مصطفی رحمانی فضلی، وزير کشور ايران میگويد حسن روحانی، رئيس جمهوری از روند عملکرد صدا و سيما رضايت ندارد و «در خيلی از موارد ايشان انتقاد و گلايه دارند و ناراحت هستند.»
رحمانی فضلی در گفتگويی مفصل با روزنامه شرق که روز دوشنبه ۲۷مرداد منتشر شده، افزوده است: «آيا من بهعنوان رحمانی و شخصيت حقيقی خودم تلاش کردهام که صدا و سيما را به دولت نزديک کنم؟ بله بارها با ضرغامی (رئیس سازمان صدا و سیما)صحبت کردهام. با ضرغامی و نهاونديان صحبت کردهايم و حتی در مجموعه بزرگتری صحبت کرديم و حرفهای ضرغامی را هم شنيديم و بعضی از موارد را هم میپذيرد.»
وزير کشور گفت: «ببينيد صدا و سيما اقيانوس بزرگی است. بايد بپذيريم که خيلی از موارد دست رئيس صدا و سيما نيست.»
وی افزود: «من به ضرغامی گفتم که وقتی رئيسجمهور اصرار بر يک موضوعی دارند جايگاه رئيسجمهور و قوهای که نقش در مديريت صدا و سيما دارد را شما میپذيرفتيد و رأيی که ما گرفتيم محکوميت اين مسأله بود. در آنجا مصوب شد که اگر اختلافی بين سران قوا و صدا و سيما افتاد بايد سران قوا تعيينکننده باشند.»
اشاره رحمانی فضلی به اختلاف صدا و سيمای جمهوری اسلامی ايران و حسن روحانی در تعيين مجری گفتوگوها با رئيسجمهور است که باعث تأخیر در پخش يکی از مصاحبههای روحانی شد.
پيشتر علی يونسی، دستيار ويژه حسن روحانی، رئيسجمهوری ايران در امور اقوام و اقليتهای دينی، گفته بود: «صدا و سيما در جايگاه رسانه اپوزيسيون نسبت به دولت عمل میکند. اين در حالی است که جايگاه رسانه ملی، جايگاه يک رسانه اپوزيسيون نيست.»
رحمانی فضلی در واکنش به اين سخنان يونسی به شرق گفت: «اگر آقای يونسی میگويد صدا و سيما اپوزيسيون است، نظر يونسی نظر دولت نيست، نظر دولت نظر آقای روحانی است.»
ما هم ناراضی هستیم ولی چه سود؟
مرد ایرانی / 18 August 2014
عجب ! چقدر باهوشی ***.!
۳۵ سال است بشقاب ماهواره را میشکنند و بعد دوباره سبز میشوند.
nima / 19 August 2014