مقدمه زمانه: واکنش سیاستمداران امریکایی در دو جناح جمهوریخواه و دموکرات، نسبت به تهدیدهای ایران، به تمایل تاریخی آنها نسبت به حضور نظامی در کشورهای حاشیه خلیج فارس و حل مناقشات سیاسی از طریق تغییر برخی رژیمها با اتکا به قدرت نظامی امریکا بیربط نیست.
درست یک هفته بعد از اینکه باراک اوباما، رئیسجمهوری امریکا، از احتمال گفتوگو با حاکمان ایران سخن رانده و روابط تیره دو کشور ایران و امریکا را پای میز گفتوگو غیر قابل حل نمیداند، یک مقام سیاسی وزارت دفاع دولت جرج بوش، میگوید: “اگرجابهجایی قدرت پیش نیاید ایران میتواند برای دههها ما را نگران و مشغول کند.”
گزارش روزنامه هلندی “فولکس کرانت” را می خوانید:
آمستردام- درحال حاضرایران ازنظرنظامی قادراست با بستن تنگه هرمز مشکلاتی جدی ایجاد کند. هرچند شانس یک رویارویی مستقیم نظامی میان رژیم تهران وایالات متحده با مقایسه قدرت نظامی میان آنها بسیاراندک است.
این نظر مارک گونزینگر، مدیرکل وزارت دفاع و یکی ازبرنامه ریزان سابق پنتاگون درزمان جرج بوش است. سه شنبه گذشته دولت ایران دوباره در واکنش به تحریم خرید نفت ازجانب پارلمان اروپا تهدید کرد که تنگه هرمز را خواهد بست.
گونزینگر درمصاحبهای تلفنی ازواشینگتن میگوید: “ایران تعداد زیادی راکت کروز دراختیار دارد. همان راکتهایی که ارتش حزب الله درسال ۲۰۰۶ علیه نیروی دریایی اسراییل به کاربرد. افزون براین ایران دو تا سه هزار مین دریایی دارد که اگر رویارویی نظامی واقعا اتفاق بیافتد، باعث دردسر زیادی درخلیج خواهند شد. جمعآوری این مینها با تمام عواقب آن برای اقتصاد جهانی میتواند هفتهها طول بکشند.
اما نمیخواهم ادعا کنم که ایران فعلا درشرایطی قرارگرفته که بخواهد به یکی از ناوهای هواپیمابر امریکایی حمله کند.”
آدمیرال جاناتان گریننرت، رئیس عملیات نیروی دریایی درآغازسال جاری گفت که اگر از من بپرسی شبها چه چیزی خواب را ازچشم من میرباید، میگویم “تنگه هرمز”
آدمیرال جاناتان گریننرت، رئیس عملیات نیروی دریایی درآغازسال جاری گفت که اگر از من بپرسی شبها چه چیزی خواب را ازچشم من میرباید، میگویم “تنگه هرمز”.
دوهفته بعد بحران سیاسی میان غرب و ایران بالا گرفت و امریکایی ها قدرت نظامیشان را درخلیج فارس با شدت هرچه بیشتر به رخ کشیدند.
اما شاید تصادفی بود که جمعه هفته پیش گونزینگر که برای سازمان تحقیقی CSBA کار میکند گزارشی را درمورد استراتژی نظامی ایران منتشر کرد. نتیجه آنکه: اگرطرح جاری توسعه نظامی تهران به همین صورت ادامه یابد، عملیات آزادانه وگسترده امریکا درخلیج فارس درآینده با محدودیتهای جدی روبهرو خواهد شد، با افزایش راکتها ایران میتواند خطرواقعی برای پایگاههای امریکایی مستقردر کشورهای همسایه ایجاد کرده و موجب نگرانی آنها باشد.
پیامد بعدی آن است که ایالات متحده درمعرض تهدید وازدست دادن پایگاهایش درمنطقه خواهد بود. هم چنین با داشتن راکتهایی که هرروزدقیقترمیشوند، تاسیسات دریایی وکمکی امریکایی درکویت، بحرین وقطرآسیبپذیرخواهند بود.
