مأموران پليس تهران از ورود زنان و مردان “بدحجاب و بدپوشش” به کنسرت موسيقی که روز جمعه برج ميلاد جلوگيری کردند.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، مأموران پليس در ادامه اجرای “طرح امنيت محله محور و امنيت اجتماعی” از حدود يک ماه قبل طرح تشديد برخورد با “بدحجابی و مانکنها” را در اماکن فرهنگی آغاز کردهاند.
بر پايه اين گزارش مأموران پليس امنيت اخلاقی عصر جمعه ۲۳ تير ۱۳۹۱ “با حضوری گسترده” در مجموعه برج ميلاد، “ضمن برخورد با افراد بدحجاب از ورود آنها به کنسرت جلوگيری کردند.”
بر اساس عکسهای منتشر شده از حضور پلیس در حاشیه این کنسرت، مردانی که لباس آنها مطابق آئیننامههای نیروی انتظامی نبوده نیز با برخورد پلیس مواجه شدهاند.
مأموران پليس امنيت اخلاقی عصر جمعه ۲۳ تير ۱۳۹۱ “با حضوری گسترده” در مجموعه برج ميلاد، “ضمن برخورد با افراد بدحجاب از ورود آنها به کنسرت جلوگيری کردند”
دوشنبه ۲۲خرداد ماه جاری نیز شمار زیادی از زنانی که قصد شرکت در یک کنسرت موسیقی در برج میلاد تهران را داشتند، از سوی ماموران پلیس بازداشت شدند.
پليس تهران از مدتی پيش تا کنون طرحهای تشديد برخورد با “بدحجابی و بدپوششی” را در ميادين، مراکز خريد و پارکها، اماکن تفريحی، کوهستانها و نمايشگاهها و در مورد رانندگان و سرنشينان “بدحجاب” در بزرگراهها و معابر درونشهری، اجرا کرده است. برخورد با “سگ گردانی” و “ايجاد آلودگی صوتی” نيز بخش ديگری از اين طرح است.
سرتيپ احمدرضا رادان، جانشين فرمانده نيروی انتظامی ايران گفته است: “لباس تنگ و چسبان، روسری که از دو سوی آن موی سر مشخص باشد، مانتوی بالای زانو و شلوار تنگ” از مصاديق “بدپوششی” هستند.
طرحهای مقابله با “بدحجابی يا بدپوششی” تاکنون بارها از سوی نيروی انتظامی ايران اجرا شده است.با اين حال مسئولان دولتی از اجرای اين طرح انتقاد میکنند.
اواخر ارديبهشت سال گذشته، مرتضی تمدن، استاندار تهران اعلام کرده بود: “وضعيت حجاب در شهر تهران مناسب است و بهترين اقدام اين است که عفاف و حجاب از سوی مردم اجرا شود.”
هر سال با آغاز فصل بهار و تابستان، کنترل نحوه پوشش زنان در ايران شدت میگيرد.
در سالهای اخير نيروی انتظامی با راهاندازی گشت ارشاد، زنانی را که پوشش آنها مطابق با معيارهای اعلام شده از سوی نيروی انتظامی نبوده، بازداشت کرده است.
در همین زمینه: