ایرج ادیبزاده – «بازی بزرگی نبود.» این اظهار نظر دل بوسکه، مربی تیم ملی اسپانیا پس از پیروزی بر پرتقال در نیمه پایانی و رسیدن به دور پایانی یورو ۲۰۱۲ در ورزشگاه دونتسک در اوکراین بود.
دل بوسکه گفت: «یک بازی بسیار کنترل شده، بسیار آهسته که بزرگ هم نبود. ما بسیار خوب بودیم، روی نقشههای دفاعی کار کردیم و در ضربههای پنالتی کاملاً خوش شانس بودیم. مربی ماتادورها به مربی پرتقال تبریک گفت که تیماش فوقالعاده ظاهر شد.
دل بوسکه مربی تیم قهرمان جهان و جام ملتهای اروپای چهارسال پیش که بار دیگر یک پای فینال و قهرمانی است، بازیکنان تیماش را فوقالعاده توصیف کرد؛ بهویژه در زدن ضربههای پنالتی. اسپانیا و پرتقال پس از تساوی بدون گل، پس از ۱۲۰ دقیقه، به جنگ پنالتیها رسیدند و این کریستیانو رونالدو، کاپیتان پرتقال بود که شب بزرگی را برای زدن گل از دست داد. در ضربههای پنالتی هم این اسپانیا بود که موفقتر عمل کرد.
رونالدو گفت: «پرتقال شایسته رسیدن به فینال بود.» جدال ایتالیا و آلمان حریف فینال یورو ۲۰۱۲ را مشخص کرد. ایتالیا بسیار حرفهای تر از آلمان بود و با دو گل به فینال رسید. در این زمینه با مرتضی شمس، روزنامهنگار و کارشناس ورزشی گفتوگو کردهایم.
این روزها تب فوتبال بازیهای اروپایی خیلی داغ است. از فوتبال ایران چه خبر؟
مرتضی شمس: خبرمهم فوتبال ایران را باید سرگردانی پرسپولیس و استقلال، دو باشگاه قدیمی، محبوب و ریشهدار بدانیم که البته از روز نخست استقرار جمهوری اسلامی این وضعیت نابهسامانی برای دو باشگاهی که میلیونها طرفدار دارد، آغاز شده است و ادامه دارد.
مرتضی شمس: اکثر باشگاههای ما به این دلیل که زیر مجموعه نهادهای دولتی هستند، از مدیرهای دولتی استفاده میکنند. بعد از استعفای مصطفی دنیزلی، مربی ترکیهای پرسپولیس سردار پاسدار رویانیان که مدیر باشگاه است و حرفهای جنجالی بسیار زده، ازجمله اینکه برای هر بازیکن پرسپولیس میخواهد یک هواپیما بخرد.
به باشگاه استقلال ابلاغ شده که امسال نمیتواند بازیکن تازهای بگیرد که این برخلاف قوانین تمام باشگاههای فوتبال در جهان است، اما وضعیت پرسپولیس، پرافتخارترین، محبوبترین و یکی از ریشهدارترین باشگاههای فوتبال ایران از این هم بدتر است. بعد از استعفای مصطفی دنیزلی، مربی ترکیهای پرسپولیس سردار پاسدار رویانیان که مدیر باشگاه است و حرفهای جنجالی بسیار زده، ازجمله اینکه برای هر بازیکن پرسپولیس میخواهد یک هواپیما بخرد، گفته است که «تا کار مربی این تیم تمام نشود نمیخوابم». این مسئله را سردار رویانیان چهار روز پیش اعلام کرده است.
به این ترتیب تا مربی پرسپولیس انتخاب نشود، سردار رویانیان مدتهای زیادی باید نخوابد، اینطور نیست؟
قاعدتاً و دست کم به ظاهر باید اینطور باشد، اما از قدیمالایام گفتهاند وقتی میخواهید کاری را خراب کنید، بهتر این است که آدمهای کوچک را انتخاب کنید برای زمامداری آن کار و من حس میکنم این اتفاق همانطور که سالهاست در ورزش ما میافتد، یکبار دیگر با انتخاب سردار رویانیان در پرسپولیس اتفاق افتاد؛ یک مرد نظامی که در حیطه مأموریتی خودش یعنی پلیس راهنمایی و رانندگی وظایف خودش را به خوبی انجام میداد و کارنامه قابل قبولی داشت، اما بیگانه با ورزش بود. عدم اطلاع ایشان از خود ورزش، فوتبال، حواشی و تمام نکات ریز و درشتی که حداقل یک مدیر ورزشی باید بداند، منتج به این قضایا شد و از دست دادن مصطفی دینزلی، مربی خوشنام ترک که سابقه درخشانی هم در ایران داشت و تقریباً نزد هواداران پرسپولیس از محبوبیت بسیاری برخوردار بود، بیشتر به عملکرد خود ایشان برمیگردد تا مشکلاتی که مثلاً دینزلی عنوان کرده است.
