نمايشگاه مجموعه عکس‎های احمد مطلايی، عکاس مستندنگار اجتماعی و تعدادی از عکاسان ايرانی به همراه آثار عکاسان اروپايی در شهر سنت گالن سوئيس برپا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کار ايران (ايلنا) مجموعه عکس‌های احمد مطلايی، عکاس مستندنگار و خبری ايرانی در کنار آثار تعدادی از عکاسان ايرانی و اروپايی، خردادماه سال جاری در شهر سنت گالن سوئيس به نمايش گذاشته می‌شود.

اين عکاس مستند اجتماعی هم‌اکنون در حال انجام برنامه‌ای چندرسانه‎ای با موضوع “مهاجرت” همراه با تعدادی از هنرمندان اروپايی و ايرانی است.

افزون بر اين، به‌مناسبت فرارسيدن نوروز و به کوشش بنياد کودک سوئيس در روز ۲۷ اسفندماه سال گذشته، ۲۰ عکس از عکس‌های مستند اجتماعی مطلايی در مرکز اجتماعی سيباخ شهر زوريخ سوئيس به‌نمايش گذاشته شدند.

مطلايی بر سرشت انسانی مردمان از هر گوشه تمرکز دارد و از عکاسان برجسته‌ای چون هانری کارتيه برسون، گری وينوگراند و مت استوارت، متأثر است

پيش از اين مجموعه عکس‌های مستند – اجتماعی احمد مطلايی با عنوان “تصاويری که کليشه‌های تصويری را در رسانه تغيير می‌دهند” در فوريه سال ۲۰۱۱ از سوی مؤسسه انتشاراتی گرينوود آمريکا منتشر شدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين کتاب، مجموعه جامعی از عکس‌های مستند اجتماعی مطلايی همراه با عکس‌های ديگری از فرهنگ‌ها و مليت‌های مختلف به‌صورت نوشتاری و تصويری منتشر شدند.

مطلايی در رشته گرافيک تحصيل کرده و عضو انجمن عکاسان مطبوعات است.

عکس‌های وی در بسياری از نمايشگاه‌ها و جشنواره‌های مختلف هنری کشورهايی چون ژاپن، روسيه، اتريش، عراق، لهستان، سوئيس، ترکيه، آمريکا و انگليس به‌نمايش گذاشته شده‌اند.

از جمله می‌توان به نمايشگاه‌های CGART ۲۰۰۱ ژاپن، برترين نشانه‌های تجاری جهان در روسيه ۲۰۰۷، جايزه هنری کرشاتسکی وين – موزه هنرهای مدرن اتريش ۲۰۰۷، معرفی آثار در شبکه تلويزيونی عراق (Kurdsat) ۱۳۸۷ و سفر به عراق در مناطق کردنشين و تهيه گزارش تصويری ۱۳۸۷ اشاره کرد.

او با حضور در اين نمايشگاه‌ها تلاش کرده تا توانايی‌ها و واقعيت‌های فضاهای مختلف جامعه ايران را با نگاهی بی‌طرفانه به مردم ساير کشورهای ارائه کند.

مطلايی بر سرشت انسانی مردمان از هر گوشه تمرکز دارد. وی با الهام از آثار شيوه خيابانی عکاسان برجسته‌ای چون هانری کارتيه برسون، گری وينوگراند و مت استوارت، و ثبت تصاويری طبيعی از آدم‌های معمولی ارتباطی درونی ميان بيننده و موضوع عکس آشکار می‌کند.