گونزینگر: اگرجابهجایی قدرت پیش نیاید ایران میتواند برای دههها ما را نگران و مشغول کند. قدرت روبهرشد تهران در پانزده سال آینده هم بیشترخواهد شد یا شایدهم زودتر؛ اگرایران یک قدرت اتمی شود
گونزینگر میگوید: ” درآن صورت دوران طلایی قدرتنمایی امریکا سریعا به پایان خواهد رسید.” او از زمان جنگ سرد برای بسیاری ازبرنامههای استراتژیک پنتاگون کار و تحقیق کرده وهم ازدرون کاخ سفید برای سازماندهی طرح Surge Strategy درعراق فعالیت میکرد.
او یادآور میشود که: “مبنای استراتژی ما برای منطقه بازنگه داشتن راه کشتیرانی است و این مسئله به خاطر سیاست ایران درسرمایهگذاری نظامی تهدید میشود. این توان جنگی سبب ممانعت و هم محدود کردن عملیات نظامی ما درمنطقه است. اگرجابهجایی قدرت پیش نیاید ایران میتواند برای دههها ما را نگران و مشغول کند.
قدرت روبهرشد تهران در پانزده سال آینده هم بیشترخواهد شد یا شایدهم زودتر؛ اگرایران یک قدرت اتمی شود. بنابراین بهترین استراتژی برای غرب ممانعت از دستیابی ایران به بمب اتمی است. پیامدهای این مسئله برای ما و منطقه خیلی وخیم و تهدیدی برای همه خواهد بود.”
او شانس اینکه درکوتاه مدت تنش نظامی گسترش یافته و راکتهای ایران به طرف ناوهای امریکایی شلیک شوند را صفر میداند؛ “عواقب چنین عملیاتی برای آنها جالب نخواهد بود.”
***** هولوکاست چه بوده و چرا بوجود امد. **** یکی از دلایل مهم ایجاد هولوکاست ،وجود تفکر نژادپرستی در فرهنگ آلمانی ها و حتی بخش بزرگی از جامعه اروپایی در زمان هیتلر بود و اربابان صهیونیست هم دارای همان تفکر در رابطه با مسلمانان و مخصوصا فلسطینیان می باشند و تبدیل کردن شهر غزه به یک هولوکاست توسط صهیونیستها،امریکائیان و متحدین اروپایی و عرب شان هم ناشی از تقلید از هیتلر و موسیلینی است.
کاربر مهمانmansour piry khanghah / 30 January 2012
اگر ارتش امریکا میتواند در مقابله با ج.ا.ا به یک پیروزی سریع و بدون مشکل دست یابد،ترس از ج.ا.ا. برای چیست؟
اگر این نظام با ایجاد تنش روی پا مانده،چرا آمریکا تحریم و تحریک و ایران هراسی را در پیش گرفته و مدام به تنش دامن میزند؟
اگر با دست یابی به بمب اتمی ،ایران یک خطر برای جامعه جهانی است،چرا جامعه جهانی با خلع سلاح اتمی در منطقه موافقت نمیکند؟
اگر داشتن بمب اتمی یک امتیاز نظامی برای ایران است،پس چرا امریکا در عربستان و مصر و قطر آموزش علوم هسته ای و ساخت نیروگاه ها را در برنامه خود قرار داده است؟
مشکل اصلی ابتدا در ذهن و روش خود آمریکائیان و سپس در تصورات باطل آخوندهاست.چون اگر این دو گروه که فعلا دست اندر کار امور دو کشورند،انسانی فکر میکردند، اولا کارها در زمان ریاست جمهوری آقای خاتمی تمام شده بود و در ثانی مگر کره شمالی که بمب اتمی دارد،چه غلطی کرده است.
آمریکا از خدا میخواهد که ایران هرچه زودتر بمب بسازد که به ایران حمله نظامی کند و شریان نفت و گاز منطقه در دستش باشد و حلقوم روسیه و چین را هم روز به روز بفشارد.
