رئیس جمهوری ونزوئلا هشدار داد که شکست او در انتخابات آتی ریاست جمهوری میتواند جرقهای برای آغاز جنگ داخلی در کشور باشد.
خبرگزاری چینی شینهوا به نقل از رسانههای دولتی ونزوئلا گزارش داد، هوگو چاوز روز جمعه، ۱۳ ژوئیه (۲۳ تیر) گفت: “اگر کاندیدای راستگرا انتخابات ریاست جمهوری این موقعیت را تصاحب کند به برنامههای اجتماعی که در طول این ۱۴ سال اجرا شدهاست، پایان خواهد داد که در نتیجه آن کشور وارد جنگ داخلی میشود.”
رسانههای ونزوئلایی گزارش دادهاند که چاوز این سخنان را در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی در ایالت آنزواتگوی واقع در شمال شرقی ونزوئلا بیان کرده است.
این مصاحبه درباره انتخابات ریاست جمهوری پیشروی در ونزوئلا بود که در جریان آن چاوز با تنها رقیب خود، هنریکه کاپریلس مبارزه خواهد کرد.هنریکه کاپریلس که پیش از این فرماندار یکی از ایالتهای ونزوئلا بود اکنون کاندیدای ائتلاف محافظهکاران است.
چاوز: “براندازان در پاراگوئه یک شبکه تلویزیونی دولتی را تعطیل کردند و روزنامهنگاران آن را اخراج کردند. اما اگر اینجا در ونزوئلا این اتفاق بیفتد آنها همه را اخراج میکنند “
سفر هوگو چاوز به آنزواتگوی در راستای فعالیتهای انتخاباتی او محسوب میشود که به طور رسمی از روز اول ژوئیه با سفر به ایالتهای مرکزی آراگوا و کارابوبو آغاز شد.
او در این مصاحبه همچنین گفت، اگر اتفاقات بحثبرانگیزی که در پاراگوئه منجر به تغییر دولت شد در ونزوئلا رخ بدهد، کشور به طور کامل ثبات خود را از دست خواهد داد.
چاوز با اشاره به پیروزی احتمالی رقیب راستگرای خود گفت: “براندازان در پاراگوئه یک شبکه تلویزیونی دولتی را تعطیل کردند و روزنامهنگاران آن را اخراج کردند. اما اگر اینجا در ونزوئلا این اتفاق بیفتد آنها همه را اخراج میکنند.”
روز ۲۳ ژوئن پارلمان پاراگوئه با استیضاح فرناندو لوگو، رئیس جمهور چپگرای این کشور او را از قدرت برکنار کرد، اما لوگو این اتفاق را کودتای پارلمان راستگرای پاراگوئه علیه خود نامید.
چاوز گفت زمانی که کاپریلس فرماندار ایالت میراندا بود حاضر نشد از گروه پزشکان کوبایی که او به آنها ماموریت داده بود به روستاهای فقیر خدمات برسانند، حمایت کند. با این حال کاپریلس در راستای فعالیتهای انتخاباتی خود گفته است که اگر او انتخاب شود برنامههای اجتماعی دولت را ادامه خواهد داد.
چاوز ۵۸ ساله از سال ۱۹۹۹ قدرت را در ونزوئلا به دست گرفته و اکنون در پی آن است که برای سومین بار ریاست جمهوری را از آن خود کند و سیاستهای سوسیالیستی خود را به اجرا بگذارد.
انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا روز هفت اکتبر برگزار خواهد شد.
