برخورد خشن یکی از ماموران گشت ارشاد با یک زن جوان در تهران طی روزهای گذشته با واکنشهای متعددی روبرو شد. پلیس برای اولین بار صحت ویدئو برخورد نامناسب پلیس را تائید کرد. معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری از بررسی موضوع در هئیت دولت خبر داد و طیبه سیاووشی نماینده تهران در مجلس گفت که مامور خطاکار تعلیق شده است. با این حال رئیس دستگاه قضایی از نیروی انتظامی خواست که حتی یک قدم هم عقبنشینی نکند.
صادق آملی لاریجانی دوشنبه سوم اردیبهشت انتقاد از برخورد خشن ماموران نیروی انتظامی را «عقبنشینی» خواند و گفت که از برخی از عقبنشینیها تعجب میکند.
او بدون اشاره مستقیم به واکنشها به برخورد خشن مامور گشت ارشاد با یک زن جوان در تهران، خبرهای منتشر شده در باره این رویداد را «حواشی» دانست که به گفته او برای «خدشهدار کردن اقتدار ماموران» مورد استفاده قرار گرفته است.
لاریجانی در ادامه گفت: «نباید اجازه داد که هرکسی در مقابل نیروی انتظامی مقاومت کند و یا ماموری را مورد اهانت قرار دهد».
او در ادامه انتقاد از عملکرد پلیس را «گردنکشی» دانست که «به هیچوجه قابل قبول نیست» و افزود: «نیروی انتظامی به هیچ عنوان نباید حتی یک قدم هم عقبنشینی کند».
از مداخله ایران در سوریه انتقاد نکنید
رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش که توسط روابط عمومی این قوه منتشر شد، منتقدان مداخله نظامی ایران در سوریه را نشانه گرفت.
او البته حضور نظامی ایران در سوریه را «مستشاری» خواند و گفت که »مجموعه نظام به این جمعبندی رسیده که برای حفظ اقتدار کشور در سوریه و عراق حضور یابد و برای همین کسی نباید این سیاست نظام را زیر سوال ببرد».
لاریجانی حضور ایران در برخی از کشورهای منطقه را «سیاست اساسی نظام» دانست که به گفته او «همه باید همدل و همصدا آن را مورد دفاع و حمایت قرار دهند».
در ادامه همین اظهارت هم از همه خواست که در «شرایط حساس» از تحلیلهایی که به گفته او «با مواضع دشمن همسو است»، پرهیز کنند.
به گفته رئیس قوه قضائیه در همین راستا سران سه قوه در آخرین نشست خود به این نتیجه رسیدند که در خصوص «مسائل اصلی ایران و به آنچه که به اقتدار و امنیت نظام باز میگردد،همدل و ید واحده باشند».
طعنه به روحانی: آفرین به فرمانده ارتش
آملی لاریجانی در ادامه بدون اینکه نامی از حسن روحانی ببرد، از فرمانده ارتش به خاطر آنچه که «نشان دادن اقتدار و عقلانیت» او خواند، قدردانی کرد.
عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش ایران شنبه یکم اردیبهشت با حضور در مراسم تجلیل از خانواده کشتهشدگان ایران در سوریه، مقایسه سپاه با دیگر نیروهای مسلح را اشتباه خواند.
حسن روحانی رئیس جمهوری ایران ۲۹ فروردین در مراسم روز ارتش از این نیروی نظامی به دلیل عدم ورود به بازیهای سیاسی و دوری از فساد مالی قدردانی کرده بود.
اظهارات روحانی با واکنش تند فرماندهان سپاه و علی خامنهای رهبر جمهوری اسلامی روبرو شد. سپاه پاسداران ۳۰ فروردین سخنان رئیس دولت را «طعنهها و زخمزبانهای ناجوانمردانه، وحدتشکن و اختلافبرانگیز» خواند.
خامنهای نیز دوم اردیبهشت بدون نام بردن از حسن روحانی، مواضع فرمانده ارتش را «انقلابی و وحدتآفرین» توصیف کرد.
آملی لاریجانی نیز از فرمانده ارتش به خاطر اینکه اجازه اختلاف به دشمن نداد، قدردانی کرد.
رئیس دستگاه قضایی همچنین از اعضای سپاه خواست که «از ناملایمات نرنجند و برای اقتدار نظام اسلامی تلاش کنند».
بیشتر بخوانید:
وقتی رهبرآقای آملی لاریجانی رئیس دستگاه غذاونه قضاءمقابله ومبارزه زنان ودختران شجاع رابابرسرچوب کردن روسری خود،به نشانه اعتراض به سیاستهای جبارانه وزورگویانه وحجاب اجباری،برسکومی ایستندوکتک میخورندوخامنه ای این حرکت راحقیرمیخواند،مسلماًلاریجانی هم بایدکتک زدن زنان ودختران راتوسط پلیس،پیروزی وتوفیق برای نظامش تلقی کندوعقب نشینی پلیس رادرکتک زدن زنان،شکست بداند
وقاطعانه ازپلیس بخواهدهرچه بیشتروشدیدتروبی رحمانه بازنان برخوردقهرآمیزداشته باشد
شایدمیلیونهاباراین خطبه وسخن علی امام اول شیعیان درخصوص بازوردرآوردن خلخال یک زن یهودی وموضعگیری امام راهمین قشرروحانی که برمسندقدرت وریاست،نشسته اندبرای مردم وازمنابرمساجدتکرارکرده اند،اماگویااین حرفهاراعین همون حرفی که درموردبچه وفرش وکثیف کردن فرش،صرفا
ًبرای مردم بیان میشودونه برای خودشان!
آیااین رفتارواین گفتاروموضع گیری آقایان باآن رفتارعلی،سنخیتی دارد؟
چگونه میخواهنداین رفتارراتوجیه کنند؟
چگونه میخواهندباردیگراین کلام علی رابرمنبرفریادبزنندوعده ای عوام رابفریبندوبگریانند؟
البته خوشبختانه دیگرکسی به این سخنان توخالی وفاقدپشوانه عملی وقعی نمی نهدوبلکه بسیاری ازمردم حتی این سخنان رابه بادتمسخُرمیگیرند
shahab / 23 April 2018
سردار مملکت به جای زدن تو دهن آخوند بیشور٬ شده نوکر تمام و کمالش.
ahmad / 23 April 2018