او پیشتر در اثر افت شدید فشار بیهوش و به بهداری زندان منتقل شده است.
همچنین در خبری که روز سهشنبه هشتم مرداد منتشر شده، نقل شده است که یک زندانی در کریدور زندان قرچک ورامین به ندا ناجی و عاطفه رنگریز، از بازداشتشدگان مراسم روز جهانی کارگر و سپیده قلیان حمله کرده است: حمله به ندا ناجی، عاطفه رنگریز و سپیده قلیان در زندان قرچک
جمال عاملی، همسر ندا ناجی ضمن اعلام این خبر در پیامی در توییتر نوشت که ظاهراً زندانی مهاجم از بیمارستان روانی امینآباد ورامین به زندان قرچک منتقل شده و در حال حاضر در بند شش نگهداری میشود.
عدم تفکیک زندانیان سیاسی و عادی ترفند نه چندان تازهای برای اذیت و آزار فعالان زندانی است. قوه قضائیه اما مسئولیت نمیپذیرد.
از سوی دیگر مهدی قلیان، برادر سپیده قلیان، روز جمعه چهارم مرداد در توییتی نوشت اصرار خانواده برای پایان دادن به اعتصاب غذای سپیده قلیان نتیجهای نداشته است. او از رفتار «ناشایست و توهینآمیز» پرستار بهداری زندان با سپیده قلیان نوشته و با توجه به وخامت وضعیت جسمانی او، زندان قرچک و مسئولان آن را پاسخگوی وضعیت سپیده قلیان و خطری که سلامتی او را تهدید میکند دانسته است.
عفو بینالملل خطاب به مقامهای جمهوری اسلامی نوشته است این زندانی عقیدتی باید فورا و بدون و قید و شرط آزاد شود.
سپیده قلیان که در ارتباط با حمایت از مبارزات کارگران نیشکر هفتتپه زندانی و پس از مدتی آزاد شده بود، در پی افشای شکنجه در زندان، ۳۰ دی سال ۹۷ مجددا بازداشت و در زندان سپیدار اهواز زندانی شد. او سپس به زندان اوین منتقل شد و اکنون در زندان قرچک ورامین زندانی است.
قلیان در نامه سرگشادهای علت اعتصاب غذای خود را توضیح داده است. او از جمله نوشته است برای خنثی کردن تلاش دستگاههای امنیتی که میخواهند سرکوبشدگان را به سکوت وادارند و زندانیان سیاسی را بایکوت خبری کنند، در اعتراض به شرایط وحشتناک زندان قرچک ورامین، سلب حق ملاقات با خانواده، و در همبستگی با ساناز الهیاری و امیر حسین محمدی فرد، دو زندانی دیگر پرونده نیشکر هفتتپه، دست به اعتصاب غذا میزند.
سپیده قلیان نوشته است: «پیام اعتصاب غذا، هماهنگی و همفکری ما علیه ظلمی است که بر زندانیان سیاسی و خانوادههای آنها روا داشته میشود.»
متن کامل درخواست اقدام فوری سازمان عفو بینالملل برای آزادی سپیده قلیان را در اینجا ببینید.
لینک این دادخواهی در سایت دادخواست
- در همین زمینه