رضا خندان، همسر نسرين ستوده، وکيل دادگستری و برنده جايزه ساخاروف از حمله به منزلشان خبر داد.
رضا خندان در صفحه فيسبوک خود نوشت اعضای خانواده که برای شرکت در مجلس ختم يکی از بستگان به يک سفر يک روزه رفته بودند پس از بازگشت با در شکسته خانه روبهرو شدند.
همسر نسرين ستوده از “چهره وحشتزده بچهها و خالهشان” نوشته و ضمن انتشار تصوير يکی از اتاقها که همه وسايل آن در هم ريخته بود، افزوده است: “هنوز دقيقا نتوانستهايم چيزهايی را که برده شده است ليست کنيم. تقريبا هيچ چيز ارزشمندی در خانه نمانده است.”
وی با اشاره به ديدار اخير هيئت پارلمان اروپا با نسرين ستوده در تهران و جنجالهای ايجادشده توسط برخی از نيروهای حکومتی در اينباره، نوشته است: “اينکه اين اتفاق چقدر با جنجالهای اخير مرتبط است يا نه؟ اثباتاش بستگی به نيروی انتظامی و مأموران امنيتی و اراده آنها برای پيگيری موضوع و پيدا کردن عاملان اين اتفاق دارد. همه میدانند نيروی انتظامی و اداره آگاهی و مدل به مدل نهادهای امنيتی و قضايی در اين کشور آنقدر قدرت و اختيار دارند که ظرف ۴۸ ساعت عاملان را پيدا بکنند. ما منتظر میمانيم تا نتيجه اقداماتشان را اعلام کنند.”
نسرین ستوده، در شهریورماه ۱۳۸۹ دستگير و سپس به جرم “اقدام علیه امنیت ملی، تبانی و تبلیغ علیه نظام و عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر” به تحمل ۱۱ سال حبس تعزیری، ۲۰ سال محرومیت از وکالت و ۲۰ سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شد که در دادگاه تجدیدنظر حکم ۱۱ سال حبس او به شش سال تغییر یافت.
وی چهارشنبه ۲۷ شهریورماه (۱۸ سپتامبر) از زندان آزاد شد.
در آذرماه جاری هیئتی از سوی پارلمان اروپا به ايران سفر کرد و در روز جمعه ۲۲ آذرماه در سفارت یونان در تهران با نسرين ستوده و جعفر پناهی، برندگان جايزه ساخاروف، ديدار کرد.
این واقعه نشان خواهد داد که حسن روحانی چقدر به حداقلِ حقوق شهروندی پایبند است.
آیا رئیسجمهور تدبیر و امید این حق را برای شهروندان قائل است که از حداقل امنیت برخوردار باشد و انتظار نداشته باشد هر لحظه خانهشان مورد هجوم سربازان گمنام قرار بگیرد؟
آیا حقوق شهروندی در حد انشاءنویسیست یا روحانی بعنوان یک حقوقدان میداند که عدمِ تجاوز به خانه و مأمن شهروندان حداقلِ حقوق یک شهروند است و وظیفه رتیسجمهور است که این وحشیگری را نه بعنوان یک مساله شخصی مربوط به خانواده ستوده بلکه بعنوان «مطالبهیی ملی» پیگیری کند؟
آیا روحانی درک میکند که یکی از دلایل مهمی که شهروندان به او رای دادند شعارهای انتخاباتی او در موردِ حاکمیت قانون بوده یا صرفاً شعار وسیلهیی برای کشاندن مردم پای صندوق رای بوده؟
ضمناً همزمانی این وحشیگری و گفته فرماندهِ عراقی بسیج بیدلیل نیست:
«نقدی: جایزه ستوده و پناهی قلاده بردگی است.»
رویا / 28 December 2013
عجب دنیایی شده و انسان عجب انسانی شده. ستیز حکومت های تمامیت خواه با دگراندیشان اینقدر آشکار و واضح می شود؟! راستی دنیا به کجا می رود؟!
نوید / 28 December 2013
Mamnoon
jamal / 28 December 2013
پیشتر در غیاب محسن آرمین عده ای به خانه وی رفته و پس از فیلمبرداری از حریم شخصی این فعال سیاسی و عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و پس از بیش از دو ساعت تفتیش و ضبط آلبوم خانوادگی، مقادیری جزوه و مقاله و سی دی، ریسیور ماهواره، لبتاپ و موبایل … منزل را ترک کردند!!
hasani / 28 December 2013
دمش گرم حرف قشنگی زده این نقدی **ا
Peyman / 02 January 2014
دوستان،
اگه یادتون باشه، تو دوره احمدی نژاد انقدر دستشون باز بود که زندانیها اعتصاب غذا میکردند و از اعتصاب غذا میمردند و کسی ککش نمیگزید… الان فکر نمیکنید روحانی از موقعیت ها خوب استفاده کرده و به بهانه های مختلف موفق شده که تعدادی از زندانیان رو به خانواده برگردونه؟ و جو مجلس رو از شعار اعدام مخالفین به صحبت در مورد تخفیف در مجازاتهاشون برگردونده؟ خوبه که خواسته هامون رو بلندتر بگیم ولی یادمون باشه که کارهایی هر چند به چشم ما کوچک ولی برای قربانیان بسیار حیاتی و بزرگ انجام شده….
sahar / 08 January 2014