روسيه ابراز اميدواری کرده است که آژانس بينالمللی انرژی اتمی، قطعنامه پيشنهادی مشترک مسکو و پکن را تصويب کند.
به گزارش ريا نووستی، سرگئی لاوروف، وزير خارجه روسيه در آستانه، پايتخت قزاقستان گفت: “شرکای غربی طرح تحريمی بسيار سختگيرانهای در مورد ايران در اين اجلاس (نشست آژانس) پيشنهاد کردهاند اما ما و هيئت چين با اين قاطعانه مخالفت کردهايم.”
به گفته وی قطعنامه پيشنهادی قدرتهای غربی، گشايشی در مذاکرات هستهای ايجاد نمیکند.
لاوروف افزود قطعنامه پيشنهادی روسيه و چين به ايران و آژانس فرصت میدهد تا از طريق مذاکره به حل مسائل برنامه هستهای تهران بپردازند.
وی گفت اين قطعنامه برای تأييد به شورای مديران آژانس بين المللی انرژی اتمی تقديم شده است. وزير خارجه روسيه ابراز اميدواری کرد اين قطعنامه با اکثريت آرا به تصويب برسد.
لاوروف: قطعنامه پيشنهادی قدرتهای غربی، گشايشی در مذاکرات هستهای ايجاد نمیکند
به گفته لاوروف، اقدامات سختگيرانه قدرتهای غربی عليه ايران در حال حاضر “غيرقابل قبول و غيرسازنده” است.
در همين حال قدرتهای بزرگ عضو آژانس بينالمللی انرژی اتمی نيز در صددند قطعنامه تازهای را در شورای حکام عليه ايران که همچنان به غنیسازی اورانيوم ادامه میدهد تصويب کنند.
کشورهای غربی میگويند نگران انحراف برنامه هستهای ايران به سمت مقاصد نظامی هستند اما تهران همواره اين اتهام را رد میکند و میگويد در برنامه هستهای تنها اهداف صلحآميز را دنبال میکند.
شورای امنيت سازمان ملل از سال ۲۰۰۶ تاکنون چهار بار ايران را تحريم کرده است. اين شورا در دسامبر ۲۰۰۶ قطعنامه ۱۷۳۷، مارس ۲۰۰۷ قطعنامه ۱۷۴۷، مارس ۲۰۰۸ قطعنامه ۱۸۰۳ و ژوئن ۲۰۱۰ قطعنامه ۱۹۲۹ را عليه ايران تصويب کرد.
در اين قطعنامهها “جلوگيری از انتقال فنآوری موشکی به ايران، ممنوعيت فروش تکنولوژی اتمی به ايران، ممنوعيت خريد تسليحات از ايران، قطع همکاری با چند بانک ايرانی و تحريم سپاه پاسداران و کشتيرانی” از موارد عمدهای است که به تصويب رسيده است.
آمريکا و اتحاديه اروپا نيز در اين سالها تحريمهای يکجانبهای عليه ايران اعمال کردهاند.
در دو سال اخير تحريمها عليه ايران شدت بيشتری يافته است. با گسترش تحريمها و تأثير آن روی اقتصاد ايران، آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی خواهان به کارگيری “اقتصاد مقاومتی” شده است.
يک منتقد سياسی غربی ميگفت : چرا عرب ماننده ليبی برای سرنکونی حافط الاسد شرکت نميکند؟ جواب : دولت روسيه نتها پايگاه نظاميش در دريای مديترانه در سوريه است. اگر اسد ببازد, اين پايگاه را سوريه از دست ميدهد.اين دليل بزرگيست که سوريه مردم خود را به خاکو خون کشيده. در مورده ايران هم باز علتش مسائل استراتژيک روسيه و غارت ايران است. همۀ اين همه جنايت برای منافع روسها! ايرانيکه از اين رژيم دفاع ميکند بداند: که اين رژيم دس نشانده قذافی و روسيه است. امثال شما**** مسئول مرگ هزاران جوانيت. خطرناکيت! هنوز بگيد اسلام! مسلمان را 1 تروريست در دنيا ميبينند و من مطمئنم که اسلام خدا را به اندازۀ کليميت و بخشش را به اندازه مسيحيت پيرو نيست.اين همه نفرت و خون در برابر آن داوره توانا چبست؟ ما ايرانيان بايد بخود بگوئيم وافعأ اسلام را قبول نکرديم با وجود آنکه اديان تک مذهبی از آئينه ما ميآيد. من از هموطنان جامعه شناس ، روانکاوان و خبرنگاران ميخواهم تحقيق کنند و مردم را آگاه کنند! اين حتی اسلام نيست! سنيها به ما ميخندند. اثر جنايات بعد از اسلام را در هند هنوز ميتوان ديد با ديدن جامعه پارسي! بنويسيد که جنگ اسرائيل و ف. نتيجۀ نفرتپروری اين دين است. بنويسيد اين دين زنرا موجودی ناچيز ميداند.بنويسيد خدا بخشنده است و دوزخ آنجائيست که4 تا شپشو بلندگو به دست ميگيرند و از صب تا شب زر ميزنند.بنويسيد که اينها با اعضای تناسليشان فکر ميکنند ****
n / 13 September 2012