خبرگزاری ایسنا روز یکشنبه ۲۵ آذر به نقل از «یک مقام آگاه» نوشته «وحید صیادی نصیری» عضو گروهک تروریستی تندر بوده است. این فرد، علت دستگیری وحید صیادی نصیری را «برنامهریزی برای انجام اقدامات ایذایی» اعلام کرد.
به گفته مقام آگاهی که نام و سمت او عنوان نشده، وحید صیادی نصیری که روز ۲۱ آذر در بیمارستان درگذشت، اولین بار در سال ۹۴ در استان البرز به اتهام عضویت در گروهک تروریستی تندر و برنامهریزی برای اقدام ایذایی دستگیر و به پنج سال زندان محکوم شد. این در حالی است که خانواد این زندانی گفته بودند اتهامات صیادی نصیری «توهین به مقدسات، توهین به رهبری و تبلیغ علیه نظام» بوده است.
«مقام آگاه» همچنین گفته که او با سپری کردن یکسال و نیم از مدت محکومیت، مشمول عفو رهبری شد و در اواخر سال ۹۶ آزاد شد اما پس از آزادی، مجدداً با اسامی مستعار «آرش صیادی» و «شاپور ذوالاکتاف» شروع به همکاری با گروه تندر کرد و با توجه به برنامهریزی گروهک برای اقدامات انفجاری مرداد ماه گذشته در قم دستگیر و به زندان منتقل شد. در خبر ایسنا پس از ذکر نام گروه تند، نام انجمن پادشاهی ایران در داخل پرانتز ذکر شده است.
انجمن پادشاهی ایران یک گروه مخالف جمهوری اسلامی و خواهان برقراری نظام پادشاهی در ایران است که فتحالله منوچهری معروف به فرود فولادوند، آن را تأسیس کرده که از سال ۲۰۰۷ مفقود شدهاست. این گروه ارتباط خود با گروه تندر را رد میکند.
مقام آگاه در مصاحبه با ایسنا گروه تندر را مسئول انفجار فروردین ۸۸ در حسینیه سیدالشهداء شیراز معرفی کرده است.
روز ۲۲ آذر مهدی کاهه، دادستان عمومی و انقلاب قم هم مرگ وحید صیادی نصیری زندانی سیاسی در زندان را تکذیب کرده و گفته او در بیمارستان فوت کرد. او گفت: «[ وحید صیادی نصیری] به لحاظ بیماری کبدی دچار وخامت اوضاع جسمانی شده به بیمارستان اعزام و بعد از هفت روز بستری بودن در همان بیمارستان فوت میکند.»
دادستان قم هیچ اشارهای به اعتصاب غذای این زندانی سیاسی نکرد و تنها به این حرف بسنده کرد که تشخیص علت فوت توسط پزشکی قانونی در حال بررسی است.
وحید صیادی نصیری، زندانی سیاسی زندان «لنگرود»، زندان مرکزی قم از دو ماه پیش در اعتراض به عدم رعایت «اصل تفکیک جرایم» دست به اعتصاب غذا زده بود و بر اثر همین اعتصاب درگذشت. این زندانی سیاسی اعلام کرده بود که اگر او را به زندان اوین یا گوهردشت کرج (رجاییشهر) منتقل نکنند اعتصاب غذا میکند. دستگاه قضایی این خواسته را اجابت نکرد و او سرانجام بعد از ۶۰ روز در اثر پیامدهای اعتصاب غذا جان سپرد.
سازمان حقوق بشر ایران خواستار اعزام هیاتی بینالمللی به ایران برای رسیدگی به شرایط زندانیان و مرگ این زندانی سیاسی شد.