شقایق نوروزی، فعال فمینیست و مسئول صفحه «من هم» (#MeToo) ایران، در پاسخ  به پرسش زمانه درباره‌ انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ۱۴۰۳، از دلالت‌ها و پیامدهای سیاسی انتخابات و الزامات استراتژی تحریم می‌گوید.

به نظر او،‌ آن طور که چیدمان سیاسی انتخاباتی و تداوم سرکوب‌ها -که بیش از همه متوجه ملت‌های تحت ستم،‌ زنان، هنرمدان و … است – نشان می‌دهد، حکومت در حال «بازسازی خویش» است؛ بازسازی‌ای که از طریق بازسازی جناح اصلاحات در حال رخ دادن است. 

در این شرایط، نرمالیزاسیون و طبیعی‌سازی شرکت در رأی‌گیری «خلاف موازین اخلاقی و حقوق بشری است.»

نوروزی معتقد است تبلیغ، ترویج و مشارکت انتخابی به کاهش سطح رادیکالیسم و به نامرئی سازی جنبش دادخواهی منجر خواهد شد که نقش و جایگاه مهمی در مبارزات ضد دیکتاتوری مردم ایران دارد.

این فعال فمینیست تصریح می‌کند که در سوی دیگر البته استراتژی تحریم نیز قویاً وجود دارد،‌ به شکلی خودجوش، همچون یک انتخابات طبیعی و بدون آنکه حتی نیرو و انرژی اجتماعی زیادی صرف آن شود:

 با این حال، همان طور که انتخابات اخیر برای جمهوری اسلامی به فرصتی برای «بازسازی» خویش بدل شد، تحریم انتخاباتی نیز باید میانجی بازسازی اجتماعی کارآمد جنبش مقاومت و مبارزه علیه دیکتاتوری باشد؛ و این مستلزم گره خوردن این استراتژی به لایه‌های مختلف جنبش، به مبارزات کارگری،‌ به اعتصابات، به فعالیت‌های دادخواهی،‌ و مقاومت‌ها در مورد فجایع و سرکوب‌هاست.

پاسخ کامل او را ببینید: