محمدعلی جعفری، سخنان روحانی در انتقاد از شورای نگهبان و لزوم تعامل با دنیا را تضعیف ارکان انقلاب خواند و گفت مسئولان برای جلب رضایت “شیطان بزرگ” ارزشها را زیر سوال نبرند.
علی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران ایران به سخنان روحانی در تاکید بر وظیفه نظارتی شورای نگهبان بر امر انتخابات و ضرورت تعامل و گفتوگو با دنیا واکنش نشان داد. او بدون نام بردن از روحانی گفت: «برخی معتقدند رفتارهای ما باید در چارچوب اراده دشمن تنظیم شود و میگویند ما هر طوری که میخواهیم نمیتوانیم حرف بزنیم و عمل کنیم؛ چون دیگران در مقابل ما واکنش نشان میدهند.»
خبرگزاری «تسنیم» به نقل از جعفری نوشت این حرفها یعنی آغاز فرسایش استقلال و عزب نظام اسلامی و انقلابی ایران.
روحانی روز چهارشنبه ۲۸ مرداد گفته بود: «رویکرد جمهوری اسلامی ایران پافشاری بر حل و فصل همه معضلات جهان از طریق مذاکره و گفتگوست، نباید فکر کنیم پس از حصول توافق میتوانیم هر طور که بخواهیم حرف بزنیم و عمل کنیم و دیگران در برابر این تغییر رفتار ما واکنشی نخواهند داشت.»
او گفت همه از نظر دولت برابرند، مجلس آینده به یک حزب و جناح تعلق نخواهد داشت و افزود شورای نگهبان ناظر است نه مجری: «مجری انتخابات دولت است. شورای نگهبان چشم است و چشم نمیتواند کار دست را بکند. نظارت و اجرا نباید مخلوط شوند. باید به قانون اساسی توجه کرد.»
روحانی مجلس اول را بهترین مجلس تاریخ ایران خواند و یادآوری کرد که تشکیل این مجلس بدون نظارت شورای نگهبان تشکیل شد.
فرمانده سپاه در واکنش به حرفهای روحانی گفته است: «کسانی که از مسیر همین شورا و با بلند نظری و منش غیر جناحی اعضای آن، فرصت ظهور در عرصه مدیریت کشور را یافته اند، باید گفتار سنجیدهتری داشته باشند.»
احمد توکلی، نماینده اصولگرای تهران نیز در پاسخ حرفهای روحانی گفته است: «موضع انتخاباتی رئیس جمهور نه علمی است نه به مصلحت.»
خبرگزاری «تسنیم» از قول توکلی نوشت در کشور شورای حل اختلاف بین ارکان حکومت هست و اگر نظر رئیس جمهور در باره تعیین صلاحیت نامزدهای نمایندگی تغییر کرده باید با خود شورای نگهبان گفتوگو کند.
احمد توکلی به روحانی توصیه کرده که پا جای پای احمدینژاد نگذارد و مانند او نگوید “فلان قانون را قبول ندارم”.
به گفته توکلی، موضعگیری روحانی با سابقه علمی و سیاسی و دینی او سازگار نیست و بهتر است دقت کند تا وحدت ملی حفظ شود.
انتخابات مجلس دهم در هفتم اسفند ۱۳۹۴ برگزار خواهد شد. از نگاه عموم ناظران سیاسی، این انتخابات بزنگاهی پرچالش در رقابتهای جناحی به ویژه پس از شکافهای ناشی از توافق هستهای خواهد بود و فصلی تازه در آرایش نیروهای سیاسی ایران را رقم خواهد زد.
بیشتر بخوانید: تلاش دولت برای تغییر در شیوه برگزاری انتخابات مجلس
آقای جعفری می گوید «کسانی که از مسیر همین شورا و با بلند نظری و منش غیر جناحی اعضای آن، فرصت ظهور در عرصه مدیریت کشور را یافته اند، باید گفتار سنجیدهتری داشته باشند.»
آقای سردار جعفری! وظیفه شورای نگهبان نظارت بر انتخابات است. همین ! یعنی چه که کسانی از «مسیر» و با «بلند نظری» شورای نگهبان فرصت مدیریت کشور را یافته اند؟! شورا وظیفه ای دارد باید به آن عمل کند. قانون هم تکلیف و وظیفه اش را روش کرده . در اینجا مسیر و بلندنظری شورای نگهبان چه معنایی دارد؟
آقای جعفری خود باید در مسائلی که با وظیفه او سازگار نیست دخالت نکند.
