مبارزه، سران قوه قضائیه رژیم، رئیس دادگستری شوش و دادستان استان خوزستان را بر آن داشته تا از هیچ تلاشی برای به شکست کشاندن این اعتصاب فروگذار نکنند.
سران رژیم می دانند که مبارزه کارگران هفت تپه به این اعتبار که یکی از محوری ترین سیاست های اقتصادی دولت یعنی خصوصی سازی را به چالش کشیده اند، به این اعتبار که خواست پرداخت فوری دستمزدهای معوقه و تمدید دفترچه های بیمه و تضمین امنیت شغلی کارگران را مطرح کرده اند، خواست و مطالبه بخش های وسیعی از کارگران ایران را نمایندگی می کنند.
کارگران اعتصابی در سخنرانی های خود از اهمیت مدیریت شورایی کارگران بر مجتمع های صنعتی سخن می گویند. سران رژیم می دانند درست در شرایطی که آنان می خواهند دشمن خارجی را عامل فقر و فلاکت اقتصادی معرفی کنند و با صدور پی در پی احکام اعدام و زندان و شلاق و بیگاری برای معترضان خیزش آبان و دی ماه، کارگران حق طلب و انسانهای آزاده جامعه را مرعوب نمایند، کارگران با هوشیاری سیاسی و آگاهانه دشمن طبقاتی در داخل را آماج مبارزه خود قرار داده اند و این یک مقابله و رویاروئی سیاسی است.
سران رژیم از تأثیرات انکار ناپذیر مبارزات متحدانه کارگران هفت تپه بر فضای سیاسی و جنبش های اعتراضی در جامعه آگاه هستند و هراس از این واقعیات آنها را برای ایجاد تفرقه در صفوف مبارزات کارگران به تکاپو انداخته است. اعتصاب یکپارچه و متحدانه کارگران هفت تپه به اعتبار همین جایگاه عینی که در اوضاع سیاسی کنونی پیدا کرده است، از اهمیت زیادی در روند پیشروی جنبش کارگری ایران برخوردار است.
همزمان با تداوم اعتصاب متحدانه کارگران هفت تپه، در همین هفته گذشته ما شاهد برپایی چندین اعتصاب و تجمع اعتراضی کارگران برای پیگیری مطالباتشان بوده ایم. استمرار و همزمان شدن این اعتصابات و تجمع های اعتراضی حول خواسته های مشابه زمینه عینی به هم مرتبط شدن و ایجاد هماهنگی در رهبری این مبارزات را فراهم آورده است.
اما هم جهت کردن، هماهنگی و همزمانی مبارزات کارگران در بخش های مختلف و جلب به موقع همبستگی و حمایت واحدهای مختلف از یکدیگر بدون ارتباط نزدیک میان رهبران و فعالین کارگری پیشرو و مبارزی که سر رشته مبارزه در واحدهای مختلف تولیدی و خدماتی را در دست دارند، ممکن نیست.
در شرایط نبود تشکل های توده ای و طبقاتی سراسری کارگران که بتوانند در همچون مواقعی با فراخوان به برپایی اعتصاب های حمایتی پیشروی و موفقیت مبارزه در یک رشته معین را تضمین کنند و جنبش کارگری را در قامتی یکپارچه به میدان آورند، این رهبران و فعالین کارگری در مراکز مختلف صنعتی و خدماتی هستند که در ارتباط و پیوند و همکاری با هم و با ایجاد تشکل و نهادی مانند شورای همکاری فعالین کارگری قادر خواهند شد تا حدودی خلاء نبود تشکل های توده ای و سراسری کارگران را پر کنند.
30.7.2020
اعتصاب هفت تپه و ضرورت پیوند رهبران کارگری / 31 July 2020
احضار یکی از کارگران نیشکر هفت تپه به دادگاه
طی ابلاغیه دادگاه، یکی از کارگران نیشکر هفت تپه به نام حسن کهنکی به اتهام اخلال در نظم عمومی، روز یکشنبه۱۲ مرداد ۱۳۹۹ جهت تفهیم اتهام در دادگاه شوش باید حضور داشته باشد.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه هرگونه پرونده سازی برای کارگران را شدیدا محکوم میکند.
تهدید وارعاب کارگرانی که بیش از سه ماه است دستمزد خود را نگرفته اند چاره کار نیست!
۹/تیر/۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
احضار یکی از کارگران نیشکر هفت تپه به دادگاه / 31 July 2020
سلام همکاران شجاع
امروز در سخنرانی آقای یوسف بهمنی عزیز و نماینده کارگران هفت تپه سخنی بود که تمام نوچهای اسد بیگی را پر از ترس و استرس کرده از کریمی پور مروانی و اداره کشاورزی تا مدیریت شرکت آنها با سخنرانی و جمله مهم آقای بهمنی وحشت زده شدند. جمله آقای یوسف بهمنی این بود امسال کشت انجام میشود ولی انجام دادن کشت و کار فقط و فقط زیر نظر کارگران است نه کسی دیگر. زنده باد یوسف بهمنی!
دزدان بزرگ کریمی پور، مروانی جای در اداره کشاورزی ندارید. چون نه مدیریتی در اداره دارید و نه دلتان به حال کشاورزی میسوزد و در این چند سال شاهکارتان را همه دیدند. جز نابودی هیچی برای شرکت ندارید. پس سخنان یوسف بهمنی را جدی بگیرید و کلان از اداره کشاورزی استعفا دهید و شرکت را رها کنید.
یوسف بهمنی و دیگر نمایندگان مستقل هرچه بگن همان میشود شما جای در شرکت ندارید. یادتان نرود چقدر زور و فشار به کارگران میاوردید. کریمی پور و مروانی و دیگر نوچهای اسد بیگی دنیا گرده یک روز برای شما یک روز هم برای ما. جای جای هفت تپه را پس میگیریم.
در آخر تشکر ویژه بکنیم از آقای یوسف بهمنی بخاطر حرف امروز که امسال کشت و کار توسط کارگران انجام میشه به امید خدا همینطور میشه و هیچ کسی زیر نظر مدیریت فعلی کشاورزی نه کار میکند و نه دستوری میگیریم
پیام همکار
"کشت و کار فقط و فقط زیر نظر کارگران " / 31 July 2020
بنی ادم اعضای یکدیگرند
که در افرینش ز یک گوهرند
درود به شرف همه کسانی که تاکنون از ما حمایت کرده اند،ما در حال نبرد با فاسدان زمانه و تابه دندان مسلح هستیم،اقلیتی که هم رسانه در اختیارش است و هم گوش شنوایی ندارد،هم اسلحه دارد هم دادگاه در اختیارش است و هم اراده ای برای برچیدن فساد ندارد چراکه عامل فساد خودش است.
مجموعه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه اینه جامعه کارگری تمام کشور و حال روز این روزهای ما نتیجه سیاستهای هدفمند و سیستماتیک حاکم بر صنایع کشور است،سیاستی فساد زا و برخلاف عدالت اجتماعی.
هموطن،هم استانی،همشهری و هم طبقه ای وهمکار محترم،اعتصابات این روزهای ما نمونه ای بینظیر در تاریخ معاصر کشور و حتی تاریخ جهان است،اعتصابی کاملا مسالمت امیز در رطوبت بی سابقه و دمای بالای ۵۰درجه و از همه مهم تر در دوران شیوع ویروس کشنده کرونا،اری ما جان بر کف به خیابان امده ایم و فریاد حق طلبی سر میدهیم،فریادی قدرتمند از موضع قدرت ما پس از سالهای طولانی مبارزه و باتکیه بر خرد جمعی پرچمدار مبارزه با انگل صفتان و اگر اغراق نباشد نوک پیکان مبارزات کارگری کشوریم.
ما روزها و سالهای دشواری را گذراندیم تا به نقطه کنونی رسیده ایم، ما در جامعه هفت تپه نجاتی ها ،بخشی ها ،اخضری ها ،خنیفرها تربیت کرده و دیدید چگونه بدون منت و با فداکاری خود را فدا کردند ما عباسی ها،بهمنی ها و چشمه خاور ها و …. تربیت کرده ایم این عزیزان سرمایه های ما هستند و ما خواهان بازگشت به کار همه اخراجی ها هستیم هموطن صدای ما باش که منو تو هم دردیم،کارگر هفت تپه سرمایه جامعه کارگری ایران و همه ایرانیان است ما همه بدنبال کرامت انسانی هستیم دورد بر همه شما که ما را حمایت میکنید اما حمایت اینستاگرامی و واتساپی چاره کار نیست حتی باعث خشنودی بلوک سرمایه داریست بیایید حمایت عملی کنید هرکجا که هستید علاوه بر بستر اینترنت مبارزه و حمایت عملی کنید که همانا پیشرفت وطن در گرو همین حمایت هاست.
هموطن،حکومت همواره بدنبال ایجاد هراس و به طرق مختلف در وی عدم اتحاد ما بر امده و بر اساس سالها تجربه مبارزه یک کلام بدنبال سیاسی کردن مسایل کارگری و بدنبال ان پرونده سازی برای کارگران و قطع زنجیره حمایت مرذمی از کارگران بر امده بیایید دیگر نگوییم من سیاسی نیستم چراکه این خواست حاکمان است اگر این را میخواهند بگذار از همینجا بگوییم مبارزه ما خود سیاست است و میخواهیم سیاستهای غلط اصلاح شود ما میخواهیم به عنوان عضوی از جامعه در تصمیمات کلان مشارکت کنیم اری ما خود سیاستیم ما با فرمول اتحاد=پیشرفت به پیش میرویم،اتحاد هرچه بزرگتر سرعت پیشرفت بیشتر و چشم انداز شادی رفاه ازادی برای همه ملموس تر.
ما تن به ذلت نمیدهیم و تا پیروزی نهایی به جنگیدن ادامه میدهیم ما تازه اول کاریم پس بیایید قدم اول را هرچه محکم تر برداریم،قدمهایی که اینده ای روشن را به فرزندانمان هدیه میدهد ما با تحاد به جلو پیش میرویم و هر روز فریاد هیهات منه ذله سر میدهیم،مطمعنیم که همه با هم متحد میشویم پس هر چه زودتر بهتر.
تا لغو خصوصی سازی چیزی نمانده است!
هیهات منه ذله
هفت تپه هپکو فولاد
کارگر دانشجو اتحاد اتحاد
پیام همکار
"فرمول اتحاد=پیشرفت" / 31 July 2020
همکار عزیزی که نوشتی ” پرسنل باشرفی که در پلیس امنیت ،نیروی انتظامی و سپاه و دیگر ارگانهای سرکوب دست به خشونت و بگیرو به ببند زدند شما باید حامی ما باشید”. به نظرت پرسنل سپاه و پلیس امنیت و … میان حامی ما باشن؟
اینها که تا تونستن و میتونن سرکوب کردن و میکنن. متوجه هستیم که همشون فرمانده و بالادست نیستن و هستن تعدادی که برای امرار معاش به این نیروها پیوستن ولی تا حالا دیدی همین عده هم از ما حمایت کنن؟
دل بستن به بخشی از نیروی سرکوب اشتباهه. تنها راه نجات ما اتحاد کارگری خودمونه. فقط خودمون میتونی به داد خودمون برسیم. اتحاد اعتصاب.
از کانال مستقل میخوام جواب منو به این همکارمون منتشر کنه.
