نمایش «پیکره‌های بازیافته» به نویسندگی و کارگردانی هنرمند کُرد دکتر «قطب‌الدین صادقی» در پانزدهمین دوره جشنواره بین المللی نمایش‌های آئینی و سنتی ایران در مرداد ماه سال ۱۳۹۰ به روی صحنه رفت.

این نمایش براساس برداشتی از نقوش سفال‌های پیش از تاریخ ایران و ترکیبی از طراحی‌های انتزاعی حرکات موزون است.  آوا‌های مقامی و اصیل کُردی با مفاهیم و فرم های حضور نقش‌های انسانی بر سفال‌های پیش از تاریخ در ایران به صورت رقص ترکیب شده‌اند. پیش از تاریخ اینجا به مفهوم دورانی است که خط و نوشتن وجود نداشته و نقوش سفالی از آثار انسان‌های این دوره است. بر اساس برداشت نویسنده و طراح حرکات «پیکره‌های بازیافته»، این نقش‌ها ریشه در هماهنگی بدن‌های انسان‌های پیشاتاریخی دارند: زمانی که در دوران سنگی به شکار می‌رفتند یا بعد‌ها زمانی که پرورش دام و کشاورزی پیشه تمدن‌های بشری می‌شود. توجه اینجا به مساله وحدت انسانی است و هماهنگی‌هایی که به شکل حرکات موزون در آیین‌های نیایشی حول محور بزرگداشت طبیعت و عناصری همچون خورشید و ماه و درخت و آب و آتش به اجرا درمی آمدند. این نمایش کاری پژوهشی و در واقع دانش تولیدی نویسنده در بیان طراحی رقص از این آیین هاست.

بازیگران نمایش «پیکره‌های بازیافته» عبارتند از قطب‌الدین صادقی، محسن حسینی، محسن گودرزی، بهروز پوربرجی، مازیار پورموسی، فاطمه صارمی، لیلی حسینی، الناز تاریخی، سوگل شراهی، عامر مسافر آستانه، لیدا فتح الهی، ماه گل مهر و نوشین تن رسته. در این نمایش قطعاتی از موسیقی مسعود سخاوت با صدای خواننده مشهور کرد «عثمان کیمنه‌ای» همراه شده است.
 
عکاس: محمد نیک‌روش