سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی نیروی انتظامی در مورد جمعآوری بنرها و پلاکاردهای تبلیغاتی اکبر هاشمی رفسنجانی گفت این بنرها « مجهولالهویه» بودند.
سعید منتظرالمهدی در نشست خبری صبح روز دوشنبه ۲۶ بهمن خود در واکنش به سخنان شب گذشته استاندار تهران درباره جمعآوری بنرهای تبلیغاتی هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و کاندیدای مجلس خبرگان در روز راهپیمایی ۲۲ بهمن، گفت: «در این روز پلیس با تعدادی بنر مجهولالهویه که مشخص نبود برای کجاست مواجه شد که این بنرها جمعآوری شده و در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.»
محسنی اژهای، سخنگوی قوه قضائیه نیز روز یکشنبه ۲۵ بهمن در اینباره گفته بود: «تا جایی که من اطلاع دارم روز ۲۲ بهمن وانتی پر از بنر با محتوای خلاف قانون در حین راهپیمایی مشاهده شد که قصد توزیع بنرها را داشتند که اگر این موضوع صحت داشته باشد پیشگیری از توزیع آن کاری درست است و اگر غیر از این باشد موضوع در حال پیگیری است.»
محسنی اژهای توضیح نداد که منظور از «محتوای خلاف قانون» چیست.
این سخنان در حالی بیان میشود که در روز یکشنبه حسین هاشمی، استاندار تهران، گفته بود: «پیگیریهای انجام شده حاکی از عدم آگاهی مأموران درخصوص آغاز زمان تبلیغات است.»
تبلیغات کاندیداهای مجلس خبرگان از روز پنجشنبه ۲۲ بهمن آغاز شد اما از بامداد این روز که مراسم سالگرد انقلاب ایران برگزار شد کلیه بنرهای فهرست خبرگان ۹۴، که حاوی تصویر اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، حسن روحانی، رئیسجمهور و حسن خمینی، نوه رهبر انقلاب ایران بود، از مسیرهای راهپیمایی ٢٢ بهمن جمعآوری شد.
بیشتر بخوانید: اقدامات مخالفان دولت و هاشمی رفسنجانی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
همچنین در طول این مراسم چند نفر از فعالان ستاد انتخاباتی هاشمی رفسنجانی در حال پخش بروشورهای تبلیغاتی بازداشت شدند که پس از ساعاتی آزاد شدند.
ستاد اکبر هاشمی رفسنجانی در نامهای به عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور خواستار روشن شدن علت این اقدامات شده بود.
بیشتر بخوانید: اعتراض ستاد هاشمی رفسنجانی به رویدادهای مراسم ٢٢ بهمن
سعید منتظرالمهدی در نشست رسانهای خود همچنین اعلام کرد که در روز انتخابات ۲۵۰ هزار مأمور مسوولیت اصلی تأمین امنیت انتخابات را بر عهده دارند.
مصطفی هجری دبیر اول حزب دمکرات کردستان ایران : «ما با برگزاری هرگونه انتخاباتی موافق هستیم ولی انتخاباتی آزاد در جمهوری اسلامی ایران امکانپذیر نیست.
بنابراین شرکت کردن در چنین انتخاباتی که جمهوری اسلامی آن را مهندسی میکند در واقع رای دادن به نمایندگان آنهاست.
و به قول خود آقای خامنهای قوام و نیرو بخشیدن به جمهوری اسلامی و در جهت تقویت این رژیم است.
وی تصریح میکند: «ما یادمان هست که حتی استاندار کرد خواستند انتخاب کنند، وزیر کشور گفت که متاسفانه در میان کردها کسی شایسته نبوده ! و به همین جهت انتخاب نکردند.
به نظر ما نه تنها وعدهها را بجا نیاوردند، بلکه دراین مدت ما شاهد توهین، تحقیر و زندانی کردن کردها بودهایم. این وعدهها بیشتر تبلیغاتی است که مردم را به پای صندوقهای رای بکشانند چون که هر رئیس جمهوری که سر کار بیاید تعیینکننده سیاست نیست.»
هجری در ادامه صحبتهای خود خاطرنشان کرد که فضای انتخابات در کردستان در این دوره “بیرمقتر از دورههای قبل” خواهد بود چرا که رد صلاحیتها از طرف شورای نگهبان در این دوره بیشتر شده و ناامیدی مردم کرد از وعدههایی که به آنها داده شده آنها را سرخورده کرده است
naseem / 15 February 2016