پیام همکار
"تنها راه نجات ما اتحاد کارگری خودمونه" / 31 July 2020
“با تیر رپ شلیک میکنم”
[کاری از ” حیدر ” رپکُن عرب اهل خوزستان، خرمشهر ]
ترجمهی تکست:
با تیر رپ شلیکت میکنم
که از ترس بمیری
جرات یا حقیقت،
بازی امروز و فردا، در منطقهی مرگ تنها باقی ماندهام
همچون شیر با کمال آرامش خونسردی راه میروم
بس کن ای فلان وارد بازی آتش نشو
شاید حالت انفجار باشه
تو فقط یه انتخاب داری و اونم خودکشی
جنگ با زندگی با دشواری و سختی زیاد
در این دنیا همه چیز با مدرکه در مدرک رپ، گفتها و سخنهایم حقیقت است
به دشمنم اهمیت نمیدم و از راهم منحرف نمیشم
همیشه حالت عجیبی به من دست میده
دستم به قلم است و ورقم آمادهست
ذهنم مسلطه همیشه میبینه
ندایی در ذهنمه
——————————
شعرخوانی اعتراضی عربی یک جوان خرمشهری
شعرخوانی اعتراضی عربی یک جوان خرمشهری / 31 July 2020
یک شعر درباره هفت تپه، اسماعیل بخشی و اسماعیل ها و همه کارگران!
—————————-
چکامهای بر اسماعیلِ هزار و سیصد و نود و هفت-تپه
زوبین سی و دوم شعر بلندی است از علیرضا عسگری در ستایش روزهای بزرگ هفتتپهی نود و هفت …
… امروز که بوق تمام رسانهها گوشها را کر کرده تا وضعیت هفتتپه را به گردن «مفسدان» و «متخلفان ارزی» بیندازند، فراموش نمیکنیم که همین رسانهها برای هفتتپه پرونده ساختند، بازجوخبرنگارانشان را به اتاقهای بازجویی فرستادند تا در اتاقهای بازجویی نه فقط از کارگران هفتتپه، از تمامی کارگران زهر چشم بگیرند.
همین دستگاه عدالتپرور کارگران اعتصابی و معترض را به محاکمه کشید.
گمان کردند که آبها از آسیاب افتاده است البته با رئوفت پدرانه حکمهای زندان را بخشیدند اما رد تازیانه بر صورت هفتتپه هنوز باقی است.
درست همین روزها که «خودشان به خودشان/ و گرگ با گرگ/ دارند خون هم را شکم میدرند» باید هفتتپه را به یاد آورد در پاییز بزرگ نود و هفت که نقش خودش را بر تاریخ جنبش کارگری و نبرد طبقاتی زد و باقی ماند، باید صدای اسماعیل بخشی را به یاد آورد، اسماعیل بخشی را به یاد آورد که خواستند از او عبرت بسازند برای تمام کارگران در صفحهی تلویزیون و او صدای تمام کارگران شده بود در میدان، بر سکوهای هفتتپه.
شعر بلند «چکامهای/ بر اسماعیلِ هزار و سیصد و نود و هفت-تپه» شعری است برای به یاد آوردن لحظهای از مبارزهی طبقاتی، لحظهای در گذشته که نوید روزهای آینده را داد و ماند.
جنون
اما، سرایت کرده به همهجا اسماعیل
پیچیده در کارون
و هلهله میکند اهواز
و ترسیدهاند اسماعیل
امن شغلهم خلاص
و خودشان به خودشان
و گرگ با گرگ
دارند خون هم را شکم میدرند
ترسیدهاند اسماعیل
جنون جمعی گرفتهایم و/… ترسیدهاند
بعد از تو،/ اسماعیل
ما/ دیگر جا نمیشویم/ در آن/ عکسهای دستهجمعی زورکیِ هشتنفره
که تو را در آن کردهاند با چشمانی به غُربتِ اسیرانِ جنگی
و غریوخوانیِ محزونِ نیها/ بر چشمانت.
زین اسماعیل؟ زین؟
جنون جمعیّ و
امس خِذو منا للمحکمه/ قرّروا ایطُگونا شلاق ابونهال/
جنون جمعی گرفتهایم و ترسیدهاند
امَن شُغلَهم خَلاص/ حَگِه/ اشلونِک؟ زین اسماعیل؟ زین؟
….
کاری از : مجله اینترنتی منجنیق – #منجنیق #زوبین
بازنشر: کانال مستقل کارگران هفت تپه
یک شعر درباره هفت تپه، اسماعیل بخشی و اسماعیل ها و همه کارگران! / 31 July 2020
چهل و هفتمین روز اعتصاب هفت تپه امروز جمعه – ۱۰ مرداد ۱۳۹۹
چهل و هفتمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعدادی از کارگران شرکت در درب فرمانداری برگزار شد. در این تجمع کارگران اعلام کردند تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی به اعتراض و اعتصاب ادامه خواهند داد.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⬆️ برگزاری اعتصاب کارگران هفت تپه- چهل و هفتمین روز اعتصاب
چهل و هفتمین روز اعتصاب هفت تپه امروز جمعه - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ / 31 July 2020
امروز جمعه ۱۰مرداد ۱۳۹۹
تجمع کارگران در مقابل فرمانداری شوش.
اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه چهل و هفتمین روز خود را پشت سر گذاشت
#نان_کار_آزادی
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی
.
نشنیدن صدای پنج هزار کارگر یعنی این که تمام دستگاه حاکم بر ایران ، ضد کارگر می باشند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه حمایت خود را از مطالبات کارگران اعلام داشته وخواستار رسیدگی هرچه زوتر به مطالبات به حق کارگران میباشد.
تهدید وارعاب وهرگونه پرونده سازی برای کارگران محکوم است.
۱۰مرداد ۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه / 31 July 2020
کارگران #هفت_تپه نماد پایداری در مطالبه گری
هم راه کارگران: حتی اگر همین امروز هم دور کنونی اعتراضات کارگران هفت تپه پایان یابد، در جنبش کارگری ما، این کارگران نماد بی نظیر پایداری و مقاومت مطالبه گرانه در برابر حاکمیت و سرمایه در دشوارترین شرایط به شمار می روند.
آنان چهل و هفت روز در شرایط گرمای طاقت فرسا، فشار گرسنگی ناشی از عدم پرداخت حقوق ها و شرایط اوج گیری کشتار کرونایی، متحدانه در تجمعات اعتراضی شرکت کردند و مطالبات خود را بیان و پیگیری نمودند.
این اعتراض در شرایطی صورت می گیرد که بحران اقتصادی ابعاد بی سابقه ای به خود گرفته. حتی بر اساس داده های رسمی آماری حدود یک میلیون نفر به تعداد بیکاران در ماههای اخیر اضافه شده اند، قیمت دلار بشدت بالا رفته، قیمت ها ریسمان پاره کرده اند، تحریم ها ادامه دارد و با تحریم انواع فلزات تشدید شده است.
با آهنگی شتابان به سمت فروپاشی اقتصادی می رویم؛ لشکر بیکاران انبوه تر و رقابت بر سر یک لقمه نان بیرحمانه تر شده است.
در مجموع در حالی توازن قوا به ضرر کارگران است، که کسری چشمگیر دو عامل موثر در سرنوشت اعتراضات را هم شاهدیم: جای حمایت های گسترده و موثر بین المللی در حمایت از کارگران خالی است.
حمایت های صورت گرفته حائز اهمیت است اما در حدی نیست که حاکمیت را به واکنش بکشاند. مطالبه لغو خصوصی سازی که یکی از مطالبات اصلی کارگران نیشکر هفت تپه است، هم در صنعت، هم معادن، هم آموزش و پرورش و هم بهداشت و درمان وسیعا ریشه دار است و نارضایتی گسترده ای برانگیخته است. ا
ما این نارضایتی ها در حال حاضر از کنش های اعتراضی نیرومند علنی و حمایتگرانه فاصله دارند و جای پیوندهای موثر مبارزاتی میان این بخش ها خالی است.
تمرکز کنشگرانه بر ایجاد چنین پیوندهایی از جهت سراسری شدن جنبش مطالباتی مزد و حقوق بگیران و تقویت امکان شکل گیری بدیل مستقل کارگری و عدالتخواه در برابر حاکمیت در شرایطی که شتابان به سوی فروپاشی اقتصادی می رویم حائز اهمیت حیاتی است.
برخورداری از این حمایت های موثر می توانست مبارزه کارگران هفت تپه را دگرگون کند. اما کارگران که در غیاب این حمایت ها تا کنون با تحمل همه مشکلات به اعتراضات روزانه خود ادامه داده اند بهتر از همه می دانند که مطالبه گری روندی دشوار و پرافت و خیز است و در برابر حاکمیتی سرکوبگر که حتی در برابر کشتار روزانه مردم در اثر کرونا حاضر نیست موقتا کرکره دکان دین فروشی را پائین بکشد، تجدید قوا و متناسب کردن شکل و دامنه اقدام با ارزیابی از شرایط، بخشی از جریان مستمر مطالبه گری است.
برای کارگران روشن است که نبرد مطالباتی یک نبرد موضعی مجزا نیست که همه چیز باید در همان یک نبرد تعیین شود و یک مطالبه خاص نیست که همه مطالبات باید به همان مشروط شود.
نبرد مطالباتی رشته ای از نبردهای موضعی است و توازن نیروها یکی از مولفه های مهم در تنظیم اولویت های مطالبه گری است.
کارگران هفت تپه از مجموعه مطالبات خود دست برنداشته اند اما بدیهی است که تصور روشنی از رابطه میان مطالبه فوری و نامشروط با مطالبه عمومی و مشروط خود دارند.
کارگران هم خواستار پرداخت دستمزدهای معوقه هستند که فوری و نامشروط است و هم لغو خصوصی سازی که عمومی و مشروط به واداشتن حاکمیت به تغییر سیاست ویرانگر خصوصی سازی در نیشکر هفت تپه است.
این اولین موج مبارزه کارگران هفت تپه نیست که همین دو مطالبه هم در آن مطرح بوده اند؛ دور جدید اعتراضات که اکنون چهل و هفتمین روز آن را پشت سر گذاشته ایم هم آخرین موج آن نخواهد بود.
اما مقاومت و استمرار تاکنونی اعتراضات کارگران هفت تپه قطعا الگوی مهمی برای مبارزات کارگری در کشور است.
کارگران هفت تپه نماد پایداری در مطالبه گری / 01 August 2020
شما برای ما هشتگ نیستید!
شما جان مایید!
تن مایید و روح و جسم و همه چیز مایید!
به قاضی جنایتکاری که علیه شما عزیزانمان حکم اعدام داده تحکم میکنیم؛ دستور میدهیم؛ بر سرش فریاد میکشیم که #اعدام_نکنید !
هر گونه تعرض به جسم و جان این عزیزان، تعرض به کل جامعه است.
اینها افتخار جامعه هستند و باید با سرافرازی از آنان یاد کرد.
نکنید؛ اعدام نکنید! جنایت را متوقف کنید! اعدام نکنید!
مهدی صالحی قلعه شاهرخی، محمد بسطامی، عباس محمدی، مجید نظری کندری و هادی کیانی: ما با تمام جسم و جان مان با شماییم!
جمعی از کارگران هفت تپه- جمعه – ۱۰ مرداد ۱۳۹۹
انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه
جنایت را متوقف کنید! اعدام نکنید! / 01 August 2020
#اطلاعیه عمومی
بدینوسیله تشکر میکنیم از عزیزانی که در فضای مجازی در حمایت از کارگران هفت تپه با هشتگ #کارگران_هفت_تپه و یا #هفت_تپه از اعتراضات کارگران هفت تپه پشتیبانی کردند.
به ما در غروب جمعه اطلاع دادند که تصمیم جمعی برای این اقدام گرفته شده است اگر چه کمی فرصت بود که ما هم برای این اقدام اطلاع رسانی کنیم اما به نوعی خجالت زده بودیم که درباره حمایت از خودمان تبلیع کنیم مخصوصا وقتی موضوع حادی در برابر چشمان ما و چشمان جامعه حضوری سنگین دارد؛ وقتی عده ای از ما را نشان کرده اند که اعدام کنند و وقتی که هنوز به کولبرها شلیک میشود.
کارگران! عزیزان! دانشجویان! رسانه ها! وجدان های بیدار!
