صبح شنبه، ۶ اردیبهشت (۲۶ آوریل) دادسرای رسانه روزنامه «ابتکار»، چاپ تهران را توقیف کرد.
روزنامه «ابتکار» به مدیریت محمد علی وکیلی و به سردبیری فضلالله یاری منتشر میشود.
محمد علی وکیلی، مدیر مسئول این روزنامه به خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، گفت: «صبح امروز نامهای از سوی دادسرای رسانه بهدست من رسید که در آن، به استناد بند ۱۱ ماده ۶ قانون مطبوعات، این روزنامه شامل حکم توقیف دانسته شده بود.»
مطابق بند ۱۱ ماده ۶ قانون مطبوعات، هرگاه روزنامهای به پخش شايعات و انتشار مطالب خلاف واقع و يا تحريف مطالب ديگران بپردازد، توقیف میشود.
محمد علی وکیلی، مدیر مسئول «ابتکار» گفته است دادسرای رسانه که زیر نظر دادستان تهران فعالیت میکند، در حکم توقیف ارسالشده به وی، مشخص نکرده که دقیقاً به چه دلیل و به خاطر کدام گزارش، روزنامه «ابتکار» توقیف شده است.
در ماجرای بدرفتاری با زندانیان سیاسی بند۳۵۰ اوین که به جابهجایی غلامحسین اسماعیلی، رئیس وقت سازمان زندانها انجامید، روزنامه «ابتکار» در گزارشی با عنوان «برکناری رئیس سازمان زندانها» اعلام کرده بود که رئیس قوه قضائیه با صدور احکامی غلامحسین اسماعیلی را «برکنار» کرده است. گفته میشود که دادسرای رسانه به خاطر این گزارش روزنامه «ابتکار» را توقیف کرده است.
پیش از این در یکم اسفند ماه سال ۹۲ (۲۰ فوریه) روزنامه «آسمان» توقیف شده بود.
انتقاد شدید آیت الله دستغیب از فضای امنیتی جامعه
مردم سکوت رضاخانی نمی خواهند.
hasani / 26 April 2014
آقای خامنه ای! این “بیچاره سرا” همان ژاپن اسلامی است؟ مجتبی واحدی
اندکی بیش از دهسال قبل یعنی در روز اول اسفند سال هشتاد و دو، انتخابات مجلس هفتم برگزار گردید. هنوز نتایج رسمی انتخابات و مراحل تشریفاتی رسیدگی به شکایات انتخاباتی به پایان نرسیده بود که در همه محافل سیاسی از ریاست شاعر دربار رهبر و پدر زن مجتبی خامنه ای بر مجلس، سخن گفته می شد. حداد عادل هم با ذوق زدگی فراوان از این ارتقای مقام، سریالی از گفتگوهای خبری به راه انداخته بود و نسبت به همه امور اظهار فضل می کرد. او در فاصله روزهای ششم و هشتم اسفند ماه همان سال، سه وعده شیرین به مردم داد. برقراری ارتباط میان مجلس هفتم و مجلس نمایندگان امریکا، تصویب پروتکل الحاقی در آن مجلس و تبدیل ایران به ژاپن اسلامی، وعده های زودرس حداد عادل به ایرانیان بود. سه ماه بعد از این وعده ها، اختیار مجلس به طور کامل به دست یاران خامنه ای افتاد و یک سال بعد از آن هم، عروسک دست ساز خامنه ای، ریاست دولت را به عهده گرفت. به عبارت دیگر از روزی که وعده دادند ایران به ژاپن اسلامی تبدیل شود بیش از” نه سال” اختیار کشور به طور کامل در دست کسانی بود که خامنه ای آنان را نزدیک ترین یاران خویش می دانست و بارها از تسلط آنان بر ارکان حکومتی اظهار شادمانی کرد. البته پیش از آن نیز “وتو” های خودخواهانه و بی کفایتی های گسترده خامنه ای، همواره بر زندگی ایرانیان سایه افکنده و مسئولیت نابسامانی های کشور در همه سالهای گذشته بیش از هرکس به عهده او بوده است . اما در دهه اخیر خامنه ای به صورت خاص از دولت و مجلس حمایت کرده و دست نشاندگان او قرار بوده ایران را به ژاپن اسلامی تبدیل نمایند و لذا مسئولیت بیشتری به عهده او بوده است.
دهسال بعد از روزهایی که حداد عادل به نمایندگی از سوی رهبر، تشکیل ژاپن اسلامی را به ایرانیان بشارت داد، شاعر دربار رهبر دوباره زبان گشوده اما این بار از ” سختی شرایط کشور” سخن گفته است. سختی شرایط از نگاه حداد عادل تا حدی است که او از یاران میر حسین هم خواسته است برای نجات کشور از شرایط سخت فعلی، کمک کنند. این درحالی است که موسوی و یارانش در پنج سال گذشته، همواره “فتنه گر” نامیده شده اند….
…………………………
اگر در ایران کوچک ترین امکان پرسش از رهبر وجود داشت قطعاٌ یکی از نخستین سؤالها از او این بود که ” آیا بیچاره سرای نظام جمهوری اسلامی، همان ژاپن اسلامی است که دست نشاندگان رهبر وعده داده بودند؟” خامنه ای به این پرسش پاسخ بدهد یا ندهد یا اگر مانند همیشه برای ارضای عقده های خویش دم از پیشرفت های بی سابقه در جمهوری اسلامی بزند آنچه غاصبانه بر ایران حکومت می کند بیچاره سرایی بیش نیست که هیچ شباهتی به ژاپن اسلامی ندارد!
hamid / 26 April 2014