همزمان با حمایت بسیاری از احزاب، تشکل‌ها، فعالین سیاسی و روزنامه‌نگاران از فراخوان راهپیمایی ۲۵ بهمن که از سوی دوتن از چهره‌های برجسته‌ی جنبش اعتراضی مردم ایران اعلام شده است، فعالین جنبش دانشجویی ایران، علی‌رغم فضای امنیتی و پلیسی حاکم بر دانشگاه‌های کشور برای جلوگیری از حرکت‌های اعتراض‌آمیز دانشجویان با انتشار اطلاعیه‌هایی حمایت خود از فراخوان راهپیمایی ۲۵ بهمن ۸۹ را اعلام کرده‌اند.

پیشتر مهدی کروبی و میرحسین موسوی طی ارسال نامه‌ای از وزارت کشور ایران خواسته‌اند با هدف اعلام همبستگی با جنبش مردمی مصر و تونس و اعتراض به حاکمیت‌های استبدادی منطقه، برای ۲۵ بهمن‌ماه سال جاری، طبق اصل ۲۷ قانون اساسی، به آنها مجوز راهپیمایی بدهد.

این درخواست با حمایت بسیاری از تشکل‌ها، فعالین سیاسی و گروه‌های مختلف مردمی مواجه شد و در دانشگاه‌های ایران نیز موج حمایت از تظاهرات ۲۵ بهمن آغاز شده است.

دانشجویان سبز دانشگاه اشرفی اصفهانی، انجمن سبز دانشگاه تهران شرق و گروه رسا از جمله اولین تشکل‌های دانشجویی بودند که با انتشار بیانیه‌ای روز ۲۵ را «روز صدای مردم» نامیده و از برپایی تجمع در این روز حمایت کردند.

این سه گروه دانشجویی در بیانیه‌ی خود از همراهان جنبش سبز دعوت کرده‌اند تا در شب‌های ۲۳ و ۲۴ بهمن‌ماه، راس ساعت ۲۲ شب «دردهای مشترک» را فریاد زنند.

در بخشی از این بیانیه آمده است: «درحالی که این روزها امواج استبدادستیزی، مردمان این نزدیکی‌ها را فراگرفته به سی و دومین سالگرد بهار آزادی در ایران‌مان نزدیک می‌شویم. بهاری که اکنون از آن جز نامی باقی نمانده است.

هر روز بخشی از سرمایه‌های انسانی و مادی و فرصت‌های پیشرفت این دیار ازدست می‌روند. انسان‌های آزاده‌ی بسیاری، هرکدام با کوله‌باری از تجربه و دانش، به بند کشیده شده‌اند. خانواده‌های بی‌شماری از لگدکوب شدن جوانه‌های‌شان در اندوه فرو رفته‌اند. آنانی هم که بر مسند امورند آن‌چه در کلام‌شان جلوه می‌نماید دروغ و ریا است. روند تحولات، خواست‌ها و هدف‌ها را در میان ملت‌های آزاده‌ی دیگر آن چنان که خود می‌پسندند می‌نمایانند. از سویی حاکمان مصری را به مدارا با معترضان سفارش می‌کنند و از دیگر سو در ۲۰ ماه گذشته سخت‌ترین و بی‌رحمانه‌ترین رفتارها را با معترضان داخلی روا داشته‌اند. اینها را همه می‌دانیم و با این‌همه، هر روز از یکدیگر می‌پرسیم راه حل چیست؟ چه باید کرد؟ اصلاً مگر می‌شود کاری کرد، آیا سرنوشت محتوم مردمان خاورمیانه همین است؟!»

انجمن اسلامی دانشگاه شهر کرد نیز با صدور بیانیه‌ای ضمن دعوت از حضور مردم ایران در روز ۲۵ بهمن در همراهی با مردم مصر، با استناد به اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی امتناع حاکمیت از صدور مجوز برای این راهپیمایی را غیر قانونی خوانده است.