حقیقت دارد که ما کارگران هفت تپه گرسنه و زخمی هستیم اما امید و فریاد ما را نمیتوانند به بند بکشند؛ ما اعتصابات هفتاد و سه روزه هم داشته ایم و اینبار هم تا لغو خصوصی سازی اعتراض را ادامه خواهیم داد.
و در این راه قطعا حمایت تمام شما عزیزان تاثیر بسیار خواهد داشت.
اما ما میخواهیم از این طریق به همه شما عزیزان بگوییم که به حرمت همان احترام و حمایتی که برای هفت تپه قائلید بیایید و در حمایت از این پنج جوان عزیز و جگرگوشه که در اصفهان برایشان حکم اعدام صادر شده و در حمایت از عزیزان زحمتکش و ستمدیده کولبر، باز هم همان همتی که برای حمایت از ما نشان دادید را به خرج دهید و همگی با هم در حمایت از آنها بنویسیم:
#اعدام_نکنید
#کولبر_نکشید
بدینوسیله و بار دیگر دعوت میکنیم که همه عزیزانی که حامی ما بوده اند، منجمله به واسطه معرفی و اطلاع رسانی ما، از این عزیزان حمایت کنند.
ما جمعی از کارگران هفت تپه از طریق کانال مستقل کارگران هفت تپه به این کارزار می پیوندیم و از همه وجدان های بیدار نیز درخواست میکنیم که شما نیز دست به کار شوید در طوفان توئیتری با این نشان ها :
#کولبر_نکشید به تاریخ یک شنبه شب دوازده مرداد ماه – دوم آگوست
#اعدام_نکنید به تاریخ سه شنبه شب چهاردهم مرداد ماه – چهارم آگوست
جمعی از کارگران هفت تپه- بامداد شنبه – ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه
اطلاعیه عمومی / 01 August 2020
آکسیـون درمرکزشهر فرانکفورت
همراه با اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه
ازمطالبات کارگران اعتصابی هفت تپه حمایت می کنیـــــــــــم!
مطالبات هزاران نفر از کارگران هفت تپه که اکنون چندین هفته است دراعتصاب بسر می برند و در تجمعات و گردهمایی ها با صدای بلند بارها اعلام کرده اند، درعین حال خواست اکثریت جامعه ایران است که در اثر سیاست های رژیم سرمایه داری اسلامی با افزایش بیکاری ، فقر و فلاکت مواجه هستند.
از جمله مطالبات کارگران اعتصابی هفت تپه :
دریافت فوری حقوق های معوقه،بازگشت به کار همکاران اخراجی ،جلوگیری ازخصوصی سازیها وجلوگیری از اختلاس ودزدی است که منشاءآن دررژیم جمهوری اسلامی است.
شنبه ، اول آگوست2020 ، 2 تا 4بعد ازظهر
فرانکفورت ـ مرکزشهر، روبروی Primark
Frankfurt,Zeil,Brockhaus-Brunnen,höhe Hasengasse,gegenüber von Primark
زنده باد همبستگی کارگری
“کمیته همبستگی با مبارزات کارگران و زحمتکشان ایران ـ فرانکفورت”
از کارگران هفت تپه حمایت می کنیـــــــــــم! / 01 August 2020
با اعتصاب کارگران نیشکرهفت تپه همصدا شویم!
رژیم جمهوری اسلامی از چهل سال پیش که قدرت را در دست گرفت تنها با اعدام دهها هزار نفر، زندانی کردن و شکنجه مخالفین وسرکوب اعتراضات ، تحمیل فقر، بیکاری و انواع نابسامانی های اجتماعی واستبداد مطلق در ایران حاکمیت کرده است.درطی بیست سال گذشته اعتراضات کارگری به سیاست های خصوصی سازی ها و بیکار سازی ها و قراردادهای موقت وکاهش دستمزدها افزایش یافت و روزانه به اشکال مختلف در جریان بوده و هست.
اعتراضات اجتماعی که در طی چهل سال حاکمیت رژیم کماکان در جریان بوده است ازدهسال پیش اوج گرفت و مشخصن به صورت دو خیزش اجتماعی دردیماه 96 و آبان 98 درمقابل حاکمیت رژیم اسلامی سرمایه داری ایستاد.بموازات اعتراضات کارگری، معلمان و دانشجویان و پرستاران و بازنشستگان نیزبه همبستگی با آنها پیوستند وزنان دراین مبارزات بویژه نقش بسیار فعالی داشته و دارند.
رژیم سرمایه داری جمهوری اسلامی اکنون به اشکال مختلف در زمینه های اقتصادی ، سیاسی ، اجتماعی ونیزمنطقه ای در بحران عمیقی بسر می برد واعتراضات اجتماعی که از سه سال گذشته آغاز گشته است نه تنها ناتوانی رژیم در حل بحران هایش را نشان داده اند بلکه با حضورگسترده درخیابانها ،خواهان سرنگونی آن شده اند.خیزش سراسری شهرهای ایران در آبان ماه با خواست سرنگونی رژیم اسلامی بوقوع پیوست که تنها با کشتارصدهها نفر و بازداشت هزاران نفر موقتن فروکش کرد.
شلیک موشک های رژیم ایران به هواپیمای مسافربری اکرائین که به مرگ 176 نفرانجامید موجی دیگراز ازاعتراضات اجتماعی را در پی داشت.
با شیوع کرونا در ایران که تاکنون به مرگ هزاران نفر وآلوده شدن تعداد بیشماری در ایران انجامیده است،جمهوری اسلامی بدون هیچ اقدامی در جهت بهداشت و سلامتی شهروندان ،از فاصله گذاری و در قرنطینه بودن مردم بیشترین استفاده را در جهت خروج از بحران های متعددش کرده است و از جمله بازداشت فعالین اجتماعی و شکنجه واعدام زندانیان سیاسی را افزایش داده است.
درچنین شرایطی که اکثریت جامعه در گرسنگی و فلاکت بسر می برند اعتراضات اجتماعی در شرف وقوع است . رژیم اسلامی که خود نیز بدین واقف است برای پیش گیری از گسترش اعتراضات اجتماعی تنها به سرکوب و نیروی نظامی اتکا دارد که آنهم دیگر کارایی ندارد. اکنون نیز صدور حکم اعدام برای جوانان بازداشتی آبانماه 98، برای ایجاد رعب و وحشت در جامعه و جلو گیری از وقوع اعتراضات اجتماعی است .
اعتراضات اجتماعی در حال گسترش است واعتصاب هزاران نفر از کارگران شرکت نیشکر هفت تپه اکنون چندین هفته است که ادامه دارد. کارگران هفت تپه با اعتصاب و طرح مطالبات خود در حال حاضر پیشتاز جنبش کارگری ودیگر جنبش های اجتماعی ونیازمند همراهی و همصدایی هستند.
از جمله خواستهای آنها که مطالبه اکثریت جامعه نیز می باشد دریافت فوری حقوق های معوقه،جلوگیری از خصوصی سازی ها و بیکار سازی ها وجلوگیری از اختلاس و دزدی است که منشا ء آن در رژیم اسلامی می باشد.
زنده باد همبستگی کارگری
سرنگون باد رژیم جمهوری اسلامی در ایران
زنده باد سوسیالیسم
کمیته همبستگی با مبارزات کارگران و زحمتکشان ایران ـ فرانکفورت
ژوئیه 2020
با اعتصاب کارگران نیشکرهفت تپه همصدا شویم! / 01 August 2020
چهل و هشتمین روز اعتصاب هفت تپه امروز شنبه – ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
چهل و هشتمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعدادی از کارگران شرکت در درب فرمانداری برگزار شد. در این تجمع کارگران اعلام کردند تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی به اعتراض و اعتصاب ادامه خواهند داد.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⬆️ برگزاری اعتصاب کارگران هفت تپه- چهل و هشتمین روز اعتصاب
چهل و هشتمین روز اعتصاب هفت تپه امروز شنبه - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ / 01 August 2020
خبر مهم: نمایندگان اعزامی به شوش ناپدید شده اند!
توضیح: چند نماینده مجلس امروز برای بررسی مشکلات هفت تپه وارد شوش شده بودند!
خبر تکمیلی: افراد نامبرده در اثر شدت گرما در شوش، بلافاصله ذوب و تصعید شدند و بخار شده به آسمان ها رفتند و با ریزگردها محشور شدند!
احد شواغیل هفت تپه
انتشار : کانال مستقل کارگران هفت تپه
احد شواغیل / 01 August 2020
اظهارات متناقض کعب عمیر و دیگر نماینده مجلس درباره خصوصی سازی!
احمد نادری نماینده مجلس در حساب شخصی توئیترش نوشت:
“به همراه آقایان سیدنظام الدین موسوی و علی خضریان برای بررسی وضعیت امور شرکت هفت تپه و اعتراضات کارگران آن، به شوش آمده ایم. وضعیت غم انگیز این روزهای هفت تپه محصول سیاستهای نئولیبرال و خصوصی سازیهای بی ضابطه و کاملا رابطه ای است و بایستی فکر جدی به حال عاملان آن کرد.”
این نماینده مجلس یا درباره چیزی که گفته ناآگاه است( احتمالش صفر است!)، یا دزدی است که با چراغ آمده است. او میگوید خصوصی سازی محصول سیاست های نولیبرال است : این درست است. اما این زبل خان، در ادامه میگوید خصوصی سازی های بی ضابطه و کاملا رابطه ای! این دیگر حرف مزخرفی است! خصوصی خوب و بد نداریم.
کعب عمیر هم دقیقا همینطور حرف زده و از اهلیت نداشتن اسدبیگی و رستمی حرف زده و این یعنی ممکن است بخواهند یک بخش خصوصی دیگر را بیاورند. البته کعب اعلام کرده به فکر دولتی کردن شرکت است. اما بهتر است واضح به او اعلام کنیم بحث اهلیت داشتن یا نداشتن را طرح نکند که یک کلک قدیمی مورد علاقه لاشخوران خصوصی سازی است و ما به طور قطعی مقابل آن می ایستیم!
درست است که خصوصی سازی های به شکل خصولتی یا واگذاری به خودمانی های نظام در ایران و مثلا در هفت تپه اتفاق افتاده است اما معنیش این نیست که در مقابل، خصوصی سازی به شکل درست داریم! خصوصی سازی در هر شکلش جنایت است. عین بمباران و تخریب کلی جامعه است! در همه جای جهان خصوصی سازی و سیاست های نولیبرالی ویران گر بوده اند. این کلاه برداری به اسم خصوصی سازی که اهلیت دارد و خصوصی سازی که اهلیت ندارد یک توجیه برای ادامه خصوصی سازی است.
اینها میخواهند وقتی در یک جا با خصوصی سازی گند زدند بگویند این یکی بخش خصوصی اهلیت نداشت و بعد قصد این را میکنند که برای ادامه خصوصی سازی فقط آن یک شرکت و مالک خاص را عوض کنند و یک مفت خور دیگر به جایش بیاورند! وقتی میگویند خصوصی سازی بدون اهلیت آمده و با رابطه و ضابطه بوده میخواهند بر جو اعتراضی کارگران موج سواری کند و این پالان خر را عوض کنند و پالان جدیدی بیاورند در حالی که ما میگوییم خر را نمیخواهیم: اصلا خصوصی سازی به هیچ شکلش را قبول نداریم!
این نماینده مجلس مثلا ضد سیاست های نولیبرالی حرف زده اما باز هم همان سیاست های نولیبرالی را تایید کرده و میخواد ایندفعه یک خصوصی سازی به قول خودش بی رابطه و بی ضابطه بیاورد و این عینی دقیقا همان سیاست های نولیبرالی و ادامه مصیبت و جنایتی به نام خصوصی سازی.
آقای نماینده مجلس! خصوصی سازی در همه جای دنیا برابر بوده با بدبختی و مصیبت و فقر و فلاکت مضاعف! هفت تپه هیچ خصوصی سازی دیگری را قبول نمیکند! ما حواسمان جمع است!
