فرانسوا اولاند، رئيسجمهور فرانسه که به خاورميانه سفر کرده، روز يکشنبه ۲۶ آبانماه (۱۷ نوامبر) در ديدار با بنيامين نتانياهو، نخستوزير اين کشور، چهار شرط را برای دستيابی به توافق هستهای “مطمئن” با ايران مطرح کرد.
بهگزارش خبرگزاری فرانسه، فرانسوا اولاند در تلآويو از ايران خواست غنیسازی ۲۰ درصد را متوقف کند، همه تأسيسات هستهایاش را تحت نظارت جهانی قرار دهد، ذخيره اورانيوم غنیشده خود را کاهش دهد و ساختوساز در تأسيسات آب سنگين اراک را متوقف کند.
رئيسجمهور فرانسه در روز نخست سفر خود به اسرائيل از حمايت “قاطع” فرانسه از اسرائيل سخن گفت و اعلام کرد که توسعه جنگ افزارهای هستهای را تحمل نمیکند.
اولاند تأکيد کرد که ايران اگر به برنامههای هستهایاش برای دستيابی به بمب اتمی پايان ندهد فشارها و تحريمها همچنان ادامه خواهد يافت.
بلآخره چیزی که رژیم از مردم در مورد مذاکرات پنهان میکرد روشن شد.غرب خواستهایش را علنی کرده و ایران است که طبق گفته کری باید تصمیم گرفته و جوابگو باشد. ایران راهی جز قبول پیشنهاد غرب برای نجات ملت و مملکت از فقر و فلاکت ندارد.در غیر اینصورت فشارها شدید و شدید تر خواه شد.
Bahram / 18 November 2013
آمریکا برای فرار از زیر بار مسئولیت ومتهم شدن به زیاده خواهی و نیز ننگ مطیع فرمان صهیونیزم بودن،فرانسه را سپر بلا نموده است.
دولت امریکا برای گرفتن باج از دولت ایران و ادامه جنگ افروزی اش در اسیا،باجکی هم به دولت فرانسه از طریق بستن قراردادهایی با دولت صهونیستی داده است.
آمریکا ممکن است در این کارزار موقتأ پیروزی کسب کند امّا،قلب ایرانیان دمکرات و وطن پرست را بیش از پیش آزرده کرده است.*** و ا یــا د ی ا ش
پاینده ایران و برقرار باد مردم سالاری واقعی در جهان
mmansour piry khanghah / 18 November 2013
http://www.kayhan.ir/
فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه دیروز وارد سرزمینهای اشغالی شد.
پایگاه صهیونیستی دبکا نوشت؛ هدف از سفر اولاند به تلآویو بررسی تشکیل جبهه واحد فرانسوی اسرائيلی و عربی علیه برنامه هستهای ایران است.
دبکا در این مورد تصریح کرد: مذاکرات آنها (اولاند و نتانیاهو) احتمالاً پاسخ فرانسه، اسرائيل و عربستان به اقدامات کنونی دولت آمریکا در خاورمیانه را مشخص میکند. این پاسخ تاثیری اساسی بر دور بعدی مذاکرات هستهای ایران و 6 قدرت جهانی که روز 20 نوامبر در ژنو برگزار میشود، خواهد داشت.
این پایگاه نزدیک به مراکز امنیتی رژيم صهیونیستی در ادامه مدعی شده است که اگر اولاند تشکیل جبهه واحد با اسرائیل و عربستان برای مقابله با سیاستهای اخیر «باراک اوباما» را بپذیرد، مرحله بعدی تصمیمگیری در مورد توسل احتمالی به اقدام نظامی علیه برنامه هستهای ایران خواهد بود.
دبکا با اشاره به اینکه واشنگتن با بیان اینکه مردم آمریکا دیگر جنگ نمیخواهند، عملاً اقدام نظامی علیه ایران را کنار گذاشته، نوشته است اولاند و نتانیاهو برای پر کردن این خلأ باید در مورد اقدام نظامی احتمالی و همچنین نحوه اجرای آن تصمیمگیری کنند.
از سوی دیگر؛ روزنامه صهیونیستی هاآرتص از همراهی 40 تاجر برجسته فرانسوی با اولاند در سفر به سرزمینهای اشغالی خبر داد و در این مورد نوشت؛ از آن جایی که این روزها اولاند با مشکلات اقتصادی زیادی دست به گریبان است آنچه برای او اهمیت زیادی دارد قراردادها هستند و نه تعارفها. لوران فابیوس، وزیر امور خارجه فرانسه، کشوری که با کاهش شدید صادرات و افزایش بیسابقه بیکاری مواجه است در اوت سال 2012 یک دیپلماسی جدید اقتصادی اعلام کرد. وی گفت: دیپلماتها باید توجه خود را بر روی مسئله تجارت متمرکز کنند. فرانسه به دنبال امضای توافق در بخشهای حمل و نقل، دفاعی، فنآوری و غیره با عربستان سعودی و اسرائیل است که هر دو از دشمنان ایران محسوب میشوند.
روزنامه انگلیسی ساندی تایمز نیز در تکمیل این پروژه عملیات روانی به نقل از منابع ناشناس دیپلماتیک مدعی شد: عربستان سعودی موافقت کرده است که در صورت نیاز به اقدام نظامی، آسمان خود را در اختیار جنگندههای اسرائيلی قرار دهد و ضمناً این جنگندهها را با پهپادها، بالگردهای امداد و هواپیماهای سوخترسان حمایت کند.
به ادعای این گزارش، موساد در حال همکاری با مقامات عربستانی است تا در صورت توافق هستهای میان ایران و 1+5 مقدمات اقدام نظامی، فراهم باشد.
ساندی تایمز به نقل از یکی از منابع خود نوشته است: به محض اینکه توافقنامه ژنو امضا شد، گزینه نظامی به میز بازمیگردد. سعودیها خشمگین هستند و میخواهند به اسرائیل کمکهایی را که میخواهد ارائه دهند.
رئیس رژیم صهیونیستی نیز به صحنه آمد و در مصاحبه با هفتهنامه «دوژرنال دودیمانش» مدعی شد: اعتقاد راسخ داریم که اگر ایران بمب هستهای تولید کند، تمام کشورهای خاورمیانه به دنبال این کار خواهند رفت».
mmansour piry khanghah / 18 November 2013
متاسف که کسانی از داشتن بمب اتم حمایت و علت را داشتن سایر کشورهامیدانند.
اگر ۱۷۰ میلیارد دلار هزینه تعمیر و نوسازی پالایشگاهها و استخراج میشد ملت به این مشکلات خود ساخته گرفتار نمیشد
hamid / 19 November 2013