بيش از ۱۰۰ روزنامه‌نگار به تبعيد و تهديد احمد زيدآبادی که از زندان به شهرستان گناباد در استان خراسان رضوی تبعيد شده، اعتراض کردند.

احمد زیدآبادی پس از آزاغدی از زندان و به هنگام تبعید به گناباد
احمد زیدآبادی پس از آزاغدی از زندان و به هنگام تبعید به گناباد

به گزارش خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران (هرانا)، اين روزنامه‌نگاران در مورد تهديدات عليه زيدآبادی هشدار داده‌اند و گفته‌اند که امنيت جانی و روحی اين روزنامه‌نگار در گناباد مورد تهديد قرار می‌گيرد.

امضاکنندگان اين نامه از مقامات قضايی خواسته‌اند تا امنيت اين روزنامه‌نگار تبعيدی را تضمين کنند.

در هفته‌های گذشته و پس از آن که زيدآبادی بعد از شش سال حبس به گناباد تبعيد شد، از سوی نيروهای تندرو و امام جمعه اين شهر مورد تهديد قرار گرفته است.

اين روزنامه‌نگار افزون بر شش سال حبس که سال جاری پايان يافت، به پنج سال تبعيد و محروميت هميشگی از فعاليت سياسی و مدنی محکوم شده است.

به گفته روزنامه‌نگاران، «براساس قانون مجازات اسلامی مجازات تکميلی اعم از محروميت و تبعيد نمی‌تواند در مجموع بيش از دو سال باشد و مراجع قضايی موظف به بازبينی و اصلاح حکم صادر شده برای احمد زيدآبادی هستند.»

امضاکنندگان اين نامه می‌گويند آن‌چه که بر احمد زيدآبادی می‌گذرد٬ يادآور اين است که نه تنها در زندان‌های ايران زندانی سياسی و عقيدتی وجود دارد بلکه يک روزنامه‌نگار پس از طی مدت محکوميت٬ به تبعيد فرستاده شده و حق ابراز نظر و عقيده تا آخر عمر از او گرفته شده است.

احمد زيدآبادی روز پنج‌شنبه ۳۱ ارديبهشت سالی جاری، با پايان يافتن دوران محکوميت‌اش، از زندان رجايی‌شهر کرج آزاد و بلافاصله به شهرستان گناباد تبعيد شد.

زيدآبادی، دبيرکل سازمان دانش‌آموختگان ايران (ادوار تحکيم وحدت) در خردادماه ۱۳۸۸ دستگير و پس از گذراندن چند ماه انفرادی، در آذرماه سال ۱۳۸۹ از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به رياست قاضی پيرعباسی، به تحمل شش سال زندان، پنج سال تبعيد به گناباد و محروميت دائمی هر گونه فعاليت سياسی و شرکت در احزاب و هواداری و مصاحبه و سخنرانی و تحليل حوادث، به صورت کتبی يا شفاهی محکوم شد.