جمعی از کارگران هفت تپه از بخش های مختلف
انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⬆️ اظهارات متناقض کعب عمیر و دیگر نماینده مجلس درباره خصوصی سازی ❗️
اظهارات متناقض کعب عمیر و دیگر نماینده مجلس درباره خصوصی سازی! / 01 August 2020
#شوراها را در بخش های مختلف شرکت تشکیل دهیم!
#فوری #مهم #شورای_مستقل_تشکیل_دهیم
همکاران عزیز در هفت تپه! اکنون که تشت رسوایی اختلاسگران از بام افتاده و در حال محاکمه شدن هستند؛ اکنون که مشخص شده که استاندار و ده ها مقام مختلف با اینها همدست بوده اند؛ اکنون که بر همه مشخص شد که بخش خصوصی نتیجه ای جز ویرانی و بدبختی و فقر و فلاکت ندارد و با اعتبار شرکت به اندازه شصت سال دستمزد ما اختلاس کرده اند؛ اکنون که بیشتر از قبل معلوم شده که کسی جز خودمان به فکر درد و درمان درد خودمان نیست؛ اینکه حقوق معوقه و مطالبات معوقه داریم و خانواده هایمان گرسنه و عصبی هستند، اینکه مدیران بخش خصوصی در حال غارت کردن آخرین بقایای شرکت هستند؛ این که اینها امروز و آینده ما را نابوده کرده اند:
همه اینها به ما حکم میکند که ضرورت دارد همین امروز برای سرنوشت خود وارد عمل شویم و اقدام کنیم و شرکت را خودمان اداره کنیم! ما میتوانیم آینده خود و منطقه را نجات دهیم! باید سریعا عمل کنیم.
اکنون در برخی موارد عملا مدیریت واقعی شرکت در دست همکاران است. همکاران آبیار ما با هماهنگی با سایر همکاران به کار مشغولند، اکثر همکاران حراست با اعتصابیون همدلند و مشغول حفاظت از شرکت. بقیه همکارانی که غیرت خود و خانواده و هفت تپه را دارند در اعتصاب شرکت میکنند. کسی جز خود ما به فکر نگه داشتن حیات و بقای هفت تپه نیست.
ما در برخی موارد عملا داریم شرکت را مدیریت میکنیم. برخلاف تحرکات عوامل کارفرما، آبیاری انجام میشود، همکاران جلوی خروج ماشین آلات را میگیرند و …
در عوض: مدیران بخش خصوصی بر ضد بقای شرکت هر کاری میکنند و کارشان فقط تخریب و بدبختی است. املاک را اجاره دادند و نابود کردند و دارند سعی میکنند که تجهیزات و ماشین آلات را هم ببرند. کارخانه دارد بی استفاده میشود. همچنین دارند ثروت هایشان را هم از کشور خارج میکنند.
همه ما خواهان لغو خصوصی سازی هستیم و تصمیم قطعی برای بعد از آن در حال بررسی است و بین دوستان نظرات متفاوت اما دو نظریه غالب وجود دارد؛ اکثر همکاران، خواهان دولتی شدن شرکت هستند و ما اضافه میکنیم در اینصورت باید حتما مدیریت همه چیز با نظارت کامل کارگران باشد.
دسته ای از همکاران هم اعلام میکنند باید تلاش کنیم تا شرکت به خود ما واگذار شود و مثلا به یک شرکت تعاونی صد در صد کارگری تحویل شود و تمام کارگران هفت تپه در آن مالک و سهیم شوند. این بحث ها را ادامه خواهیم داد تا به نتیجه مشترک برسیم اما اکثریت ما، اکنون همگی در ضرورت رفتن خصوصی سازی و مخالفت با هر گونه خصوصی سازی دیگر مشترکیم.
همکاران! برای جلوگیری از غارت شرکت و برای سرپا نگه داشتن شرکت و برای تعیین تکلیف مالکیت و آینده شرکت، لازم است سریعا بر همه امور نظارت و مدیریت و کنترل کنیم. به همین منظور لازم است اکنون نسبت به تشکیل شوراهای مختلف در شرکت اقدام کنیم. در هر اداره و هر بخش یک شورا تشکیل بدهیم. مثلا شورای نظارتی کارخانه، شورای نظارتی تجهیزات- زیربنایی-خدمات، شورای نظارتی کشاورزی، شورای نظارتی بخش حراست و …
می توان نام این نهاد را کمیته، کارگروه، کمیسیون یا … هم گذاشت اما باید به صورت شورایی و جمعی اداره شود.
تعداد زیادی از عزیزان ما، یعنی کارگران آبیار عملا کار را به دست گرفته اند و خلاف دستورات و برنامه ها و سیاست های کثیف بخش خصوصی عمل میکنند و دارند تا حدی در قسمت خودشان اعمال مدیریت میکنند. مثلا همین عزیزان خوب است نسبت به انتخاب نمایندگان خود اقدام کنند و به این شکل شورای خود را تشکیل دهند.
نمایندگان شوراهای بخش های مختلف بعدا به هم تشکیل جلسه میدهند و #شورای_کل_شرکت یا #مجمع_نمایندگان_کارگری ( یا با هر اسم دیگر ) را تشکیل میدهند.
شورای اسلامی کار از نظر ما به هیچ وجه صلاحیت نمایندگی کارگران را ندارد. اما در نقطه مقابل، سایر نمایندگان و فعالین مستقل کارگری معتمد ما هستند و قطعا در انتخاب نماینده برای شوراهای ادارات-بخش ها، این عزیزان کماکان مورد اعتماد ما خواهند بود و بخشی از نمایندگان ما در شوراها خواهند بود و از آنها بهره خواهیم برد.
برای زنده نگه داشتن شرکت، برای تسریع در لغو خصوصی سازی و برای حداکثر نظارت و کنترل و مدیریت و تعیین تکلیف بر مالکیت شرکت، شوراهای بخش ها و ادارات مختلف را تشکیل دهیم.
قدم اول : انتخاب نماینده از هر بخش-اداره و تشکیل #شورا (#شورای_مستقل)، در همان اداره-بخش و بعد تشکیل شورای کل یا مجمع نمایندگان کارگری.
هفت تپه از آن ماست خودمان آن را اداره میکنیم. شوراهای مستقل را در ادارات و بخش های مختلف تشکیل دهیم!
جمعی از کارگران هفت تپه، شنبه – ۱۱ امرداد ۱۳۹۹
انتشار : کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⭕️ بسیار مهم: #شورا ها را در بخش های مختلف شرکت تشکیل دهیم!
شوراها را در بخش های مختلف شرکت تشکیل دهیم! / 01 August 2020
در کمتر از نیم ساعت کلاه بردار بودن نماینده تهران مشخص شد!
احمد نادری نماینده تهران، بعد از حضور در شوش اعلام کرده که :” این وضعیت باید اصلاح شود و به نظرم خصوصیسازی باید متوقف شود و در ادامه یا به خود دولت و یا اینکه به بخشهای نیمهخصوصی و نیمهدولتی برگردد.”
عجبا! پس تو که علیه نولیبرالیسم حرف زده بودی! الان میخوای شرکت رو به بخش نیمه خصوصی ( منظورش سپاه است) یا نیمه دولتی واگذار کنی؟ این که همون نولیبرالیسم میشه! دکتر! برو درست رو درست بخون! شماها اومدید برای نهادهای امنیتی خودتون جا باز کنید و ما این رو خوب می فهمیم!
کارگران هفت تپه از ابتدا به هیج یک از شماها اعتماد نداشته و نخواهند داشت. اگر تو نیم ساعته غش کردی ما تا بیرون کردن خصوصی سازی خواهیم جنگید. ما هیچ گونه خصوصی سازی یا نیمه خصوصی سازی و هیچ کوفت و زهرمار شبیه به این را قبول نخواهیم کرد!
پیام همکار- کانال مستقل کارگران هفت تپه
" کلاه بردار بودن نماینده تهران " / 01 August 2020
نمایندگان مجلس که به شوش آمدند چه کسانی بودند؟ تیم سپاه !
این چند نماینده مجلس که به شوش امدند برای این بود که ویرانی هفت تپه را ببیند، گزارش کنند به مجلس ببرند اسدبیگی ها رو بیرون کنند اما : آمده اند که دوستان خودشان را جایگزین کنند. یعنی سپاه! یعنی فردا باید با توپ و تانک سپاه و با موشک روبرو بشیم! خیلی ممنون! لازم نیست. ما نه سپاه نه ارتش نه نیروی انتظامی نه تامین اجتماعی و نه هیچ کدام از اینها رو قبول نداریم. شرکت به وزارت کشاورزی داده بشه با نظارت خودمون.
این سه نماینده رو یک بررسی کوتاه بکنیم:
-علی خضریان : عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی! عضو و سخنگوی ستاد انتخاباتی رئیسی! دوازده سال همکاری با نهاد رهبری در دانشگاه ها، مدیر مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد رهبری! یک سپاهی کامل و وابسته به دفتر رهبری!
سید نظام الدین موسوی : سیاستمدار اصولگرا و سپاهی و عاشق سپاه و از این بیشتر مسول سابق یکی از خبرگزاری های سپاه: فارس
احمد نادری: عاشق پیاده روی کربلا، مخالف ظاهری نولیبرالیسم، مردم شناس و ضد مردم حرفه ای! همراه و همدست سپاه!
تیم تخصصی از سپاه فرستادند که محاسبات کنند چطور هفت تپه رو اشغال کنند!
نه به هر گونه خصوصی سازی و نه به نیمه خصوصی نیمه دولتی اعم از سپاه و تامین اجتماعی!
کارگران هفت تپه هشیارند جنابان سرداران سپاهی در لباس نماینده و در کت و شلوار !
جمعی از کارگران هفت تپه از بخش های مختلف
انتشارک کانال مستقل کارگران هفت تپه
⬆️ نمایندگان مجلس که به شوش آمدند چه کسانی بودند؟ تیم سپاه ! برای غارت هفت تپه
نمایندگان مجلس = تیم سپاه ! / 01 August 2020
ما کارگران دنبال خشونت نیستیم.
اما در این چند سال، بخش خصوصی و اختلاسگران آنقدر سر ما بلا آورده اند که حتی کودکانمان، از این افراد کینه دارند.
سالهاست که همین حقوق چند مرتبه زیر خط فقر را هم سر وقت به ما نمیدهند.
سفره های ما خالی است.
دیگر این را کودکانمان هم می دانند.
باعث و بانی این شرایط مسئولانی هستند که هفت تپه را دودستی تقدیم بخش خصوصی و باند اختلاسگر رستمی- اسدبیگی کردند.
مسئولانی که هر روز نقشه جدید برای هفت تپه میکشند و با هفت تپه و زندگی کارگران هفت تپه و خانواده هایشان بازی می کنند.
ما در جنگ با دزدان بخش خصوصی و اختلاسگران هستیم.
خشونتی که در شعارهای ماست محصول همین شرایط ماست.
پیام همکار- کانال مستقل کارگران هفت تپه
"دنبال خشونت نیستیم" / 01 August 2020
گروگان گیری سپاه در هفت تپه ممنوع!
چند نماینده سپاهی در مجلس به هفت تپه آمدند و اعلام کردند که اسدبیگی ها صلاحیت مالکیت و مدیریت هفت تپه را ندارند ( صحیح است ) اما همزمان گفتند شرکت باید به بخش دولتی (خواسته اکثریت کارگران طبق نظرسنجی) یا به بخش های نیمه خصوصی یا نیمه دولتی واگذار شود.
اینها منظورشان نهادهایی مثل سپاه و بنیاد فلان و بهمان است. ما اجاره این کار را نخواهیم داد. شرکت یا باید دولتی و تحت نظارت کارگران شود و یا صد در صد به کارگران واگذار شود.