آقای توکلی هم میگوید در کشور شورای حل اختلاف بین ارکان حکومت هست و اگر نظر رئیس جمهور در باره تعیین صلاحیت نامزدهای نمایندگی تغییر کرده باید با خود شورای نگهبان گفتوگو کند.
ولی قانون باید جنان شفاف و کافی باشد که اختلاف ها از همان راه حل شود. شورای حل اختلاف یعنی چه؟ مگر میشود کشور را با کدخدا منشی و ریش سفیدی اداره کرد. قانون باید حاکم باشد. خود شورای نگهبان بارها ثابت کرده است که بی طرف نیست. رفتارها و گفتارها و موضع گیریهای آقای جنتی عضو مادام العمر شورای روشن است. بنابراین چگونه می شود حل اختلاف و داوری را به یکی از مدعیان و طرف دعوا سپرد و نام آن را قانون گذاشت؟
احمد توکلی به روحانی توصیه کرده که پا جای پای احمدینژاد نگذارد و مانند او نگوید “فلان قانون را قبول ندارم”.
ولی احمدی نژاد را چه کسانی با زور به ملت تحمیل کرده اند و همزمان ادعای بصیرت هم کرده اند؟ اکنون که جنگ قدرت او را به چهره منفی شما تبدیل کرده چرا طوری حرف میزیند که انگار شما و رهبر جمهوری اسلامی نبودید که با آن همه هزینه او را بزور رئیس جمهور کرده اید. تازه مدعی هم شده اید!
بابک / 21 August 2015
در زمان انقلاب شعار میدادیم نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی. همین شعار بر سردر وزارت خارجه جمهوری اسلامی هم نوشته شده. ولی در حالی که پس از توافق هسته ای رهبر (بازهم بی اعتنا به نظر مردم ایران) سخنرانی تندی کردند که به امریکا اجازه حضور اقتصادی و سیاسی در ایران را نمیدهیم ! اما همزمان آقای ظریف به مسکو رفت و گفت اکنون وقت استفاده روسیه است ! و از آنها دعوت کرد که در ایران حضور اقتصادی داشته باشند و استفاده ببرند ! بازار ایران پر شده از کالاهای نامرغوب چینی. روسیه هم که بر سر نیروگاه اتمی بوشهر سر ما را کلاه گذاشت و آنهمه پیمان شکنی کرد! تازه برای ساخت دونیروگاه با آن توتوافق کرده اید !
مالکیت دریاچه خزر میان شوروی و ایران پنجاه پنجا بود. روسیه هم اعلام کرد که وارث شوروی است. یک طرف تبدیل شد به چهار کشور. درست این بود که پنجاه درصد شوروی میان چهار کشور تقسیم میشد. ولی گفتند ما با ایران پبج کشور حوزه دریای خزر هستیم و باید این دریچه میان پنج کشور تقسیم شود! شما هم پذیرفتید ! بعد زمان تقسیم که شد، حتا یک پنجم به ایران ندادند ! سهم ایران شد دوازده و نیم درصد !
بعد آنهمه قطعنامه علیه ما را امضا کردند !
آقای سردار با غیرت ! شما و همفکران شما کجا بودید ؟ چرا غیرت استقلال خواهانه شما به جوش نیامد؟ چرا رهبر از این تجاوز آشکار به استقلال و تمامیت ارضی ایران و از توهین آشکار به این کشور استقبال هم کرد؟!
حکومت روسیه هر بار و در هر زمان با نام های مختلف مگر کم آسیب به این کشور زد؟ مگر حدود نیمی از کشور ما را همین روسها جدا نکردند؟ مگر با همکاری انگلیس آن همه جنایت و خیانت علیه ما نکردند؟ پس چرا با حکومت پوتین تا این اندازه هماهنگ و همراه شده اید؟! از چنین دشمنی آنهم در همسایگی ما، دارید اسلحه میخرید که با کدام دشمن بدسابقه تر و خطرناک تر و نزدیکتر بجنگید؟!