اینها تیتر های پیک نت ارگان رسمی *** است که مثلا با خامنه ای و احمدی نژاد مخالف هستند اما با هاشمی و پور محمدی و مجاهدین انقلاب و موسوی مشکلی ندارند . همین تیترها را که بخوانید میبینید که آنها عامل روسیه هستند و عشق کوبا و بلاروس و میلوشوویچ و صدام و قذافی دارند . در پیک نت آمده رهبر رنگ پریده در رویای قدرت نظامی است تلگراف- اشپیگل آنلاین- ترجمه رضا نافعی خطر حمله به ایران بی وقفه نزدیکتر می شود پشت پرده جلسه اضطراری خبرگان بررسی عقب نشینی شرعی برای مذاکره مستقیم با امریکا درباره نکته دوم، یعنی سخنان علی خامنه ای و متوسل شدنش به امدادهای غیبی نیز، "صدای روسیه "یگانه نکته مهمی که در سخنرانی و استنباط کرده و آن را فورا منتشر کرد، بخشی است که از آن بوی خطر جنگ می آید. آن جمله ای که صدای روسیه از آن استنباط قطعی بودن حمله به ایران وجنگ کرده چنین است: «اگر ما سربازان امام زمان هستیم. باید آماده باشیم. به یاری خداوند و با امدادهای غیبی او ما موفق می شویم به تمدن اسلامی در دنیا افتخار کنیم. این سرنوشت ماست». اما بیش از آن که از این سخنان بوی آمادگی جنگی به مشام برسد، خبر هشدار گونه " کوبا " در باره حرکت یک ناو امریکائی مجهز به هواپیماهای بی سرنشین به خلیج فارس است که بوی خطر می دهد. این درحالی است که فشار در خود حاکمیت برای به عقب راندن سیاست نظامی و جنگی و تغییر برنامه اتمی و جلوگیری از جنگ روز به روز بیشتر می شود نگرانی کوبا و روسیه !!! خطر جنگ !!! خطر سازش خبرگان با امریکا !!! جنگ طلبی خامنه ای !!!! ناوهای آمریکایی در حال آماده شدن برای حمله به ایران !!!! ما که نفهمیدیم نگرانی مارکسیست های روسی برای چیست ؟ از اینکه رژیم جام زهر سر بکشد ناراحت هستند ؟ یا از اینکه امریکا به ایران حمله نکند ؟ یا از اینکه به ایران حمله کند ؟ یا نگران نقش و منافع روسیه و کوبا هستند ؟ اصلا اگر قرار است مسائل ایران به امریکا مربوط نباشد چرا باید به روسیه مربوط باشد یا کوبا ؟ اگر خبرگان کوتاه بیاید خوب است یا بد است ؟ چرا همه به رفراندوم عبدالله نوری حمله میکنند اما به گرد همایی های عده ای در آلمان و امریکا و … و برگزاری نمادین !!! دادگاه در مورد سال ۶۰ !!! انهم فقط سال ۶۰ !!! و محکوم کردن خمینی که سالهاست مرده هیچ کس چیزی نمیگوید ؟ یا اگر چند روزنامه نگار در قامت حزب سیاسی و فعال سیاسی دنبال الطر ناتو سازی باشند انهم ۲۱ هزار فرسنگ زیر آب دریا کاری بسیار عالی است ؟ اصلا مگر سیاست علم محاسبه سود و زیان در زمین قدرت نیست ؟ مگر بازیکن ما هر سیاسی و مربی با تجربه سیاسی دلیل پیروزی یک تیم سیاسی نیست ؟ ***
کاربر مهمان ghazzafi ham hamin ra migft / 14 July 2012
در هر روز ۵۲ نفر در ونزوئلا بدلیل بی امنیتی به قتل می رسند.
ttp://www.avn.info.ve/contenido/nuevos-comandantes-asumen-direcci%C3%B3n-del-ej%C3%A9rcito-y-ceofan
چاوز خودش را رهبر جنبش بولیواریانو ونزوئلا می داند و با توجه به آنکه یک نظامی بوده و میباشد
تسلط کامل بر ارتش ونزوئلا دارد و در سال ۱۹۹۲ بر علیه رئيس جمهور ونزوئلا پرز کودتای نظامی
کرد که با شکست مواجه گردید و به زندان افتاد .
کاربر مهمان / 15 July 2012