اما نمایندگان سپاهی میخواهند پیشاپیش اینطور بگویند که اگر میخواهید کمک کنیم اسدبیگی برود بیایید قبول کنید شرکت به سپاه داده شود. در واقع اینها کمک احتمالی برای بیرون کردن اسدبیگی را منوط خواهند کرد به آمدن سپاه: قبول کنید سپاه بیاید تا کاری کنیم اسدبیگی برود! این است خواسته ای که طرح خواهند کرد.
در واقع اینها ما را و شرکت ما را که در اسارت و اشغال است را گروگان خواهند گرفت و خواهد گفت اگر میخواهید از این بخش خصوصی آزادتان کنیم بیایید برده خودمان شوید! یا برده ما میشوید یا کمک نمیکنیم از دست اینها آزاد شوید. این یعنی گروگان گیری محض توسط سپاه به واسطه نمایندگان مجلس!
کارگران هفت تپه اجازه هیچ باج خواهی و گروگان گیری را نخواهند داد!
ما بخش خصوصی را خلع ید خواهیم کرد و سرنوشت خودمان و شرکت را خودمان تعیین خواهیم کرد.
گروگان گیری و باج خواهی ممنوع!
جمعی از کارگران هفت تپه در بخش های مختلف
انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه
⬆️ گروگان گیری سپاه در هفت تپه ممنوع!
گروگان گیری سپاه در هفت تپه ممنوع! / 01 August 2020
چرا چاره نمی شود
آتشی که به جانم افتاده است
از خشم و رنج ونفرت وتحسین
برقص پسرم… برادرم….یاورم
دلاورم…
یزله کن ….
بگذار کاخ های ستم بلرزند
و ویران شوند
بگذار گرسنگی پایان بگیرد
و مزدوری برای سرمایه
به تاریخ سپرده شود
یزله کن….یزله کن….
جهان ، رقص پاهای گرسنه و تاول زده ات را
ثبت خواهد کرد
تاریخ کارگران و ستمدیدگان
به آن افتخار خواهد کرد
برقص پسرم دلاورم…..
بر نعش سود و سرمایه
برقص دلاورم
✌
#هفت_تپه#نان_کار_آزادی
#اسماعیل_بخشی#ایمان_اخضری
#کارگر_اخراجی#کارگر_زندانی#شلاق
#سپیده_قلیان#نه_به_شورای_اسلامی_کار#تشکل_مستقل_کارگری
یکشنبه /۱۲/مرداد/۱۳۹۹
ارسالی به کانال تلگرامی سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
یزله کن .... / 01 August 2020
چهل و نهمین روز اعتصاب هفت تپه امروز یکشنبه – ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
چهل و نهمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعدادی از کارگران شرکت در درب فرمانداری برگزار شد. در این تجمع کارگران اعلام کردند تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی به اعتراض و اعتصاب ادامه خواهند داد.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⬆️ برگزاری اعتصاب کارگران هفت تپه- چهل و نهمین روز اعتصاب
چهل و نهمین روز اعتصاب هفت تپه امروز یکشنبه - ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ / 02 August 2020
پدیده «صدا گذاری»! روی کارگران هفت تپه
▪️ یک فعال فرهنگی در توئیتر با اشاره به حرف احمد نادری نماینده مجلس که مدعی شده «من صدای کارگران هفتتپه هستم» نوشته: صدای فعالان صنفی و کارگری را خفه کردهاند و حالا با پدیده «صداگذاری» روبهرو هستیم که فردی به دوربین زل میزند و بی آنکه معلوم باشد کدام کارگر او را صدایش میداند باد در غبغب انداخته میگوید:من صدای کارگران هستم
▪️عادل برکم اضافه کرده:«صداگذاری» نه پستتر از صداخفه کردن که بخشی از آن است و اینگونه صدای مظلومین را از فیلترهای مطلوب حاکمیت میگذراند تا آنچنان که مطلوب است شنیده شود. چرا ما نباید صدای یک کارگر و نماینده کارگران را از هفت تپه بشنویم؟ مگر کارگران هفت تپه لال اند یا قیم میخواهند؟
پدیده «صدا گذاری»! روی کارگران هفت تپه / 02 August 2020
فردا دوشنبه سیزده مرداد ۱۳۹۹ یک بار دیگر،#نان_کار_آزادی محاکمه میشود!
#نان_کار_آزادی_
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی
طی ابلاغیه، دو نفر از کارگران نیشکر هفت تپه به دادگاه شوش احضار شده اند.
کارگران، کرامت پام و حسن کهنکی طی ابلاغیه صادر شده باید فردا دوشنبه درشعبه پنجم دادیاری داد سرای عمومی وانقلاب شهرستان شوش حضور داشته باشند.
اتهام ابلاغ شده به کارگران اخلال در نظم عمومی میباشد!!؟
خانم فرزانه زیلابی به عنوان وکیل کارگران هفت تپه از جمله وکیل آقایان کرامت پام و حسن کهنکی در جلسه فردا در دادگاه حضور خواهند داشت.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه ضمن سپاس وقدر دانی از خانم زیلابی بابت تقبل وکالت کارگران بدون هیچ هزینه ای، کمال سپاس و احترام بی نهایت خود را تقدیم به ایشان دارد.
همچنین سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه ضمن محکوم کردن هرگونه پرونده سازی برای کارگران، خواهان پایان دادن به احضار کارگران میباشد.
کارگران هفت تپه بیش از سه ماه است که دستمزد وسایر مطالباتشان را دریافت نکرده اند، به جای اینکه به خواست و مطالبات کارگران رسیدگی شود آنان را به اتهامات پوچ و بی اساس محاکمه می کنند.
دنیای وارونه ای است که با هیچ عقل سلیمی سازگار نیست.
#نان_کار_آزادی تسلیم حامیان سرمایه نخواهد شد.
یکشنبه۱۲ مرداد/۱۳۹۹
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
نان کار آزادی محاکمه میشود! / 02 August 2020
آیا اجازه می دهیم که هفت تپه توسط #دانشجویان_بسیجی و نتیجتا #سپاه #فتح شود؟!
بسیار مهم و ضروری
بدینوسیله به اطلاع میرسانیم که در نتیجه یک سلسله اقدامات مستمر و به خصوص در یک سال اخیر، دانشجویان بسیجی توانسته اند با حضور در شئون مختلف مبارزاتی کارگران هفت تپه ( که برایشان دردسر امنیتی ندارد و حتی مورد تشویق قرار میگیرند و رسانه های مختلفی هم آنها را پشتیبانی میکند) و از طریق ارتباط گیری با بخشی از کارگران و همچنین در اختیار گذاشتن برخی امکانات برای کسب برخی نتایج و انجام برخی واسطه گری ها و اقداماتی برای رسانه ای شدن مقادیری از گفته های کارگران فعال و … موارد مشابه دیگری از این قبیل، به طور معناداری، در بسیاری از شئون مبارزاتی و اعتراضی کارگران هفت تپه حضور و نفوذ جدی پیدا کنند.
دانشجویان بسیجی اکنون، تقریبا در همه جا حضور معنادار و پر رنگی دارند. آنها مثل سایه در کنار خیلی از اتفاقات و برخی افراد و در هفت تپه حاضرند.
#دانشجویان #بسیجی در بسیاری از کارها و در بزنگاه ها و جاهای مهم به سرعت حاضر میشوند. البته این اتفاق، الزاما بدون اطلاع برخی از کارگران نیست. کارگرانی که حتی ممکن است الزاما موافق بسیج دانشجویی و …. نباشند اما زیاده جلب شیوه امکان گرایی و استفاده از امکانات مختلف و غیر کارگری شده اند و این کارگران، غالبا غیرعامدانه و در اثر کم تجربگی گهگاه باعث شده اند که به طور معناداری میدان اعتراضی در هفت تپه و در موادری خاص، به میزانی قابل توجه، به رنگ #بسیج و #سپاه درآورده شود.
بسیجی های دانشجو این روزها در خیلی از مسائل هفت تپه حضور دارند؛ برخی جلسات و برخی ارتباطات با مسئولین را ترتیب میدهند، فیلم های جلسات را میگیرند و منتشر میکنند، برخی فیلم های تجمعات را میگیرند، برنامه ایسنتاگرامی ترتیب میدهند، نامه اعتراض سرگشاده به ابتکار آنها تهیه میشود و تعدادی از کارگران فعال در هفت تپه هم امضا میزنند و …
در واقع روز به روز اوضاع در این زمینه دارد به طرزی جدی غلیظ تر میشود.
نویسندگان این متن که با این روند مخالف بوده اند و همیشه مخالف خود را هم از طرق مختلف و لازم بیان کرده اند بدینوسیله اعلام میکنند که بسیاری از نقاط حساس مبارزاتی هفت تپه اکنون و تقریبا خالی از دانشجویان بسیجی نیست. ما به عنوان سند، نظر همکاران را به این نشانه ی مهم جلب میکنیم که عجیب نیست که اولین گروه نماینده مجلس که وارد هفت تپه میشود افراد سپاهی هستند.
چیزی که در ظاهر دیده نمیشد اما واقعیت دارد این است که بسیج دانشجویی به مدت یکسال با فعالیت مستمر خود، برای ورود سپاهی ها زمینه چینی کرده اند و بدین ترتیب و در عوض قدم به قدم امکان عملی حضور برای اشکال مختلف از طیف های افرادی با فکر منتقد و مستقل را از سر راهشان زدوده اند تا به جایش سپاه بتواند به راحتی وارد هفت تپه شود.
می بنیم که اینها نهایتا نقشه شوم واگذاری هفت تپه به ( قول این سه نماینده که بعد از بازدیدشان اعام عمومی کردند به) نهادهای نیمه دولت- نیمه خصوصی ( و سپاه ) را دارند. نمایندگاه مجلسی-سپاهی هم در این مرحله مشغول تبلیغ و معرفی نقشه شان هستند و قطعا چنانچه زمینه را مساعد ببیند به زودی وارد فاز اجرایی هم خواهند شد.
متن حاضر در جاهایی درمورد حضور و اثر این جماعت( بسیج دانشجویی)، ماجرا را به صورت مطلق روایت نکرده است زیرا که هنوز این اشغال بسیج دانشجویی-مجلسی-سپاهی، کامل نشده است و جای زیادی هنوز برای امیدواری باقی است اگر هشیاری به خرج دهیم. یعنی که باید کاری کرد که حضور اینها عمیق تر و دائمی تر از این نشود. باید کاری کرد، قبل از اینکه از این دیرتر شود.
به همین منظور و برای تشریح این اتفاق ناخجسته، موضوع را در دو سطح بررسی میکنیم. نخست اینکه حضور دانشجوی بسیجی و سپاهی در میان بدنه ی کارگری در هفت تپه چه جایگاهی دارد و با چه چه واکنشی مواجه شده است و دوم اینکه تعداد معینی از فعالین در این مورد چه رویکردی داشته اند.
به باور ما مسببب اصلی چراغ سبز نشان دادن ها به بسیج دانشجویی و برخی نیروهای دیگر که مستقیما پشتشان به این یا آن جناح حاکمیت گرم است، نوع تفکر، رویکرد و مواجهه اکثریت کارگران هفت تپه به این موضوع است.
بسیاری از کارگران اظهار میدارند که فارغ از اینکه بسیج دانشجویی یا فلان نهاد وابسته به بهمان جناح حاکمیت چه خط و مشی و گذشته و تفکر و برنامه ای دارد، همین که فعلا قبول میکند به ما فضای رسانه ای برای شنیده شدن صدایمان بدهد و یا با ما در پیگیری از مطالباتمان همراهی میکند باید از آن بهره برد.