در بخشی از بیانیه‌ی این تشکل دانشجویی آمده است: «امروز می‌بینیم کسانی که بر طبل تبلیغات خود می‌کوبیدند که فتنه‌ی سبز را در روز نهم دی خنثی کرده‌اند و جنبش پوشالی سبز را در بیست و دوی بهمن سال گذشته در تابوت سیاه گذاشته و دفن کرده‌اند از درخواست جنبش سبز مبنی بر حمایت مردم ایران از قیام مردم مصر با راهپیمایی در روز ۲۵ بهمن آنچنان به وحشت افتاده‌اند.»

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهر کرد در بخش دیگری از اطلاعیه‌ی خود با اشاره به تحولات منظقه نوشته است: «تحولات اخیر در کشورهای مصر و تونس بار دیگر ثابت کرد که حکومت‌های تمامیت‌خواه و خودکامه عمر کوتاهی دارند و سطح آگاهی عمومی در جوامع کنونی به قدری رشد پیدا کرده است که ملت‌ها دیگر به هیچ‌وجه دیکتاتور‌ها را تاب نمی‌آورند و هر حکومتی را که با سوء استفاده از قدرتش، حقوق مردم را پایمال کند، از اریکه‌ی قدرت به زیر می‌کشند.

در این بین شباهت مردمی که روز جمعه در میدان تحریر برای پایان دادن به حکومت حسنی مبارک جمع شده بودند با مردمی که در روز ۲۵ خرداد سال ۸۸ در خیابان‌های تهران خواسته‌های به حق خود را فریاد می‌زدند بسیار است و عجیب آن که مسئولان جمهوری اسلامی، مردم مصر را مسلمانانی شریف و مبارز که به دنبال انقلاب اسلامی در مصر هستند، می‌خوانند و مردم ایران را مشتی اغتشاشگر که در پی فتنه و آشوب هستند، می‌دانند!»

در تهران نیز جمعی از دانشجویان و جوانان ایران از سراسر کشور برای دیدار با مهدی کروبی به منزل وی رفتند، اما با ممانعت نیروهای امنیتی مواجه شدند.

بنا بر گزارش‌های ارسالی، این دیدار قرار بود به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران صورت گیرد که نیروهای امنیتی مانع از انجام آن شدند.

گفتنی است مامورین امنیتی ضمن ممانعت از ورود این افراد به داخل منزل مهدی کروبی، شروع به بازجویی خیابانی از آنها کردند و گفتند هیچکس جز اقوام درجه‌ی یک، حق ورود و خروج به این منزل و گفت‌وگو با اعضای خانواده‌ی کروبی را ندارد.

یکی از شاهدین عینی در این زمینه می‌گوید: «یک خودروی زانتیای تک سرنشین دقیقاً کنار منزل مهدی کروبی توقف کرده و تمام راه‌ها و خیابان‌های منتهی به خانه‌ی ایشان تحت نفوذ و کنترل شدید نیروهای امنیتی قرار دارد. درواقع با خودروهای آخرین مدل همه‌ی مسیرها را به اشغال خود درآورده‌اند.»
به نظر می‌رسد افزایش فشارها و منع رفت و آمدها در پی تنگ‌تر کردن حلقه‌ی محاصره‌ی کروبی و موسوی به جهت نگرانی‌های گسترده‌ی مسئولین امنیتی و کشوری ایران از شروع مجدد اعتراض‌های مردمی به خصوص در ۲۵ بهمن ماه سال جاری بوده است.

در ادامه‌ی موج حمایت دانشجویان از تظاهرات روز ۲۵ بهمن، دانشجویان دانشگاه خرم‌‌آباد نیز با صدور بیانیه‌ای، ضمن اعلام حمایت خود از این تظاهرات، از دانشجویان و همچنین شهروندان خرم‌‌آباد دعوت کردند تا در این راهپیمایی شرکت کنند.

