پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا  از کاربران اینترنت خواست تا زمانیکه سايت‌هاي همسريابي از سوی وزارتخانه‌های مرتبط ثبت نشده اند به این سایت ها مراجعه نکنند.

 
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا  با هشدار به کاربران اینترنت در مورد عضويت و اعتماد به سايت‌هاي همسريابي، توصیه کرد تا زمانی که اين سايت‌ها از سوی دو وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی يا ورزش وجوانان  ساماندهی، ثبت و دارای مجوز لازم نشده‌اند، از مراجعه به این‌گونه سایت‌ها بپرهیزند.  
 
محمدصادق افراسيابي، معاون مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، صدور مجوز برای رسانه‌های  حوزهازدواج و همسریابی را منوط به ارائه معرفی‌نامه از سوی وزارت ورزش و جوانان دانسته و گفته بود که معرفی‌نامه‌ای برای این وب‌سایت‌ها صادر نشده است
پيش از اين محمدصادق افراسيابي، معاون مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، صدور مجوز برای رسانه‌های  حوزهازدواج و همسریابی را منوط به ارائه معرفی‌نامه از سوی وزارت ورزش و جوانان دانسته و گفته بود که معرفی‌نامه‌ای برای این وب‌سایت‌ها صادر نشده است،
 
معاونت اجتماعی پلیس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا  نیز بسیاری از این سایت‌های همسریابی را “کلاهبردار” دانسته و  اعلام کرده است: “ثبت‌نام در سایت‌های همسریابی رایگان است اما پس از ثبت‌نام به دلایل انواع عضویت، مبالغی دریافت می‌كنند تا بتوانید اطلاعات افراد دلخواه‌تان را مشاهده کنید و ممکن است بیشتر این اطلاعات بصورت ساختگی و صرفاً براي کلاهبرداری باشد.
 
چندی پیش فعال شدن یک سايت اينترنتی با نام”مرکز رسمی ازدواج موقت صيغه همسريابی تهران” واکنش مقام‌های دولتی ایران را در پی داشت زیرا گردانندگان اين مرکزاعلام کرده بودند دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز هستند.
 
به گزارش خبرگزاری مهر اين سايت تنها به عنوان وبلاگ در ستاد ساماندهی پايگاه‌هایاينترنتی ثبت شده است و هيچ مجوزی از وزارت ارشاد و وزارت ورزش و جوانان ندارد.
 
محمدصادق اکبری، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان  نیزدر این زمینه گفتهبود: “اين وزارت‌خانه مجوزی برای راه‌اندازی سايت مرتبط با ازدواج از جمله صيغه (ازدواج موقت) صادر نکرده و اين سايت‌ها به صورت غيرقانونی فعاليت می‌کنند.”
 
متعه يا ازدواج موقت که در زبان عاميانه صيغه ناميده می‌شود، نوعی ازدواج در دين اسلام است.
چند سال پيش مصطفی پورمحمدی، وزير کشور وقت دولت ايران،  خواهان ترويج ازدواج موقت شده بود. مصطفی پور محمدی در همايشی در قم گفته بود: “مگر امکان دارد اسلام نسبت بهجوان ‏۱۵‏ ساله ای که خداوند شهوت را در وجود او قرار داده، بی تفاوتباشد‏.‏ برای ارضای ميل جنسی جوانانی که امکان ازدواج ندارند، بايستی فکری شود.”