نیروی دریایی سپاه پاسداران رزمایشی در خلیج فارس و تنگه هرمز برگزار کرده است. در این رزمایش که با فرمان محمد علی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران شروع شد، شناورهای نیروی دریایی سپاه به یک کشتی باربری که به شکل یک ناوهواپیمابر آمریکایی ساخته شده، ۴۰۰ راکت شلیک کردند. از ساحل هم ۴ موشک به این ماکت اصابت کرد.

انهدام کشتی باربری شبیه‌سازی‌شده در خلیج فارس توسط موشک‌های نیروی دریایی سپاه
انهدام کشتی باربری شبیه‌سازی‌شده در خلیج فارس توسط موشک‌های نیروی دریایی سپاه

به گزارش خبرگزاری فارس رزمایش نیروی دریایی سپاه پاسداران صبح چهارشنبه ۶ اسفند با حضور علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی و گروهی از فرماندهان بلندپایه سپاه آغاز شد.

مین‌گذاری تنگه هرمز، نابود کردن پهپادها از روی قایق‌های تندرو، شلیک دو موشک هوا به زمین و همچنین یورش نمایشی به یک ماکت ناوهواپیمابر بخشی از این رزمایش بود.

خبرگزاری‌های نزدیک به سپاه پاسداران به این نکته اشاره‌ای نکرده‌اند که ماکت ناوهواپیمابر منهدم‌شده در رزمایش سپاه از روی چه الگویی ساخته شده است.

خبرگزاری فارس گزارش داده است که مدل شبیه‌سازی شده ناو هواپیمابر آمریکایی توسط نیروهای ویژه و تکاورهای نیروی دریایی سپاه به وسیله بالگرد و دو شناور تصرف شدند. همچنین قایق‌های تندرو سپاه به این ناو شبیه‌سازی‌شده ۴۰۰ فروند راکت ۱۰۷ میلیمتری و چند موشک نصر شلیک کردند.

مارس سال گذشته ارتش آمریکا تصاویری ماهواره‌ای از ایران به دست آورده بود. از این تصاویر چنین برمی‌آمد که ایران در حال ساخت یک ناوهواپیمابر است. منتها ناو یاد شده یک کشتی عظیم باربری بود که تغییر شکل داده شده بود.

نیویورک تایمز گزارش داده بود که این کشتی باربری در کارخانه کشتی‌سازی گچین در بندرعباس به شکل یک ناو هاپیمابر درآمده است.

«نیویورک تایمز» حدس زده بود که قاعدتاً این ماکت می‌بایست برای اهداف تبلیغی جمهوری اسلامی ساخته شده باشد، وگرنه در معرض دید ماهواره‌ها قرارنمی‌گرفت.

ابعاد این ناو شبیه‌سازی‌شده با ناو ۳۳۳ متری «نیمیتز» تفاوت داشت و بسیار بزرگ‌تر از آن بود. این امر هم مقامات نظامی آمریکا را شگفت‌زده کرده بود.

در آن زمان نیویورک تایمز با یادآوری مذاکرات هسته‌ای پیش رو با ایران نوشته بود جمهوری اسلامی همواره تلاش می‌کند با تبلیغات عجیب و غریب توان نظامی خود را بیشتر نشان دهد.

رزمایش چهارشنبه ۶ اسفند نیروی دریایی سپاه پاسداران نیز در آستانه توافق‌نامه جامع هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی انجام می‌شود.