در حالی که قذافی تهدید کرده، لیبی را به آتش می کشد، مسوولان ۶۰ کشور جهان، برای تصمیم گیری درباره آینده لیبی در پاریس گردهم آمدهاند.
در این گردهمایی که با عنوان “دوستان لیبی” خوانده شده و با حضور دبیرکل سازمان ملل و دبیر کل ناتو برگزار شده، برخی از کشورهایی که شورای انتقالی ملی لیبی را هنوز به رسمیت نشناخته اند نیز حضور دارند.
خبرگزاری کار ایران، ایلنا از آماده شدن شورای انتقالی ملی لیبی برای نوشتن قانون اساسی آینده لیبی خبر داده و گفته است که شرکت کنندگان کنفرانس پاریس، انتظار دارند «مصطفی عبدالجلیل» رئیس شورای ملی انتقالی نقشه راه ۱۸ ماهه را برای تهیه قانون اساسی جدید و برگزاری انتخابات در لیبی ارائه کند.
همزمان با برگزاری این گردهمایی، دولت روسیه نیز با انتشار بیانیه ای، شورای انتقالی ملی لیبی را به رسمیت شناخت.
رئیس جمهوری الجزایر گفته است که در صورت ورود قذافی به الجزایر، او را به دادگاه بین المللی جنایت علیه بشریت، لاهه، تحویل خواهد داد
وزارت خارجه روسيه در بيانيهاي اعلام كرد كه در راستاي تحكيم نفوذش جهت تلاش براي بازسازي ليبي بعد از جنگ و حمايت از منافع اقتصادي خود در دولت نوپاي ليبي شوراي ملي انتقالي اين كشور را به رسميت شناخت.
همچنین همزمان با برگزاری این نشست اتحادیه اروپا تحریم علیه ۲۸ شرکت لیبیایی را لغو کرده است. این کار به گفته کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برای حمایت از شورای ملی انتقالی لیبی صورت گرفته است.
در حالی که خبرها همچنان از ادامه جنگ خونین در طرابلس می گویند، شبکه العربیه یک نوار صوتی متعلق به قذافی را منتشر کرده که وی در آن انقلابی ها را با الفاظ تند مخاطب قرار داده و می گوید که لیبی را به آتش خواهد کشید.
خبرگزاری ها روز گذشته از ورود جمعی از خانواده معمر قذافی به الجزایز خبر داده اند. این درحالی است که شبکه الجزیره به نقل از رئیس جمهوری الجزایر گفته است که در صورت ورود قذافی به لیبی، او را به دادگاه بین المللی جنایت علیه بشریت، لاهه، تحویل خواهد داد.
دوستان لیبی؟؟؟؟!!!!
چقدر مضحک و مسخره دوستان لیبی!!!!!
بهتر می بود می گفتید غارتگران لیبی و چپاولگران لیبی!
فرزاد / 02 September 2011
سرنوشتی مشابه در انتظار سوریه است. اما با رفتن رژیم سوریه علی می ماند و حوضش چون هیچ کشوری که با ایران دوست باشد وجود نخواهد داشت. و سرانجام ته حوض علی اقا هم باد و هم آب خواد داد.
کاربر مهمان / 02 September 2011
مرذم لیبی افحتمن باید مجسمه ای از قذافی ساخته و آن را به عنوان سمبل خیانت به مردم در بهترین میدان شهر نصب نمایند. لیبی با این نفت مرغوب لایزال جمعیتی نصف شهر تعران یعنی 6 میلیون نفر دارد. این جناب اگر در طی این چهل وچند سال اگر روزی 2 آجر روی هم میگذاشت حد اقل به ظاهر کشورش آبروئی داده بود.
متاسقانه در کشور های عقب مانده ما از یک دیکتاتوری به دیکتاتوری دیگر سیر میکنیم. تجربه این را به ما آموخته است. دفع فاسد به افسد میکنیم. انقلابی میشود و ما هرج و مرج حاصل از آن تا مسلط شدن حکام جدید را دموکراسی میگیریم.
آیا ابن دور و تسلسل را پایانی هست؟
کمال / 02 September 2011