سرتيپ غلامرضا جلالی، رئيس سازمان پدافند غيرعامل ايران از کشف «يک ويروس جديد جاسوسی» خبر داد.
جلالی، امروز دوشنبه پنجم ارديبهشت ۱۳۹۰ به خبرگزاری مهر گفت: «دانشمندان ايرانی توانستهاند بدافزار جاسوسی استارس را شناسايی کنند.»
وی افزود: «اين ويروس، هماهنگ و همساز با سيستم بوده، تخريب آن در مرحله اول بسيار کم است، به شکلی که ممکن است بعضاً با فايلهای اجرايی دستگاههای دولتی اشتباه گرفته شود.»
رئيس سازمان پدافند غيرعامل گفته است متخصصان بايد ابعاد مختلف اين ويروس را شناسايی کنند تا اقدامات لازم برای مقابله با آن انجام شود.
غلامرضا جلالی درباره مراکزی که مورد حمله ويروس استارس قرار گرفتهاند، توضيح بيشتری نداده است.
رئيس سازمان پدافند غيرعامل همچنين خواهان توجه بيشتر وزارت امور خارجه ايران در واکنش به اين «تهاجم سايبری» شد.
سازمان پدافند غيرعامل سال ۱۳۸۲ به دستور آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ايران در ستاد کل نيروهای مسلح ايران تشکيل شد.
جلالی مدتی پيش درباره وظايف اين سازمان گفته بود سازمان پدافند غيرعامل، نهادی است که وظيفه هماهنگی برای ايجاد زيرساختهای غيرنظامی در مقابل حملات دشمنان و کاهش آسيبپذيری کشور را بر عهده دارد.
غلامرضا جلالی خواهان توجه بيشتر وزارت امور خارجه ايران به تهاجم سايبری شد
سال گذشته نيز ايران اعلام کرد تأسيسات هستهای نيروگاه بوشهر، هدف حمله کرم جاسوسی استاکسنت قرار گرفته است.
غلامرضا جلالی همچنين درباره استاکسنت به خبرگزاری مهر گفته است مقابله با استاکسنت به اين معنی نيست که اين «تهديد» بهطور کامل برطرف شده است چون ويروسها طول عمر مشخصی دارند و ممکن است به شکل ديگری فعاليت خود را ادامه دهند.
وی افزوده: «کشور بايد خود را برای مقابله با ويروسهای بعدی آماده کند زيرا امکان دارد که ويروسهای جديد وقتی وارد سيستم ما شوند به مراتب از ويروس اولی خطرناکتر باشند.»
رئيس سازمان پدافند غيرعامل گفته است در ايران مرکز «ماهر» (مرکز مديريت امداد و هماهنگی عمليات رخداد رايانهای) که زير نظر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارد، اين نوع ويروسها را کشف و تجزيه و تحليل میکند.
غلامرضا جلالی پيشتر نيز گفته بود اگر ايران توانايی مقابله با استاکسنت را نداشت، اين کرم میتوانست «صدمات مالی و جانی زيادی» بهوجود آورد.
رئيس سازمان پدافند غيرعامل ۲۷ فروردين ۹۰ در گفتوگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) با «خصمانه» خواندن طراحی و نفوذدادن استاکسنت به زيرساختهای صنعتی ايران گفت «اگر حمله آنها با موفقيت همراه میشد، امکان داشت در زيرساختهای پالايشگاهی و صنعتی، خطای صنعتی ايجاد و حوادث ناگواری به وجود بيايد.»
وی همچنين گفت: «بررسی ها و تحقيقات ما نشان میدهد که منشأ ويروس استاکسنت به آمريکا و رژيم صهيونيستی (اسرائيل) باز میگردد.»
به گفته رئيس سازمان پدافند غيرعامل، هنگامی که استاکسنت به سيستم کامپيوتری نفوذ میکند، در مرحله اول کار «شناسايی» را انجام میدهد و در مرحله بعد اقدام به «ارسال گزارش از سيستم آلوده به مقصد مورد نظر» میکند.
جلالی افزود مقصد نهايی اين گزارشها «رژيم صهيونيستی (اسرائيل) و ايالت تگزاس آمريکا» است.
سرتيپ غلامرضا جلالی همچنين به خبرگزاری ايرنا گفت نرمافزارهای شرکت زيمنس، بستر فعاليت کرم اينترنتی استاکسنت را در ايران بهوجود آوردهاند.
نظامین سپاهی با هیچ نظامی ای در سایر کشورها قابل مقایسه نیستند، شما فرمانده کی سپاه فیروزآبدی را در نظر بگیرید و بیایید تا این بابا و دیگران، همگیشان از ورزش و رزمی بودن هیچ ندارند حتا شرف.
Anonymous / 25 April 2011
آمریکا هیچ غلطی البته نمی تواند بکند ولی آقاین را چنان کرده که ویروسها با برنامه ریزی کامل و همچون بمب ساعتی و خوشه ای در هر یکی دوماه و سه ماه و ده ماه و یک سال یکی آغاز بکار می کند، روسها هم هر شب تا می شود این ایران نجیب را غارت کرد می آیند و همچون راهزنان هم تجاوز می کنند و هم می برند اما ملایان را غیری نیست که ناموسشان را نیز به پوتین و مدودوف بدهند و در ازای آن شباهت خامنه ای را با مسیح دریافت کنند و آنرا همچون بیرقی نجس بدهند دست سپاه و بسیج تا آنرا بلیند. و بگویند ببینید امام ما همان مسیح مکثف است.
کاربر مهمان / 25 April 2011