استدلال غالب نزد همکاران این است که پذیرش امکان همراهی توسط جریاناتی مثل بسیج دانشجویی به این علت است که ما رسانه ای نداریم که بتوانیم مطالباتمان را به طور عمومی و در صحن سیاسی-اقتصادی-اجتماعی جامعه مطرح کنیم و نیز برای اینکه بتوانیم از شکاف بین جریانات سیاسی درون حاکمیتی برای پیشبرد اهدافمان بهره بگیریم ناچاریم این جا و آنجا در موارد مختلف از یکی از این جناح ها و نیروی آنها استفاده کنیم.
بخش بزرگ و مهم حقیقت و بدنه اصلی کوه یخ دقیقا همین شیوه و رویکرد موجود در میان اکثریت کارگران است.
نوک کوه یخ هم آنچیزی است که در رفتار و رویکرد برخی فعالان کارگری هفت تپه قابل مشاهده است. و البته رویکرد این تعداد معدود از فعالین دقیقا نتیجه همان رویکرد جاری نزد اکثریت کارگران و برآمده از دل همان واقعیت است.
ما نمیتوانیم یکسره حکم به ابطال این استدلال همکاران بدهیم .اولا که فقط میتوانیم نظر خودمان را بگوییم و نمیتوانیم به جای همه اظهار نظر کنیم یا دستور صادر کنیم. فکر ما این است که هدف وسیله را توجیه نمیکند. زیرا حداقل میتوان دید که همین وسیله – یعنی مثلا استفاده از امکانات بسیج دانشجویی برای نیل به برخی از اهداف- آنقدر بدون هشیاری لازم و آنقدر زیاد اتفاق افتاده است که در مواردی دارد تبدیل به تاکتیک و رویکرد غالب میشود.
اگر استدلال این همکاران صحیح بود که بدون آغشته شدن به ماهیتی که بسیج دانشجویی دارد میتوان از آن – مثلا- برای لغو خصوصی سازی استفاده کرد پس چرا همین بسیج دانشجویی زمینه ساز حضور یک بخش خصوصی بزگتر و خطرناک تر( سپاه ) در هفت تپه شده است؟
سپاهی که فارغ از بعد نظامی-امنیتی اش یکی از بزگترین بخش های خصوصی در حوزه اقتصادی هم هست و اگر اسد بیگ چاه صد متری بود و ما در آن افتاده و روزگارمان تیره و تار شده است با افتادن در چاه هزار متری سپاه تا ابد هم توان بیرون آمدن از آن را نخواهیم داشت.
ما داریم با هزینه زیاد در مبارزه وو با مشقت اما نهایتا از چاه صدمتری اسدبیگ-رستمی بیرون م آییم اما بیرون امدن از چاه هزار متری سپاه ده ها برابر هزینه و مرارت خواهد داشت و اصلا چرا باید در همچین چاهی بیافتیم؟ در صورت آمدن سپاه، هم غارت خواهیم شد و هم سرکوب.
اگر بسیج دانشجویی به واقع برای کمک به کارگران هفت تپه آمده است پس چطور است که دارد برای هفت تپه یک بخش خصوصی بزگتر و سرکوب تر و خطرناک تر هدیه می آورد؟
پس واقعیت از این دو حالت خارج نیست:
استفاده از امکانات بسیج دانشجویی یا خیلی زیاد بوده که آنها را به یکی از بازیگران اصلی میدان بدل کرده که آن هم منجر به بدبختی بزگتر از اسدبیگی-رستمی ( یعنی مالکیت سپاه بر هفت تپه ) خواهد شد و یا اینکه اساسا امکان ندارد حتی کم ترین استفاده ای از آنها کرد بدون اینکه به این عاقبت بدتر – یعنی سپاهی شدن هفت تپه – دچار نشویم.
یعنی یا زیاده به آنها میدان داده شده و یا اساسا میدان دادن به آنها اشتباه است.
اینکه کدام یک از موارد درست است را به همکاران و فعالان کارگری واگذار میکنیم تا به آنچه در این یک سال گذشته فکر کنند و خود پاسخ دهند که در کجای کار اشتباه شده است.
نمایندگان مجلس که همگی وابسته سپاه بودند بعد از سفرشان به هفت تپه با تاکید بر اینکه اسدبیگی- رستمی باید خلع ید شوند بلافاصله در کنار دولتی شدن شرکت یک گزینه دیگر هم طرح کردند: نیمه دولتی-نیمه خصوصی شدن شرکت هفت تپه.
می گویند اسدبیگی- رستمی بخش خصوصی خوب نبودند و اهلیت اداره و مالکیت نداشتند و لابد به این نتیجه میرسند که باید یک خصوصی سازی که خوب باشد و اهلیت دار باشد بر سر ما سوار کنند.
ما به تمام همکاران میگوییم که خصوصی سازی خوب و بد نداریم.
بحث اهلیت داشتن و یا اهلیت نداشتن در خصوصی سازی یک کلاهبرداری و شیادی کامل است.
می خواهند وقتی از این یکی خسته شدیم بگویند این یکی اهلیت نداشت و لابد حالا یک شکل جدید و اهلیت دارش را نصب میکنیم تا رستگار شوید! اما هیچ رستگاری ای در کار نیست؛ با این نوع جدید هم چند سالی بدبختمان میکنند و دوباره میگویند اشتباه شد باید یک اهلیت دار دیگر را بیاریم.
و این یعنی ادامه خصوصی سازی و ادامه مصیبت. ما با هر گونه خصوصی سازی مخالفیم چه به شکل الانش چه به شکل نیمه خصوصی-نیمه دولتی. چه سپاه چه تامین اجتماعی. به قول همکاران ما میگیم خر نمیخوایم پالون خر عوض میشه!
ما ضمن تاکید بر اینکه مسولیت اصلی نقش دادن به دانشجویان بسیجی بر گردن تمام همکاران عزیز است و نه تعداد معین و اصولا از آن به عنوان بدنه کوه یخ یاد کردیم میخواهیم سخنی هم با عزیزان فعالین کارگری هفت تپه داشته باشیم.
نه فقط به این خاطر که به عنوان نوک کوه یخ عملکرد و رویکردشان در معرض دید است و ممکن است برخی مسئولیت ها- به اشتباه – به گردن آنها گذاشته شود؛ بلکه به این خاطر که آنها مضافا میتوانند با سیاست ها و رویکردهایی که اتخاد میکنند بر اندیشه و رویکرد بدنه کارگری تاثیر گذار باشند و در این زمینه مسئولیتی سنگین و خطیر دارند.
ما به زحمات و آزارهایی که تمام نمایندگان کارگری و فعالان مستقل کارگری درهفت تپه متحمل شده اند به خوبی آگاهیم و سپاسگزار آنها هم هستیم و مسئولیت حضور دانشجویان بسیجی را متوجه کلیت مجموعه فعالان کارگری نمیکنیم. حتی نه مجموعه فعالین بلکه حتی چند تن معدود از این عزیزان که از این رویکرد امکان گرایانه و استفاده از بسیج دانشجویی برای پیشبرد برخی اهداف بیش از بقیه فعالین توسط آنها اتخاد شده است هم افرادی هستند که متحمل آزار و اذیت بسیار شده اند و برای دفاع از مطالبات هفت تپه همیشه با حسن نیست تلاش کرده اند.
اما میخواهیم به همین تعداد معدود از فعالان کارگری و عزیزان ما نکاتی را بگوییم.
ما این تعداد معدود از فعالان عزیر را به خوبی میشناسیم و میدانیم آنها نیز به زعم خود برای منافع هفت تپه است که به نحوی و به درجاتی حتی اگر کم- و میدانیم که بر خلاف میل باطنی خود- در برخی موارد زمینه ساز حضور دانشجویان بسیجی شده اند؛ نتیجتا میخواهیم بگوییم مشکل از نیت و انگیزه و یا طراحی و زمینه سازی آگاهانه توسط برخی فعالین کارگری در هفت تپه نیست که ما آنها را می شناسیم و میدانیم برای لغو خصوصی سازی از خود و منافع شخصی شان هم گذشته اند و متحمل هزینه و آزار هم شده اند؛ بلکه میتوانیم بگوییم این دسته از برخی فعالین عزیز، متاسفانه – و تا جایی که ما از آنها شناخت داریم در اثر یک خلا در تجربه معین در این زمینه ها- دچار اشتباه در نحوه برخورد به مساله دانشجویان بسیجی شده اند و متوجه اثرات منفی حضور این دانشجویان بر همان هدف اصلی خود فعالین، یعنی لغو خصوصی سازی نیستند.
ما همان سوالاتی که در این زمینه رو به عموم همکاران طرح کردیم را رو به این عزیزان هم طرح میکنیم و میخواهیم که این تعداد معدود از همکاران عزیز، به آنها فکر کنند که: چه شد که اگر قرار بود از امکانات بسیج دانشجویی برای لغو خصوصی سازی استفاده شود اما نهایتا این دانشجویان زمینه ساز تبلیغ برای حضور یک خصوصی سازی خطرناک دیگر یعنی سپاه و مالکیت آن بر هفت تپه شده اند ؟
این چند تن معدود از عزیزان ما خوب است که مساله را بیشتر بشکافند و دقت کنند که حضور دانشجوی بسیجی تصادفی نیست! و تصادفی نیست که نهایتا تنها گروه جدی و بلند پایه که از تهران به هفت تپه می آید سپاهی هستند و اعلام میکند هفت تپه را میتوان یا به دولت داد یا به بخش های نیمه خصوصی-نیمه دولتی که منظورشان نهادهایی مانند سپاه است.
تصادفی نیست حضور بسیج دانشجویی و زمینه چینی برای اینکه سپاه، مالکیت هفت تپه را تصاحب کند.
به این برخی عزیزان میگوییم : نیت خوب کافی نیست؛ هشیاری بیشتر و بیشتر و درس آموزی از تجارب تا کنونی هم لازم است. به نیت خوب شما و زحماتی که کشیده اید واقفیم اما در این زمینه، شما که عزیزان ما هستید را دعوت به هشیاری بیشتر میکنیم. قبل از اینکه دیرتر شود باید کاری کرد.
ما بار دیگر تاکید میکنیم که مسئولیت کامل این اتفاقات که ما نسبت به آن هشدار میدهیم -یعنی میزان و درجه کنونی حضور بسیج دانشجویی- اصلا و به طور کامل متوجه این برخی عزیزان و تعداد معدود کارگر فعال نیست بلکه بی تفاوتی به عمق این اتفاق و یا رویکرد امکان گرایانه برای استفاده از برخی ظرفیت های حکومتی برای کسب نتیجه، یک رویکرد نسبتا عمومی و موجود نزد عموم همکاران است.
وگرنه اگر حتی نیمی از کارگران به عنوان مثال با حضور بسیج دانشجویی اعلام مخالفت میکردند یا با آن مخالف بودند هیچ گاه یکی دو نفر نمیتوانستند به شکلی متفاوت از نظر و رویکرد اکثریت رفتار کنند و همزمان محبوب و معتمد اکثریت همکاران هم باشند و ضمنا در این مورد معین نه تنها نقدی از اکثریت همکاران به آنها نشده بلکه این رویکرد خاص آنها مورد تایید هم بوده است.
این نقد ما در اصل به اکثریت همکاران ما در هفت تپه هست. به برخی از عزیزان فعال- که در دلسوز بودن آنها هیچ شکی نداریم- هم البته هست. در واقع دقیق تر این است که بگوییم مسئولیت این اتفاقات با همه ماست. باید هشیار باشیم.
همکاران عزیز! برای لغو کامل خصوصی سازی و جلوگیری از هرگونه خصوصی سازی دیگر باید هشیار باشیم. حضور دانشجویان بسیجی یعنی زمینه سازی برای ورود سپاه یعنی یک خصوصی سازی با توپ و تانک و هواپیما و یعنی کسی حق نفس کشیدن نخواهد داشت هم غارت میشویم و هم سرکوب در وضعیتی مانند حکومت نظامی کامل.
همکاران عزیز!
بالا پایین پریدن ها و حضور دانشجویان بسیجی برای رضای کارگران نیست!