متاسفانه آقای خامنه ای متوجه نیستند که آمریکاییان ج.ا.ا. را به بازی گرفته است.در غیر اینصورت تلاش میکردند که پای دولت چین و روسیه را به وسط بکشند و از کارشناسان هسته ای روسیه و چین و مقامات نظامی دو کشور بخواهد که جهت رفع هرگونه ابهام و نیز تبلیغات سوء از طرف دولتمردان آمریکائی به تاسیسات اتمی ایران آمده و برسی لازم را بنمایند و گزارش بیطرفانه ای را برای مردم جهان تهیه و منعکس نمایند.همچنین آقای خمنه ای باید از دوّل روسیه و چین بخواهند که در این جنگ سرد شرکت مؤثر نموده و میانجیگری جدی کنند و یا به قول خود مسئولین نظام، مرگ یک بار و شیون هم یک بار.لطفا شیر نفت را کلا ببندند و منتظر بمانید.به قول خودتان: مگر ما از که کمتریم؟البته اگر عدالت اجتماعی و اقتصادی بعد از بستن شیرهای نفت در دستور کار باشد،نه اینکه ملایان همچنان بر سر سفره های رنگین بلمبانند و مردم به نان شب محتاج باشند.
کاربر مهمانmansour piry khanghah / 29 January 2012
باز هم این منصور پیری از زبان احمدی نژاد رفت بالای منبر. نمیدانم آیا هنوز هم با چفیه دریافتی از احمدی نژاد هولوکاست را نفی میکند یا قرار است تاکتیک دیگری بکار برد. سر پیری چه شغل نان و آب داری بدست آورده.
کاربر مهمان / 29 January 2012
با سلام
به نظر میرسد که این غلو و بزرگنمایی در مورد قدرت نظامی ایران قسمتی از یک استراتژی زیرابکی غرب باشد که میخواهد ایران را شیر کند و به ورطه در گیری بکشاند. در ایران هم که هزارماشالله شر خر زیاد داریم. البته دولتمردان ایران و رهبر ایران به خوبی میدانند که این “هندوانه هایی که دارند زیر بغل ایران میگذارند” برای چه منظوری است. با این حساب همیشه در شرایطی مشابه شرایط کنونی بیم ان میرود که کشور سومی که دل خوشی از ایران ندارد و یا حتی برخی افراد نزدیک بین در میان سپاه و بسیج و یامخالفان ایرانی ممکن است به عمد یا به اشتباه ترقه ای یا فشفشه ای یا تیرکمانی را به سوی ناوگان های مستقر در خلیج پارس نشانه روند و پرتاب کنند و با عکس العمل امریکایی ها جرفه اتش جنگ در خرمن تاسیسات دریایی و زمینی ایران بیفتد.
امید است که دولتمردان ایران به این امر مهم توجه کنند و برای بهبود اوضاع و کم کردن احتمال چنین واقعه ای حزم را از دست ندهند و با اتخاذ و اعمال تصمیم های مناسب ایران را از گرند چنین پیشامدی مصون بدارند.
قدر مسلم انست که با کاستن از تنش های داخلی از جمله اعلام عفو عمومی و برداشتن محدودیت ها از التهاب های داخلی بکاهند. همجنین ایران بایستی اگاهانه حرکت تمام کشتی ها و قایق هایی که از تنگه هرمز می گذرند را به دست گیرد تا خدای نکرده کشور سومی نتواند از تاریکی شب استفاده کند و خود را به اسم و رسم و لباس نیروهای ایرانی به کشتی ها امریکایی گزندی برساند.
در راستای این مهم ایران بایستی اچازه دهد مردم نمایندگان خود را بدون صحه گذاری و تایید شورای نگهبان انتخاب کنند. این کار علاوه بر ایجاد زمینه مردم سالاری اعتماد از دست رفته قشر بزرگی از مردم را باز خواهد گرداند.
به قول سعدی: “یکی بر سر شاخ بن می برید”
و بازهم من انچه شرط بلاعست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیرو خواه ملال.
کاربر مهمان / 29 January 2012