رئيس شورای فرهنگی نهاد رياست‌جمهوری گفت اگر مشايی در انتخابات رياست جمهوری کانديدا شود، قطعاً رئيس‌جمهور بعدی ايران خواهد شد.

عباس اميری‌فر رئيس شورای فرهنگی نهاد رياست‌جمهوری، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در مورد اسفنديار رحيم‌مشايی، رئيس دفتر محمود احمدی‌نژاد، رئيس جمهوری ايران اظهار نظر کرد.

رحيم‌مشايی از نزديک‌ترين چهره‌های دولتی به محمود احمدی‌نژاد، رئيس جمهوری ايران است که اظهار نظرها و مواضع وی بارها مورد حمله اصولگرايان قرار گرفته است.

اميری‌فر در مورد مشايی گفت که وی « تفکری زلال، پاک و ناب» دارد و «هيچ کاری و هيچ حرفی را بدون هماهنگی با رئيس جمهور نمی‌کند و نمی‌زند.»

وی با بيان اين‌که احمدی‌نژاد اعتقاد خاصی به مشايی دارد و مشايی نيز متقابلاً او را قبول دارد؛ افزود: «وقتی می‌گويم، احمدی‌نژاد يعنی مشايی و زمانی که می‌گويم مشايی يعنی احمدی‌‌نژاد. پس اين دو فرد خالص و زلال از يکديگر جدا شدنی نيستند.»

اميری‌فر: جريان اصولگرا و جريان راست سنتی خاصيت سياسی خود را از دست داده است

اميری‌فر در بخش ديگری از سخنان خود تأکيد کرد: «جريان اصولگرا و جريان راست سنتی خاصيت سياسی خود را از دست داده است.» وی از اصولگرايان به دليل حمله به مشايی انتقاد کرد و گفت: «چرا جريان اصولگرايی مشايی را به‌عنوان يک فرد منحرف در جامعه مطرح می‌کند.»

وی علت اصلی مخالفت اصولگرايان با مشايی را «هراس از رئيس‌جمهور شدن مشايی» عنوان کرد با اين‌ حال گفت در اين‌باره با محمود احمدی‌نژاد صحبت کرده و وی گفته است هدف کسانی که مشايی را تحقير می‌کنند خود اوست.

رئيس شورای فرهنگی نهاد رياست جمهوری مدعی شد که افرادی چون حسين شريعتمداری، حميد رسايی، علی‌رضا زاکانی، احمد توکلی، علی مطهری و ديگر کسانی که مشايی را «تخريب» می‌کنند از ابتدا طرفدار احمدی‌نژاد نبوده‌اند.

اميری‌فر با اشاره به انتخابات آتی مجلس ايران که قرار است اسفندماه سال جاری برگزار شود،‌ گفت: «دولت، يعنی رئيس جمهور و يارانش که آقای مشايی هم جزو آن است، برنامه مدونی برای انتخابات آتی دارند و قطعأ در رقابت با اصولگرايان، اين جريان را شکست خواهند داد.»
 

وی با اشاره به «استعفا»ی وزير اطلاعات و رد خبرهايی که اين استعفا را به دليل دخالت اسفنديار رحيم‌مشايی عنوان می‌کردند، گفت آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران نامه‌ای برای فعاليت وزير اطلاعات نوشت و احمدی‌نژاد هم تمکين کرد.

وی در همين‌حال افزود: «اما اين نکته همچنان جای بررسی دارد که آيا دستور مقام معظم رهبری حکم حکومتی بوده است يا نه، ممکن است ولی‌فقيه در يک مورد توصيه کنند اما تکليف نفرمايند نمی‌توان نظرات رهبری را حکم حکومتی توصيف کرد. به نظر من اين موضوع بايد بررسی شود چرا که برخی رسانه‌های اصولگرا نوشتند که اين حکم حکومتی است.»

شامگاه يک‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۰ خبرگزاری‌های ايران خبر دادند محمود احمدی‌نژاد، با استعفای مصلحی وزير اطلاعات موافقت کرده است.

آيت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی اما با ارسال نامه‌ای خطاب به حيدر مصلحی که تاريخ آن ۳۰ فروردين بود به‌شکل رسمی مسئوليت وی را تأييد کرد. همچنين ۲۱۶ نماينده مجلس نيز در نامه‌ای نوشتند که از نظر مجلس، مصلحی همچنان وزير است.

بسياری از نمايندگان اصولگرای مجلس ايران و برخی از چهره‌های سياسی ایران از سکوت محمود احمدی‌نژاد درباره نامه رهبر جمهوری اسلامی ايران به شدت انتقاد کرده‌اند.