وحيد اصغری، زندانی متهم به “راه‌اندازی سايت‌های ضددينی” که از سوی دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده است در دو نامه خطاب به دادسرای نظامی تهران و قاضی پرونده‌اش، عليه سپاه پاسداران شکايت کرده و گفته است در طول بازداشت‌اش در زندان سپاه مورد شکنجه‌های جسمی و روحی قرار گرفته است.

هرانا، خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران، امروز جمعه ۱۲ آبان‌ماه نامه‌های اين زندانی محکوم به اعدام را منتشر کرده است.

وحيد اصغری در نامه به دادسرای نظامی تهران شکنجه‌های سپاه پاسداران عليه خود را “مسلم” دانسته و نوشته است در بند دو الف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر اثر اين شکنجه‌ها “خسارات عظيم روحی و روانی و خانوادگی و جسمی و بدنی” بر وی وارد شده است.

وحيد اصغری در سال ۸۷ خورشيدی هم‌زمان با بازداشت جمعی از فعالان سايبری در يک پروژه امنيتی از سوی اطلاعات سپاه بازداشت و تحت شکنجه قرار گرفت.

در اين پرونده که مسئولان قضائی از آن به‌عنوان “پرونده مضلين” ياد می‌کنند، افزون بر وحيد اصغری، سعيد ملک‌پور نيز به اعدام محکوم شده بود و حسن سی‌سختی ديگر متهم آن به حبس ابد محکوم شده است.

وحيد اصغری گفته است پيش از اين در کتاب “شرح شکنجه‌ها” در ۲۰۰ صفحه موارد نقض حقوق قانونی وی نوشته و ارائه شده است

اين سه زندانی هم‌اکنون در زندان اوين به‌سر می‌برند.

وحيد اصغری در نامه خود به دادسرای نظامی تهران نوشته است در صورت اعزام وی به پزشکی قانونی و مطالعه گزارش‌های پزشکان بهداری زندان اوين، همه اين شکنجه‌ها قابل اثبات است.

اين دانشجو و مؤلف کتاب همچنين گفته است شاهدانی دارد که می‌توانند در دادگاه در مورد اين شکنجه‌ها شهادت دهند.

وی گفته است پيش از اين در کتاب “شرح شکنجه‌ها” در ۲۰۰ صفحه موارد نقض حقوق قانونی وی نوشته و ارائه شده است.

وحيد اصغری در نامه ديگری خطاب به قاضی صلواتی، رئيس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب و قاضی پرونده‌اش، به ارائه سابقه فعاليت‌هايش در عرصه نشر، تأليف چند کتاب و سابقه توليد نرم‌افزارهايی چون نرم‌افزار تجاری، اداری و قضائی پرداخته و گفته است با توجه به اين سوابق و خواندن لايحه دفاعی وی، “حقيقت نداشتن اتهامات واهی” بر رئيس دادگاه روشن می‌گردد.

وحید اصغری در آذرماه ١٣٨٨ نيز طی نامه‌ای خطاب به قاضی صلواتی از فشارها و شکنجه‌ها در زندان نوشته بود. وی در بخشی از این نامه گفته بود: “با چشم‌بند و دست‌بند مرا شدیدا به چوب بسته و به ـ حالت ـ کاسه سر و به سمت پائین آویزان کردند، با طناب و دست‌بند و شلاق و سیلی می‌زدند. ضربه زدن به شکم و پهلو با پنجه بوکس و گذاشتن چاقو زیر گلویم و روی رگ دستم و تهدید به قتل و تجاوز جنسی چند نفره به من به زور هر چه می‌خواستند را تلقین می‌کردند و با وعده و اجبار از من اعتراف غیرواقعی و کذب و امضا و اثر انگشت و نوار مصاحبه ویدئویی جعلی بارها گرفتند. در حالی که من فقط متهم بودم.”

او در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۷ زمانی که قصد داشت برای ارائه پایان‌نامه تحصيلی خود به هند بازگردد، در فرودگاه امام خمینی توسط مأموران لباس شخصی سپاه پاسداران دستگیر شد.

وحید اصغری زمانی مجبور به اعترافات تلویزیونی علیه خود شد که هنوز در هیچ دادگاهی محاکمه نشده بود.

گزارشگران بدون مرز نیز ضمن درخواست آزادی وحيد اصغری اعلام کردند که وی تحت فشار و شکنجه مجبور به اعترافات تلويزيونی شده است و تنها “جرم” او در اختیار داشتن فضایی در اینترنت و میزبانی سایت‌هایی از جمله چند سایت متعلق به “مخالفان نظام” بوده است.

حکم اعدام وحید اصغری در دی‌ماه سال گذشته از سوی قاضی صلواتی، صادر و به وی ابلاغ شد.