کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران در اولین نماز جمعه سال ۹۶ مردم را به شرکت گسترده در انتخابات دعوت کرد. او به تبعیت از خامنهای مدعی شد کشور پیشرفتهای زیادی داشته اما «دشمن» میخواهد چنین القا کند که جمهوری اسلامی ناکارآمد است و توان حل مشکلات اقتصادی را ندارد. به گفته صدیقی آن جا که مشکلی هست نه ناشی از کارآمدی نظام اسلامی بلکه ناشی از ضعف مدیران است. او خواهان روی کار آمدن «مدیران انقلابی و کارآمد و متدین» شد که «تحت نفوذ دشمن» نباشند.
علی خامنهای روز اول فروردین در سخنرانی خود در حرم رضوی مسیر اصلی تبلیغات انتخاباتی را برای ائمه جمعه مشخص کرد. رهبر جمهوری اسلامی برای تشویق مردم به شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ گرچه به وضعیت بد معیشتی مردم و بیکاری گسترده اذعان کرده و گفته بود از مشکلات مردم آگاه است اما افزوده بود این مشکلات ربطی به کارایی حکومت ندارد بلکه بخشی از آنها ناشی از تبلیغات دشمن برای ناامید کردن مردم و بخشی دیگر ناشی از عملکرد برخی مدیران و عدم اجرای اقتصاد مقاومتی است.
خطیب جمعه تهران با تأکید بر سخنان خامنهای، حضور مردم در انتخابات را تعیینکننده خواند و هشدار داد که «دنیا بنای نفوذ دارد. میخواهند کسانی انتخاب شوند که تحت نفود بیگانگان باشد.»
«نفوذ» به گفته امام جمعه تهران، جنبههای مختلفی دارد که هم فرهنگی و ضددینی است و هم «نفوذ از جنبه زور و زر». صدیقی از مردم خواست کسانی را انتخاب کنند که «خط شهدا» را دنبال میکنند.
خامنهای در پیام نوروزی خود گفته بود همه باید در انتخابات تابع «قانون» باشند و او با کسانی که بخواهند رأی نامزدها را بشکنند و یا (همانند سال ۸۸) نتیجه انتخابات را نپذیرند مقابله خواهد کرد.
در انتخابات سال ۸۸، زمانی که موسوی و کروبی به نتیجه انتخابات اعتراض کرده و خواهان بازشماری آرا شدند خامنهای حجت را بر آنان تمام کرد و گفت تقلبی در کار نبوده و همه باید نتیجه انتخابات را بپذیرند.
صدیقی نیز خطاب به نامزدهای انتخابات گفت باید «به آرای مردم تمکین کرد، مثل ۸۸ نشود که برخی بیحیایی کردند و به آرای مردم بیتوجهی کردند.».
روز اول فروردین، یحیی آلاسحاق وزیر بازرگانی کابینه رفسنجانی و رئیس کنونی «اتاق بازرگانی ایران و عراق» با ذکر این مساله که درآمد سرانه کشور طی ۴۰ سال گذشته ۳۰ درصد کاهش یافته، اعلام کرده بود بود که حدود ۴۵ میلیون نفر از مردم ایران نمیتوانند از پس هزینههای زندگی بربیایند.
به گفتهی یحیی آلاسحاق طبقه متوسط نیز فشار زیادی را تحمل میکند. او پیشبینی کرده بود وضع اقتصاد در سال ۹۶ بدتر هم بشود.
امام جمعه تهران حضور حداکثری مردم در انتخابات و انتخاب «نیروهای متدین و انقلابی» را راه حل مشکلات مردم و از جمله فقر و بیکاری خواند.
انتخابات شوراها و انتخابات ریاست جمهوری روز ۲۹ اردیبهشت همزمان برگزار میشود.
بیشتر بخوانید:
عکس صدیقی در بالا خود نمودار پیشرفتهای زیاد کشور است: دو انگشتر عقیق بر دو انگشت متفاوت بجای یک انگشتر؛ دو میکروفن در جلوی دهان بجای یک میکروفن و وعده دروغ پشت وعده دروغ!
لازم توضیح است که همچون خمینی که متخصص در صدور وعده های دروغین بود پیروان خط او نیز در اینمورد جملگی خبره اند. و بر طبق قرآن شیطان و اولیای او در دادن وعده های دروغین از ابتدای خلقت انسان پیشوا و امام و رهبر بوده و هستند و خواهند بود.
میر ز ا رضا / 24 March 2017
ایشون زیادگفتن ومیگن ولی مردم باورندارن
چون کسی که زیادحرف میزنه خالی ازعمل هست؛!
Akbar / 25 March 2017
تا دیروز یک احمق دیگه میگفت کسانی که در انتخابات شرکت نکنند مسلمان نیستند. بعد از انتخابات بنا بر گزارش رسمی اعلام شده توسط وزارت کشور معلوم شد بالای 62 درصد از مردم تهران اصلا مسلمان نیستند چرا که در سیرک انتخاباتی ولی امر مسلمین جهان شرکت نکردند. آن 38 درصد دیگری هم که شرکت کردند و به لیست تدبیر و امید رای دادن هم به قول همان کاسه لیس ولایت یک عده اقلیت سگ باز و لاییک و کنسرت باز هستند که به دنبال اردو کشی خیابانی اند. در هر حال امروز بالای 98 در صد از مردم ایران مسلمان نیستند چه بخواهند قبول کنند چه نخواهند…
فرد ذکر شده در متن : ایت الله ع ه
م ت / 26 March 2017