برای به میدان آوردن روسای سپاهی خودشان است!
هشیار باشیم.
به نیروی اتحاد خودمان تکیه کنیم و همین تنها راه ماست.
خصوصی سازی را لغو می کنیم و یا شرکت را کامل دولتی میکنیم و نظارت کامل کارگری بر آن اعمال می کنیم و یا شرکت را کاملا از آن خود می کنیم.
جمعی از کارگران هفت تپه، دوشنبه – ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه
آیا اجازه می دهیم که هفت تپه توسط #دانشجویان_بسیجی و نتیجتا #سپاه #فتح شود؟! / 03 August 2020
پنجاهمین روز اعتصاب هفت تپه امروز دوشنبه – ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
پنجاهمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعدادی از کارگران شرکت در درب فرمانداری برگزار شد. در این تجمع کارگران اعلام کردند تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی به اعتراض و اعتصاب ادامه خواهند داد.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⬆️ برگزاری اعتصاب کارگران هفت تپه- پنجاهمین روز اعتصاب
پنجاهمین روز اعتصاب هفت تپه امروز دوشنبه - ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ / 03 August 2020
#تشکر و #قدردانی:
از همه عزیزانی که در نشر هشتگ در حمایت از کولبران عزیزمان و در طوفان توئیتری و مجازی همراهی کردند تشکر میکنیم. به همت شما عزیزان هشتگ #کولبر_نکشید به صدر هشتگ ها و فریادها در رسانه های مجازی در ایران و رسانه های فارسی زبان رفت و پرشمارترین شد.
ما بار دیگر تاکید میکنیم : #کولبر_نکشید !
جمعی از کارگران هفت تپه- کانال مستقل کارگران هفت تپه
ما بار دیگر تاکید میکنیم : #کولبر_نکشید ! / 03 August 2020
دو کارگر نیشکر هفت تپه به دادگاه شوش احضار شده اند.
▪️کارگران، کرامت پام و حسن کهنکی طی ابلاغیه صادر شده به اتهام اخلال درنظم عمومی باید امروز دوشنبه درشعبه پنجم دادیاری داد سرای عمومی وانقلاب شهرستان شوش حضور داشته باشند. سندیکای نیشکر هفت تپه این احضارها را محکوم کرده و خواستار پایان دادن به برخوردهای سرکوبگرانه با کارگران و پاسخگو بودن به مطالبات شان شده است
@ordoyekar
دو کارگر نیشکر هفت تپه به دادگاه شوش احضار شده اند. / 03 August 2020
پنجاه همین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
#نان_کار_آزادی_
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی
زنده باد اتحاد و همبستگی طبقاتی کارگران بر علیه ستم و استثمار
آدرس ایمیل سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه
***
صفحه #تلگرام #سندیکای کارگران.نیشکر هفت تپه ⬇️
@syndica_7tape
با کلیک روی آدرس زیر
@Sandika7tapeh
اخبار، نظرات و گزارشات خود را برای ما ارسال کنید .
اعتراض، اعتصاب، تجمع، تشکل ، داشتن نان و آزادی و زندگی شایسته حق مسلم ماست.
آدرس صفحه اینستاگرام
سندیکای کارگران هفت تپه
***
پنجاه همین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه / 03 August 2020
آی مجلسیان و نهادهای دولتی و ….در مقابل نماینده های ما سرتعظیم فرود آرید!
نمایندگان ما نمایندگان کار و زحمت و نمایندگان حقوق های عقب افتاده، نماینده دستمزدهای زیر خط فقر، نماینده کار و زندگی، نماینده پنج هزار کارگر و کارمند، نماینده حیات و ادامه کاری شرکت هفت تپه هستند و نماینده مستقیم همه ما کارگران هستند.
نمایندگان ما به هیچ باند و جناح سیاسی تعلق دارند، اختلاسی نکرده اند، خانواده آنها در کانادا و آمریکا و اروپا زندگی نمیکنند، حقوقهای 100 میلیونی و میلیاردی نمیگرند و…نمایندگان ما فقط برای حق و حقوق اولیه زندگی برخاسته اند و بدون هیچ چشمداشتی دارند ما را نمایندگی میکنند. نمایندگان ما شب و روز و سالها در هفت تپه کار و زحمت کشیده اند تا مخارج خود و خانواده خود را تامین کنند. الان هم تو گرمای بالای 50 درجه در خیابانهای شوش صدای بر حق ما را بلند و رسا بیان میکنند و برای پیشبرد اعتراض بر حق ما زحمت میکشند.
پس سر تعظیم در مقابل نمایندگان ما فرود بیاورید. اینها از جنس شما نیستند. ریا، تزویر، دورویی، کلاه برداری، تنها به فکر جیب و حساب بانکی خود بودن و….را بلد نیستند. ترسی از زندان و دستگیری هم ندارند، پس سرتان را پایین بیندازید و ببینید با چه کسانی دارید مذاکره میکنید. از خاکی بودن نمایندگان ما، احساس پهلوانی به شما دست ندهد.
زنده باد عادل سرخه، عادل سرخه دیروز در تظاهرات خیلی خوب حرف زد و به درست خواهان انتخاب افراد معین برای مذاکره شد. مذاکره روز شنبه ما هم در مجموع خوب بود، اما اشکالاتی داشت. مذاکره به یکجور درد دل گفتن و گله کردن تبدیل شده بود. این مجلسیان و مسئولین استاد این کارها هستند، ما باید حواسمان جمع باشد. ما با اینها درد دل گفتن نداریم. ما پنجاه روز است در اعتصابیم و یک قدرت بسیار مهم و عظیم هستیم که تازه همه مردم شوش و همه کارگران و مردم ایران با ما همدلند و از ما حمایت میکنند. پس باید با صلابت تر، مصمم تر و با تصمیمهای مشخص در مقابل مسئولین و دولت وارد مذاکره شویم.
مذاکره ما با آنها مثل مذاکره و زاری دولت یک کشور با کشور دیگر، مثل مذاکره برجام است. باور کنید ما از این هم بالاتریم. فقط باید متوجه نیرو و اقتدار خود باشیم. اینها نمایندگان ما را دستگیر و زندانی و پرونده سازی میکنند، بعد وقتی سر میز مذاکره میایند، انگار دارند با برادار کوچک خود حرف میزنند. نه آقا ما فریب این بندبازیها را نمیخوریم. ما زرنگ تر از شمائییم. درسته برای ما زندان و پاپوش درست میکنید و نون خانواده نمایندگانی مثل اسماعیل بخشی و خنیفر و…را قطع کرده اید، اما ما اعتراضمان را تا اینجا رساندیم که شما دوباره به میز مذاکره برگشتید.
ما واقعا برای حفظ هفت تپه و شغلمان به اعتصاب و تظاهرات دست زدیم.. امیدواریم با مذاکره و سازش مشکل ما حل شود. اما اگر فکر میکنید میخواهید ما را با مذاکره بازی دهید، بدانید اشتباه میکنید. با ما همانطور وارد مذاکره شوید که با خودتان میشوید، با دولتهای دیگر میشوید. ما قدرت اتحاد داریم که کوه را از جا میکند.
نمایندگان عزیز ما در هفت تپه نمایندگان واقعی نه فقط 5000 نفر، بلکه نماینده همه خانواده ها و الان میشود گفت نماینده تمام مردم شوش هستند. چشم بسیاری از بخشهای دیگر کارگری و معلمان و مردم به هفت تپه و نمایندگانش دوخته شده است. شما که به عنوان نماینده مردم منطقه در مجلس میای اینجا، بدان که شما نماینده مردم نیستید. کسی شما را قبول ندارد. نمایندگان ما اگر با شما مینشینند، برای این است که شما یک پست حکومتی دارید. همین و بس. لزومی به شارلانتان بازی و اینکه من این کار را کردم و آن کار را میکنم هم نیست. پشت میز مذاکره، شما باید با نمایندگان ما مذاکره کنید. ما در هفت تپه مطالباتی داریم و باید به آن برسیم.
این مطالبات را باید بدون حاشیه و بدون توجیه و ارفاق و مدال دادن به این و آن ارگان و مسئول مملکتی مطرح میکنیم و خواهان حل آن هستیم. روی میز مذاکره شما نماینده مجلس یعنی یک پست حکومتی هستید، نماینده ما و مردم هفت تپه نیستید. ما مطالباتی داریم و میخواهیم با مسالمت به آنها برسیم. قوه قضائیه دوستان و نمایندگان ما را دستگیر و شکنجه کرد و آنها از کار هم اخراج شدند. حالا ما میگوییم و نمایندگان ما روی میز مذاکره میگویند که از این روش دست بردارید. همانطوری که دیروز بر روی میز مذاکره گفتند اسماعیل بخشی و بقیه باید به کار برگردند. برای رسیدن به این خواست نمایندگان ما لزومی به تعریف و تمجید از رئیس قوه قضائیه و…نمیبینند. 8 میلیون مردم به او گفتند جوانان را اعدام نکنید. نمایندگان ما بخشی از این 8 میلیون هستند.
ما می گوییم شما مجبورید روشتان را عوض کنید. معلومه نمایندگان ما موظفند بر روی میز مذاکره با طرف مقابل با احترام حرف بزنند، این نشانه شخصیت و بزرگی ماست. بیخود توهم برتان ندارد. نمایندگان ما که برای مذاکره با شما میایند اولا بالاتر از نماینده مجلس و دولت و قوه قضائیه هستند. شماها هیچکدام مثل نمایندگان هفت تپه نماینده واقعی کسی نیستند، همه اختلاسگر، همه سرکوبگر، همه دزد، همه زندانبان و همه همانهایی هستید که هر روز دست یکدیگر را رو میکنید که خانواده تان در کانادا و اروپا دلار پارو میکنند و ثروتتان غیر قابل شمارش است.
اما با مذاکره روز شنبه متوجه شدیم که نمایندگان ما باید بیشتر از قبل با قامت افراشته و با اطمینان و مانند یک نفر شایسته نماینده هزاران نفر ظاهر شوند که این مسئولین تصور نکنند که میتوانند با آنها مثل یک نفر کمتر از خود برخورد کنند. ما متوجه شدیم که القابی که نشانه مودت و دوستی با این و یا آن نهاد و شخص و نهاد مملکتی است پرهیز کنیم. چون میز مذاکره، میز مذاکره است. ما وقتی میرویم مذاکره کاری به کار سیاستهای اقتصادی و سیاسی، داخلی و خارجی دولت، مجلس و فلان مسئول مملکتی نداریم.
چون اگر در این زمینه ها بخواهیم حرف بزنیم باید فقط تعریف و تمجید کنیم. مملکت که آزاد نیست که هر چه میخواهیم بگوییم. تازه اگر آزاد هم بود میز مذاکره جای این حرفها نیست. به شعار سال مملکت هم کاری نداریم. ما مطالبه داریم و میخواهیم همین مطالبات خود را کسب کنیم. زندگی ما و خانواده ما به این وابسته است. شکم خانواده ما با شعار سال پر نمیشود، خرج تحصیل فرزندانمان ما با شعار سال تامین نمیشود، مشکل مسکن ما با شعار سال حل نمیشود، حقوق عقب مانده ما با شعار سال هم پرداخت نمیشود.
نمایندگان ما باید دقیق باشند و مذاکره را بر سر مطالبات پیش ببرند و نگذارند آنها مسئله را به حاشیه ببرند و به سیاستهای جناحی بپردازند و از آن بهره برداری کنند. جلسه دیروز یک مقدار به خودنمایی جناح مجلس در مقابل دولت تبدیل شد. باید هشیار باشیم و جلوی چنین انحرافات را در مذاکره بگیریم.
