برخی مداحان، عزاداری ماه محرم را با نوحه‌خوانی‌هایی بر اساس ترانه‌های پاپ به مجالس رقص و پایکوبی تبدیل کرده‌اند. کار به آنجا کشیده است که یکی از اساتید حوزه علمیه قم در گفت‌وگویی که خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با او انجام داده گفته است که مجالس عزاداری از دست روحانیت خارج شده و در برخی مجالس عزاداری، فرد نمی‌داند باید «برقصد یا سینه‌زنی کند.»

حجت‌الاسلام بهرام دلیر در این گفت‌وگو به نکته قابل تأملی اشاره می‌کند: تا پیش از این مداح، زمینه را برای آخوند منبری فراهم می‌آورد، اکنون اما آخوند، مجلس را برای جلوه‌گری مداح آماده می‌کند. دلیر می گوید: «گاه می‌بینیم برنامه‌های مداحان از اول محرم تا آخر صفر و بعضا در طول سال پُر است از دعوت، اما از صاحبان معرفت و عالمان بزرگ خبری نیست. روحانیت باید مجلس گردان شود، نه مداح.»

در فیلمی که می‌بینید یکی از مداحان، ترانه «هر بار این درو» از ماکان باند را با مضمون دیگری اجرا می‌کند.

https://youtu.be/H5bZ6ZKbJxg

مداحی به سبک سوسن، محسن یگانه، مرتضی پاشایی و همچنین مداحی سعید کریمیان به سبک ترانه‌ای از هایده، نمونه‌های دیگری از این دست مداحی‌هاست که در سال‌های گذشته مورد توجه قرار گرفته بود.

مداحی محمود کریمی به سبک ترانه‌ای از سیما بینا، نمونه‌ای دیگر:

https://youtu.be/YXyjox4WfOU

سعید کریمیان و محمود کریمی از مداحان نزدیک به بیت رهبری‌‌اند.

حجت‌الاسلام بهرام دلیر در گفت‌وگو با ایسنا می‌گوید «افرادی که مداحان را به حوزه سیاست کشاندند بزرگ‌ترین جنایت را در حق دین کردند.»