آیا غیر ازاین است که میخواهید روسیه و چین در نبود امریکا در بازار ایران بی رقیب باشند؟
حکومت بعثی سوریه عضو شواری 6+2 خلیج فارس است. خوب میدانید کار و هدف این شورا چیست. پشتیبانی از امارات برای تصاحب بخشی از سرزمین ایران ، یعنی تجزیه ایران! سپس عربی کردن خلیج فارس و عربستان کردن خوزستان! سردارد استقلال خواه ! چرا در پشتیبانی از چنین رژیمی سرنوشت این کشور را به سرنوشت آن گره زده اید و دراین راه این همه هزینه به ملت ایران تحمیل کرده اید و میکنید؟
به ملت ایران چه ربطی دارد که حکومت سوریه با اسرائیل اختلاف دارد؟ به ما چه ربطی دارد که برای عرب هایی که آشکارا و بی هیچ شرمی برای ناتوانی و تجزیه ایران تلاش میکنند با اسرائیل این همه در ستیز باشیم؟ رهبر می گوید اعتقاد ما این است! ولی هزینه عقیده شما را چرا ملت ایران باید بپردازد؟ سی و شش سال رفتارهایی کردید و حرفهایی زدید که جز هزینه و مصیبت و فقر وفساد برای این کشور و این منطقه نداشته . تا کی میخواهید به این رفتار ادامه دهید؟ تا کی ؟ آن از گروگانگیری امریکایی ها در تهران، آن از اصرار بر ادامه جنگ تا رفع فتنه از عالم، آن از پافشاری بر خاموش کردن صدای ملت، از تحمیل آدمهای نالایق بر کشور، از گرداوری و تمرکز قدرت و ثروت در دست یک نفر، ، اصرار بر فلسطین محوری سیاست خارجی آن هم بدون رضایت خود فلسطینی ها و با غیرمنطقی ترین رفتارها، پافشاری بر امریکا ستیزی و اسرائیل ستیزی با هزینه های بسیار برای کشور بدون کمترین فایده، و … و دادن امتیازهای سرسام آور به چین و روسیه تا وابسته کردن کشور به آنها، اصرار بی عدالتی ها و ….. ؛ و این از پافشاری بر داستان غم انگیز اتمی و سنگ اندازی برای جلوگیری از عادی سازی روابط با دیگر کشورها.
مگر عمر شما تا کی هست؟ مگر عمر رهبرتان تا کی ادامه دارد؟ مگر تا کی میشود مردم را با سرکوب و بیداد آرام نگه داشت؟
این از سیاست شما، آن از ورشکستگی اقتصاد و تکیه بر نفت خام و وابستگی به چین و روسیه، از دستگاه قضایی ضدعدالت، از دادن پول مردم به حوزه های آخوندی و سوء استفاده ضد مردمانی چون مصباح یزدی و شیخ محمد یزدی و و مانند اینها، از تقویت نیروهای نظامی و انتظامی برای سرکوب مردم، از غارت کشور، از هزینه کردن پول مردم برای دشمنان ایران، و از تمرکز قدرت و سرمایه های کشور در دست یک نفر و این همه فاسد وبیداد از این وضع، …، در این باره هرچه گفته شود تمامی ندارد …
این امریکا ستیزی و اسرائیل ستیزی از سر استقلال خواهی نیست؛ برای این است که کشور را در وضعیت بحرانی و در معرض تهدید نشان دهید تا با سؤاستفاده از این وضع بهره نابحق خود را ببرید. ولی تا کی ؟ به خود بیایید، به خدا فردایی هم هست .
بابک / 21 August 2015
بادرودبرهمه ايرانيان، دوصدگفته، يك نيم كردارنيست. تازمانيكه منِ مدعي قبول نداشتن حكومت بشدت اسلامي حاكم بر ايران، فقط حرف ميزنم و جْك ميسازم و در انتخابات شركت ميكنم ، ولي اين به ادعاي منِ پر ادعا، اقليت ناچيز هر حرفي كه ميزنند عمل ميكنند، قطعا دنيا اين جنايتكاران را نماينده من ميپذيرد و قرارداد امضا ميكند و توكلي كه با دست خود دختر بيمار رواني را پس از تجاوز كشته، بعنوان نماينده من، از ( وحدت ملي) دم خواهد نزد. ازياد نبريم خميني دروغگو گفته ( ملي گرايي خلاف اسلام است ) با پوزش، پاينده ايران، سربلند ايراني.
كشكساب / 22 August 2015