«اینجا کجاست کهریزک»؛ «کهریزک کجاست؟ آخر دنیا!»؛ «اینجا خدا هم آنتن نمیدهد»؛ «همه چیز خوبه؟ بله قربان…»؛ آصفه کامرانی، خواهر محمد کامرانی؛ یکی از جانباختگان کهریزک، صحبتهایش را با این جملات آغاز میکند و میگوید: «اینها همه شعارهای پنج روز کهریزک است. کابوس کهریزک تمامشدنی نیست و لکه ننگش هم پاک نمیشود حتی با عذرخواهی شما آقای مرتضوی آن هم بعد از هفت سال. اصلاً عذر خواهی برای چه؟»
شما که مشغول دفاع از رساله دکترای خود بودید!
او سخنانش خطاب به مرتضوی را اینگونه ادامه میدهد: «شما که مشغول دفاع از رساله دکترای خود بودهاید و عملاً خود را تبرئه کردید حال چهقدر پشت خود را خالی دیدهاید که بعد از هفت سال یادتان افتاده چه بلایی بر سر عزیزان ما آمده و عذرخوای میکنید خدا داند.»
آقای مرتضوی آن زمان از اتفاقاتی که در کهریزک رخ داده بود اظهار بیاطلاعی کرده و گفته بود که آن زمان مشغول دفاع از رساله دکترای خود بوده و از قضیه هیچ تطلاعی نداشته است.
به گفته احمدی مقدم، مرتضوی حکم انتقال به کهریزک را داد
خانم کامرانی میگوید: «عذر خواهی شما درمان دردهای ما نیست آقای مرتضوی؛ به گفته آقای احمدی مقدم، عزیزان ما به حکم شما در روز نوزده تیر ماه هشتادو هشت به کهریزک فرستاده شدند. هنگامی که عزیزان ما در راه رسیدن به کهریزک بودند به محض رسیدن به بهشت زهرا چشم بندهایشان را باز میکنند و از آنها میپرسند که «میدانید اینجا کجاست؟ اینجا همانجایی است که تا چند وقت دیگر شما هم راهی اینجا میشوید.»؛ حال شما چهطور میتوانید بگویید که عمدی در کار نبوده؟»
اگر عمدی در کار نبود چرا در حد مرگ شکنجه شدند
او ادامه میدهد: «اگر عمدی در کار نبوده چرا عزیزان ما در سولههای بازداشتگاه نگهداری میشدند علیرغم اینکه با کمبود جا مواجه بودهاند؟ خب حداقل در حیاط بازداشتگاه نگهداری میشدند؛ اگر عمدی در کار نبوده چرا به آنها هتک حرمت شد؟ این شکنجهها مگر میشود برنامه ریزی شده نباشد؟ آیا این شکنجهها نزدیکی به مرگ نیست؟
شاید «محمد» ما بود
او میگوید: «شما ابراز پشیمانی کردید ای کاش آن موقع که پای شما در پرونده «زهرا کاظمی» هم در میان بود تصمیم میگرفتید که دیگر چنین اتفاقاتی رخ ندهد شاید الان محمد ما هم بود.»
عذرخواهی بیفایده
کامرانی، عذرخواهی مرتضوی را بیفایده میداند و میگوید: «عذر خواهی شما درمان نالههای جانسوز مادرم و بغضهای پدرم نیست آنها برای فرزند عزیزشان آرزوهای بزرگی داشتند اما شما با حکم خود همه آن آرزوها را نابود کردید.»
ماجرای منژیت را خاطرتان هست؟
خواهر محمد کامرانی به مرتضوی میگوید: «راستی ماجرای مننژیت را خاطرتان هست؟ آیا همه این گزارشها غیر عمد و ناخواسته بوده است؟ ای کاش شما از جریا ن کهریزک درس عبرتی بگیرید و تضمینی باشد برای تکرار نشدن چنین فجایعی نه اینکه بیشتر بهخاطر طلب بخشش باشد.»
در آن زمان، مرتضوی علت مرگ کشتهشدگان کهریزک را دلایلی نظیر ممنژیت ذکر کرده بود. سعید مرتضوی بعدها از مقام خود عزل شد و با شکایت خانوادههای روحالامینی، کامرانی و جوادیفر با اتهامهایی چون معاونت در قتل، بازداشت غیرقانونی وگزارش خلاف واقع در برابر دادگاه قرار گرفت.
به نقل از: امید ایرانیان
ایران کارخانه تولید”سعید مرتضوی” است،دنبال آزاده خواهی نگردید.تاریخ 2500 ساله ما این را ثابت کرده است
Ali / 13 September 2016
موضوع رساله دکترای!! سعید مرتضوی: مدیریت و سرپوشی گذاری بر قتل و تجاوز در زندانهای ولایت فقیه!!
ایول! !
رهبر / 13 September 2016
تاریخ ایران 2500 سال نیست و حدود ده هزار سال است. هرکس هرچه گفت را بی تحقیق و بدون اندیشه تکرار نکنیم. تاریخ این مردم را باید مانند تاریخ دیگر مردمان در هر جای دیگر متناسب با شرایط خود دید و بررسی و داوری کرد. آنجاها که امروزه سرزمین آزادی هستند همیشه اینگونه نبودند و رهبران تاریخیشان همیشه و همه جا هم با آزادگی رفتار نکردند.
ناراحتی ها و آزردگی ها را بر سر تاریخ و نیکان خود آوار نکنیم. حکومت مقدس اسلامی و برخی حکومت های همسایه، تبلیغ ضد ایرانی می کنند . خودمان هم با آنها همصدا نشویم.
بابکان / 15 September 2016