این دانشجویان در بیانیه‌ی خود آورده‌اند: «آری امروز در مملکت کوروش و مهد آزادی که منشور حقوق بشر سرلوحه‌ی کار حاکمان آن بود آزادی بوی خون، بوی اسارت و بوی سرکوب می‌دهد و افسوس که ما فرزندان این مرز و بوم ساکت نشسته‌ایم. آیا مجید توکلی‌ها را فراموش کردیم؟ آیا محسن روح‌الامینی ها فراموش کردیم؟

آیا زمان آن نرسیده از حق خود دفاع کنیم؟ آیا با گذشت ۳۰ سال انقلاب به آن‌چه می خواستیم رسیدیم؟
امروز و در آستانه‌ی ۲۲ بهمن و با گذشت ۳۰ سال از انقلاب به‌طور مثال در لرستان، نه تنها دستاوردی ما از این انقلاب نداشتیم بلکه اندک صنایع فعال استان نیز ورشکسته و تعطیل هستند و جوانان هیچ امیدی به آینده ندارند، اما در دولت دروغ محور ۳۰ هزار تولید شغل اعلام می‌کنند و به شعور مردم توهین می‌کنند مردم را به سخره می‌گیرند.»

دانشجویان خرم‌آباد با اشاره به بی‌تفاوتی مسئولان حکومت به اتفاق‌های رخ داده در استان خود نوشته‌اند: «جالب‌تر آن‌که آقایان حتی برای هموطنان خود احترام قائل نیستند و رهبر و تمامی روسای قوا حتی زمانی که ۵۰-۶۰ نفر جوانان هم استانی ما در حادثه‌ی انفجار پادگان امام علی جان خود را از دست می‌دهند زحمت یک تسلیت را به خود نمی‌دهند، اما زمانی که در فلسطین شخصی گلوله‌ای اصابت کند تمام آقایان با پوشش خبری آن را در بوق و کرنا می‌کنند و ما افسوس می‌خوریم که ای کاش به اندازه‌ی فلسطین برای دولتمردان ایران مهم بودیم.»

در پایان این بیانیه آمده است: «ما دانشجویان دانشگاه آزاد خرم‌آباد ضمن اعلام حمایت از این حرکت آزادی‌طلبانه از راهپیمایی ۲۵ بهمن اعلام می‌داریم که ما نیز همزمان با هموطنان در سراسر کشور ۲۵ بهمن با تجمع در میدان شهدای خرم‌آباد راس ساعت چهار عصر حضور پیدا می‌کنیم تا ندای سبز آزادی سر دهیم و باری دیگر صدای خود را به گوش دیکتاتور برسانیم.»

دانشجویان اصلاح‌طلب دانشگاه آزاد و مهرگان شهرستان محلات نیز از دیگر تشکل‌های دانشجویی هستند که بیانیه‌ای در حمایت از راهپیمایی در روز ۲۵ بهمن‌ماه علیه استبداد و دیکتاتوری صادر کردند.

جمعی از دانشجویان و فعالین سیاسی اصلاح‌طلب شهرستان محلات با صدور بیانیه‌ای ضمن حمایت از برگزاری این راهپیمایی در روز ۲۵ بهمن‌ماه ، نسبت به حضور پرشور خود در مسیر اعلام شده در تهران نیز تاکید داشته‌اند.

در بیانیه‌ی این دانشجویان که با عبارت «بسمِ‌الله قاسم الجبارين» آغاز می‌شود آمده است: «ما جمعی از دانشجویان اصلاح‌طلب دانشگاه آزاد و مهرگان شهرستان محلات به همراه جمع کثیری از فعالین سیاسی و اصلاح‌طلب این شهرستان ضمن استقبال از برگزاری این راهپیمایی پرشکوه در روز ۲۵ بهمن‌ماه یک‌بار دیگربا حضور پرشور خود فریاد سبز آزادیخواهی و انزجار خود از حکومت‌های دیکتاتوری را سر خواهیم داد.»