رئيس پليس آگاهی تهران اعلام کرد که ميزان وقوع قتل در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال پيش، سه و هشت دهم درصد افزايش يافته است.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، سرهنگ عباسعلی محمديان، رئيس پليس آگاهی تهران افزود: “۳۴درصد از قتلها بهوسيله سلاح سرد رخ داده و ۸۱ و هفت دهم درصد قتلها در هفت ماهه نخست سالجاری کشف شده است.”
وی گفت خرداد، تير و شهريورماه سالجاری به ترتيب بيشترين آمار وقوع قتل در سال ۹۰ را داشتهاند در حالی که در سال ۸۹ در تيرماه بيشترين رقم وقوع قتل به ثبت رسيده است.
سرهنگ محمديان گفت: “۲۴درصد از قتلها در هفت ماهه نخست سالجاری در جريان نزاع رخ داده است.”
به گفته رئيس پليس آگاهی تهران ۲۳ درصد از قتلهای سال جاری به علت اختلافات خانوادگی رخ داده است که در آنها قتل “شوهر ـ زن”، “پدر ـ فرزند”، “برادر ـ برادر” و بستگان درجه دو به چشم میخورد.
به گفته رئيس پليس آگاهی تهران ۲۳ درصد از قتلهای سال جاری به علت اختلافات خانوادگی رخ داده است که در آنها قتل “شوهر ـ زن”، “پدر ـ فرزند”، “برادر ـ برادر” و بستگان درجه دو به چشم میخورد
وی “نزاع، سرقت و اختلافات مالی” را انگيزه قتلهای رخ داده در هفت ماهه نخست سال جاری در تهران دانست.
رئيس پليس آگاهی تهران همچنين از کاهش شش و پنج دهم درصدی ميزان تجاوز در هفت ماهه نخست امسال خبر داد.
احمدرضا رادان، جانشين فرمانده نيروی انتظامی ایران مهرماه گذشته گفته بود آمار قتل در ایران افزایشی نداشته و وقوع “جرايم خشن” نیز نسبت به چند سال گذشته كاهش یافته است.
همچنين سردار حسین ساجدینیا، رئیس پلیس تهران، نیز چندی پيش گفته بود: “جرایم خشن همانند قتل، درگیری و چاقوکشی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد کاهش یافته و بیش از ۹۰ درصد قتلها در پایتخت توسط پلیس کشف میشود.”
اين در حالی است که پزشکی قانونی ایران اعلام کرد که در سال گذشته، ۱۰۳۹ نفر با سلاح سرد جان خود را از دست دادهاند و این رقم در مقایسه با ۹۷۶ نفری که در سال ۱۳۸۸ کشته شدند، رشدی ۱۲ درصدی نشان میدهد.
تارنمای پزشکی قانونی ایران نوشت سال گذشته پنج میلیون و ۸۰۰ هزار پرونده نزاع با سلاح سرد در پزشکی قانونی مورد بررسی قرار گرفته که در ۱۰ سال گذشته بیسابقه است.
در ماههای گذشته خبرهای مختلفی در مورد تجاوزهای گروهی، چاقوکشی و درگیریهای خشونتآمیز در ایران منتشر شده است که نشان از افزایش خشونت در کشور دارد. اين موضوع چنان حاد شد که بررسی علتهای این وضعیت و یافتن راههایی برای مقابله با آن به مجلس ايران نیز کشیده شد.
در اين جلسه مجلس، “دشمنان انقلاب” و “انتشار بیرويه اخبار در رسانهها” عامل اصلی گسترش بزهکاری در ايران قلمداد شدند.
مطبوعات ایران در نقل این خبر ، از قول رئیس آگاهی تهران ، افزایش آمار قتل را 8/3 درصد (8،3 % ) اعلام کرده اند . بنظر میرسد تنظیم کننده ی خبر در سایت دویچه وله این رقم را به اشتباه 3،8 % نوشته است .
فرخ ندامی / 13 November 2011
ببخشید ! در اظهار نظر قبلی ام به اشتباه تنظیم کننده ی خبر را “دویچه وله” نوشته بودم . با عذر خواهی از خوانندگان و سایت دویچه وله ، منظورم تنظیم کننده ی سایت رادیو زمانه (همین خبر) بوده است .
فرخ ندامی / 13 November 2011
خدا را هزار بار شکر ،در حال رشد هستیم.
بعدآ میگن شاخص های رشدی در ایران رو به نزول هستند
چشم دشمنان حاج احمد کور.
با حمت این سرباز با نام که باعث عزت و سرافرازی کشورمان در سطح جهانی شده است بیکاری،
فقر ،کلاهبرداری،فساد،مواد مخدر،مرگ و میر نتیجه خودکشی، تصادف ، جنایات و انزوای بین المللی
در کشورمان رشد قابل توجه ای داشته و این در حالی است هنوز نگفته و فقط خط قرمز کشیده وای
بروزی که بگه و مخالفانش از خط قرمز بگذرنند.
و برای آنهائي که انتقاد می کنند که به فکر حفط تعادل و توازن نیستند باید عرض شود که ذخیره ارزی
کشور ، تولید ناخالص و صادارات غیرنفتی و نا امیدی ملت ایران و بخصوص جوانان کشور به اسلام و
انقلاب اسلامی و ثبات سیاسی و اقتصادی و قدرت مالی مردم کاهش چشم گیری داشته است.
آیا مدلهای این مرد بزرگوار مستحق صادر به جهان نیست؟
کاربر مهمان / 14 November 2011