به گفته مخالفان حکومت سوريه، پس از مرگ سه تن از پشتيبانان علوی حکومت، آمار کشته‌شدگان مخالفان در آخر هفته افزايش يافته است.

به گزارش آسوشيتدپرس، مخالفان گفته‌اند که دو روز گذشته ۳۰ نفر در درگيری مخالفان و طرفداران حکومت در شهر حمص کشته شده‌اند.

ديده‌بان حقوق بشر سوريه که دفتر آن در لندن قرار دارد امروز دوشنبه ۲۷ تيرماه اعلام کرد که پس از مثله کردن سه طرفدار حکومت در شهر حمص و کشف جنازه‌های آنان خشونت در اين کشور افزايش يافته است.

فردای کشف اين جنازه‌ها، پيکر بی‌جان شش نفر از معتقدان به مذهب‌های مختلف پيدا شد.
يکی از ساکنان حمص اين اقدام را «انتقام‌جويانه» خواند و گفت «جنايت‌کارانی که به حکومت نزديک بودند در محله سنی‌نشين حمص به روی مردم آتش گشودند.

ديده‌بان حقوق بشر سوريه و فعالان مخالف دولت اسامی ۳۰ قربانی اين حملات را شناسايی کرده‌اند

وی افزود نزديک به ۴۰ مغازه در اين حمله ويران شده‌اند.

ديده‌بان حقوق بشر سوريه و فعالان مخالف دولت اسامی ۳۰ قربانی اين حملات را شناسايی کرده‌اند.

يکی ديگر از فعالان حقوق بشر در شهر حمص گفته است که از تعداد دقيق کشته‌شدگان اطمينان ندارد. وی برآورد کرد که ممکن است تعداد کشته‌شدگان نصف آمار اعلام شده باشد.

به گفته فعالان حقوق بشر يکی از قربانيان زنی ۲۷ ساله و مادر سه کودک بود و يکی ديگر مردی بود که در بالکن خانه خود مورد هدف گلوله‌های طرفداران دولت قرار گرفت.

الوطن، روزنامه پشتيبان دولت سوريه امروز گزارش داد که سفارت قطر در دمشق فعاليت خود را متوقف ساخته است.

دليل اين اقدام، تظاهرات عليه شبکه تلويزيونی الجزيره در برابر سفارت قطر اعلام شده است.

تظاهرکنندگان عليه گزارش‌های شبکه الجزيره از رويدادهای سوريه دست به تجمع اعتراضی زده بودند.

دفتر مرکزی الجزيره در قطر واقع است. دولت سوريه شبکه تلويزيونی الجزيره و ديگر رسانه‌های جهان را متهم به دامن زدن به «تحريکات» و «دروغ‌پردازی» می‌کند.

يکی از کارمندان سفارت قطر به آسوشيتدپرس گفته است که همه کارکنان سفارت به قطر بازگشته‌اند و اکنون تنها کارمندان سوريه‌ای در سفارت باقی مانده‌اند.

به گزارش فعالان و نهادهای حقوق بشر، از آغاز اعتراضات تا کنون نزديک به ۱۴۰۰ نفر در سوريه کشته‌ و نزديک به ۱۲ هزار نفر بازداشت شده‌اند. هزاران نفر نيز از شهرهای خود آواره و به ترکيه پناه برده‌اند.