تعداد نماینده ما برای مذاکرات باید معدود باشد. 4 تا 5 نفر کافی است. 4 نفر میتوانند بنشینند، حرفهایشان را یکی کنند، ببینند کی چه مسئله ای را طرح کند، مهمترین و فوری ترین مطالبه کدام است، روی چه مطالباتی کوتاه نیایند، روی چه مطالباتی کوتاه بیایند. کدام را طرح کنند بعد از آن کوتاه بیایند، کدام را اصلا طرح نکنند. خلاصه مثل یک تیم مذاکره کننده، مثل تیم مذاکره کننده برجام در مقابل مسئولین ظاهر شوند.
در این صورت مذاکره ما هم ما را به پیروزی نزدیک میکند، اتحاد ما را بیشتر میکند ….وگرنه اگر به روش صاف و سادگی که میان ما برقرار است برویم سر میز مذاکره، مسئولین از آن سوء استفاده میکنند، سوء استفاده جناحی میکنند و ما چیزی دست ما نمیگیرد.
مطالبه ما روشن است. لغو فوری خصوصی سازی، محاکمه اسدبیگی-رستمی و همدستان دولتی آنها، بازگرداندن ثروت های اختلاس شده به کارگران، بازگشت همکاران اخراجی، پرداخت فوری حقوق و مطالبات معوقه و … یادتان باشد ما بعد از این خصوصی سازی هیچ خصوصی سازی دیگر یا نیمه خصوصی-نیمه دلتی را قبول نخواهیم کرد. یا دولتی شدن شرکت با نظارت کامل کارگران و یا کلا صد در صد مالکیت شرکت به کارگران داده شود.
به همه نمایندگان عزیزی که روز شنبه مذاکره را پیش بردند خسته نباشید میگویم و امیدوارم نمایندگان منتخب مجمع عمومی با کاردانی باز هم بیشتری مذاکرات آینده را پیش ببرند.
پیام همکار – کانال مستقل کارگران هفت تپه
⬆️ در مورد مذاکرات نمایندگان کارگری با مسئولان و به اصطلاح نماینده های مجلس
"در مقابل نماینده های ما سرتعظیم فرود آرید!" / 04 August 2020
کارگران هفت تپه چه میگویند و چه می خواهند!
لغو بی اما و اگر خصوصی سازی!
اعتصاب ۵٠ روزه ما سد سانسور را شکست. به ما فقط گرسنگی نمی دهند، مشکل ما تنها سرکوب و امنیتی کردن حرف حق نیست، سانسور هم هست، اینکه هیچ مسئولی گوشش بدهکار فریاد ما نیست تنها می تواند به این دلیل باشد که مسئولین از وضع موجود ما ذینفع اند.
حالا که با استقامت و پیگیری و فداکاری توانسته ایم دیوار سخت سانسور را بشکنیم، اکنون که هفت تپه مثل هفت ستاره میدرخشد، حرف ما را تغییر و تعبیر می کنند. یکبار دیگر باید بگوئیم ما کارگران هفت تپه چه میخواهیم و با کدام راه حل ها مخالفیم.
١- سالهاست که گفته ایم و دوباره تکرار میکنیم که ما کارگران هفت تپه خصوصی سازی را در هیچ شکلی نمیخواهیم.
٢- بحث “اهلیت” حرف ما نیست. اگر در توضیح اینکه گفته ایم هفت تپه را دست کسانی دادند که نمیدانند نیشکر خوردنی است یا پوشیدنی، یا اینها اهل اینکار نیستند، عده ای اینطور فهمیدند یا از زبان ما به غلط میگویند که گویا مشکل ما با “اهلیت داشتن کارفرمای خصوصی” حل می شود. نخیر، این تماما وارونه است. واگذاری به کارفرمای خصوصی اهلیت دار هم نمیخواهیم.
٣- کدام دولتی؟ سالهاست می گوییم شرکت بشه دولتی با نظارت کامل کارگران. اما کدام دولتی؟ سپاه یا قرارگاه خاتم، نخیر، نمی خواهیم. اگر وضع مان با اسدبیگی ها این شده، با نظامیان هفت تپه پادگان میشود. وانگهی اینها به هیچ کس و هیچ مرجعی جوابگو نیستند، از چاله درنیاییم و به چاه بیفتیم.
۴- تامین اجتماعی؟ یک راه حل مطرح برای دولتی شدن واگذاری به تامین اجتماعی است. شستا و تامین اجتماعی سازمانی خصوصی نیست اما خودش اهل کار صنعت و چرخه تولید نیست و صنایع تحت پوشش را از طریق سهام به بازار بورس واگذار میکند. یعنی نباید لقمه را دور سرمان بچرخانیم، از بخش خصوصی بگیرند و با واسطه به بخش خصوصی دیگری بدهند. تنها در یک صورت ما تامین اجتماعی را بعنوان دولتی شدن قبول می کنیم که مجددا هفت تپه از طریق سهام چه کلی و چه قسمتی واگذار نشود.
۵- وقتی میگوییم خصوصی سازی نه، هر نوعش را می گوییم. اینکه تاکنون خصوصی بازی بوده یا خصولتی بوده و غیره، حرف ما نیست. ما طرفدار “خصوصی سازی خوب و واقعی” نیستیم. چون خصوصی سازی خوب و بد نداریم. خصوصی سازی یعنی به تاراج بردن منابع و ثروت ها و حاصل زحمت هزاران کارگر و لگد مال کردن تاریخ و امروز و آینده. خصوصی سازی خوب و اهلیت دار یعنی خصوصی سازی یعنی شارلاتان تر از شارلاتان.
۶- ما کارگران میگوییم: خصوصی سازی لغو، بی برو برگرد لغو، شرکت بشه دولتی با نظارت کامل کارگران.
آنها که در کمیسیون نود یا هرجای دیگر در مورد هفت تپه و آینده اش حرف میزنند، رسانه ها، فعالان و علاقه مندان به هفت تپه، لازم است دقیقا حرف ما را منعکس کنند. اگر مخالف هستند، حرف شان را بزنند اما روشن باشد ما چه می گوییم.
تاکید بر دو خواست فوری و حداقلی!
١- تا تعیین تکلیف وضعیت هفت تپه، تا خاتمه دادگاه اختلاس گران فاسد، دولت بطور موقت نماینده ای برای اداره هفت تپه با قبول تمام مسئولیت کارفرما تعیین کند.
٢- قوه قضائیه فورا از حسابهای مسدود کارفرما، حقوقهای معوق را پرداخت کند و پرداخت منظم و سر وقت و یکجا و کامل حقوق ماههای بعد را بعهده بگیرد.
اگر این همه دم و دستگاه و مسئولان و مجلس و غیره، توان حل این مسائل ساده را ندارند، دیگر معلوم نیست برای چه حقوق چندصد میلیونی میگیرند؟
پیام همکار- کانال مستقل کارگران هفت تپه
لغو بی اما و اگر خصوصی سازی! / 04 August 2020
به همکاران و همرزمان در شرکت هپکو!
کارگران هفت تپه همواره شاهد حمایت شما عزیزان و پخش اخبار اعتصاب ما بوده اند. ما قدردان این همبستگی طبقاتی هستیم.
ما حمایت بخشهای مختلف طبقه کارگر از اعتراضات کارگری در کشور و از جمله هفت تپه را حیاتی میدانیم. ما یک طبقه ایم و درد مشترک و دشمن مشترک داریم.
خصوصی سازی و سرمایه داری بلای جان همه ما و خانواده هایمان و مملکت شده است.
ما از اعتراض و اعتصاب شما حمایت میکنیم و پیروزی و پیشروی هر مبارزه کارگری را فتح سنگری به نفع طبقه کارگر میدانیم.
#هپکو #هفت_تپه اتحاد_اتحاد
جمعی از کارگران هفت تپه از بخش های مختلف
انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه
به همکاران و همرزمان در شرکت هپکو! / 04 August 2020
پیام دریافتی
شرایط و زمینه عینی اعتصاب سراسری کارگران .
اعتصابات سراسری کارگری , مبارزاتی که دارای قوی ترین پتانسیل اتحاد , برای هموار ساختن مسیر برکناری بیرحمانه ترین حاکمان متکی به سر نیزه در حال شکل گیری است .
هم اینک در اقصی نقاط کشور , صاحبان نیروی کار , کارگران فکری و یدی , در چنبره هولناک حاکمیت درمانده و مستاصل , چرخه تولید را در بنگاه های اقتصادی از حرکت متوقف ساخته اند.
هنوز آمار واقعی همه بنگاه های اعتصابی در دسترس منابع مستقل رسانه ای قرار ندارد .
تازه ترین این اعتصابات پراکنده , پیوستن کارگران پالایشگاه نفت و پتروشیمی جنوب , و اعتصاب کارگران هپکو اراک در سطح کشور است .
در این میان پنجاهمین روز اعتصاب و مارش خیابانی کارگران هفت تپه , با مقاومتی بی مانند در مقابل پیچیده ترین روش های ” اعتصاب شکن ” , پیشتاز این مارش عظیم کارگری است .
به راستی در تاریخ جنبش کارگری ایران و جهان , نمونه “هفت تپه ” , کم نظیر است .
هنوز مردم شریف ایران , از ابعاد , سرکوب , ترفند های فریب, توطئه و زندانهای آمیخته با سبعانه ترین شکنجه , استخدام و نفوذ گزمه های دانشجویان بسیجی در میان کارگران , آگاهی همه جانبه در دست ندارد .
چه احترام برانگیز است مبارزات کارگران هفت تپه و به همان نسبت چه نفرت انگیز , دشمنی سرکوبگرانشان , با تمام وجود از مبارزات کارگران هفت تپه و همه کارگران ایران به دفاع برخیزیم . جهان
پيام ارسالی به کانال تلگرامی سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
شرایط و زمینه عینی اعتصاب سراسری کارگران / 04 August 2020
پنجاه و یکمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه
سه شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۹
#اتحاد_اعتصاب
#نان_کار_آزادی_
#شادی_رفاه_آبادی
#نابود_باد_استثمار_و_کار_مزدی
زنده باد اتحاد و همبستگی طبقاتی کارگران بر علیه ستم و استثمار
آدرس ایمیل سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه
***
صفحه #تلگرام #سندیکای کارگران.نیشکر هفت تپه ⬇️
@syndica_7tape
با کلیک روی آدرس زیر
@Sandika7tapeh
اخبار، نظرات و گزارشات خود را برای ما ارسال کنید .
اعتراض، اعتصاب، تجمع، تشکل ، داشتن نان و آزادی و زندگی شایسته حق مسلم ماست.
آدرس صفحه اینستاگرام
سندیکای کارگران هفت تپه
***
پنجاه و یکمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه / 04 August 2020
پنجاه و یکمین روز اعتصاب هفت تپه امروز سه شنبه – ۱۴ مرداد ۱۳۹۹
پنجاه و یکمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه صبح امروز با حضور تعدادی از کارگران شرکت در درب فرمانداری برگزار شد. در این تجمع کارگران اعلام کردند تا رسیدن به مطالبات و از جمله خلع ید بخش خصوصی به اعتراض و اعتصاب ادامه خواهند داد.
مهم ترین مطالبات کارگران در این اعتصاب به قرار زیر است:
✅ پرداخت فوری حقوق های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
✅ بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج شده
✅ بازداشت فوری اسد بیگی و مجازات حبس ابد برای اسدبیگی- رستمی
✅ خلع ید فوری کارفرمای اختلاسگر و بخش خصوصی از هفت تپه
✅ بازگرداندن فوری ثروت های اختلاس شده به کارگران
✅ پایان کار مدیران بازنشسته
پیام همکار- انتشار: کانال مستقل کارگران هفت تپه @kargare7tape
لطفا به خصوصی همکاران و گروه های واتزاپی بفرستید. @kargarane7tape
⬆️ برگزاری اعتصاب کارگران هفت تپه- پنجاه و یکمین روز اعتصاب
پنجاه و یکمین روز اعتصاب هفت تپه امروز سه شنبه - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ / 04 August 2020