متأسفانه مدتهاست که در ورزش ما این اتفاقها رخ میدهد. اکثر باشگاههای ما به این دلیل که زیر مجموعه نهادهای دولتی هستند، از مدیرهای دولتی استفاده میکنند و همه هم به دلیل عملکرد مدیریتی خودشان دچار مشکلاتی خاص هستند. الان در همین شرایطی که من با شما صحبت میکنم، باشگاه سایپا هم همین حالت را دارد، باشگاه پیکان هم همینطور و استقلال هم که میدانید مدیرش مانده و به دلیل بیکفایتی مدیرش، الان در فصل نقل و انتقالات از جذب بازیکنان محروم شده است. حالا اگر این قضایا میتواند با خواب آقای رویانیان حل شود، همان بهتر که ایشان بخوابد.
آیا برای باشگاه پرسپولیس مربی انتخاب شده است، چون فاصله زیادی تا آغاز لیگ نیست؟
در آخرین صحبتی که شده بود و گمانهزنیای که صورت گرفته بود و از خود باشگاه هم به بیرون درز پیدا کرده بود. بحث نامزدی علی دایی بود که مجدداً به سرمربیگری این تیم انتخاب شود، ولی الان که من با شما صحبت میکنم، دقیقاً یکساعت پیش طی تماسی که دوستان من با علی دایی داشتند، ایشان که به خاطر تماشای بازیهای جام ملتهای اروپا در اروپا به سر میبرد و تازه به تهران رسیده بود، عنوان کردند که حتی با ایشان مذاکرهای هم صورت نگرفته چه برسد به این که ایشان مربیگری پرسپولیس را پذیرفته باشند.
کما فی سابق اما گزینههایی مثل محمد مایلی کهن و چند تا اسم خارجی ازجمله برونو متسو فرانسوی همچنان نقل محافل ورزشی است و در نهایت فکر میکنم تنها حرفی که مصداق بیشتری دارد و بیشتر به واقعیت نزدیک است، همانی است که انتخاب این سرمربی را آقای رویانیان به علی پروین واگذار کرده و قرار شده است ایشان دنبال انتخاب سرمربی باشند.
آقای پروین هم که خودش قبول نکرده که سرمربی این تیم باشد…
طبیعی بود. ببینید پروین آدم بسیار بسیار هوشمندی است. او میدانست با این شرایط فعلی جایی در این تیم ندارد. مخصوصاً با این خریدهای نجومی که پرسپولیس امسال انجام داده و به اصطلاح تیم کهکشانی کشورمان شده است، مسلماً علی پروین نمیتوانست نفوذ مدیریتی خاصی روی این تیم داشته باشد. ایشان چون آدم هوشمندی است، از پذیرش این قضیه طفره رفت و در نهایت این مسئولیت را پذیرفت که مربی را انتخاب کند، نه این که خودش مربی تیم پرسپولیس شود.
بههرحال باشگاهها پایههای اصلی تیم ملی هر کشوری هستند. با این وضعیت آشفته که الان باشگاههای فوتبال ایران دارند، فکر میکنید وضعیت تیم ملی چطور شود؟
طبیعتاً اینها لازم و ملزوم همدیگرند. همیشه گفتهاند یک تیم ملی خوب از دل یک لیگ پویا و باشگاه قوی درمیآید، اما مزید بر تمام اینها من فکر میکنم دو نتیجه بسیار ضعیفی که تیم ملی در دو بازی گذشته خودش داشته، اساساً اقتدار یا صلابت کیروش را هم زیر سئوال برده است. حالا شما حساب کنید با این دو نتیجه ضعیفی که داشتیم و لیگ خوبی که پارسال برگزار شد، امسال واقعاً چه پیش خواهد آمد؟ افق روشنی پیش روی فوتبال کشور ما نیست.
از لندن تا لندن
در فاصله کمتر از چهارهفته به بازیهای المپیک لندن ۲۰۱۲، همه چیز برای برپایی این بازیها آماده است. در کشورهای مختلف پرچمداران مختلف معرفی میشود.
ایران اینکه در فاصله کمتر از چهارهفته به گشایش بازی های المپیک لندن، فدراسیون قایقرانی ایران به طور رسمی از سوی فدراسیون جهانی این ورزش مورد تعلیق قرار گرفت. این نخستین پیامد برکناری چند رئیس فدراسیون ورزشی ایران از سوی محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان ایران است، ازجمله احمد دنیامالی رئیس فدراسیون قایقرانی که برکنار شد.
رافائل نادال تنیس باز پرافتخار اسپانیا پرچمدار کاروان ورزشی این کشور در بازیهای المپیک لندن خواهد بود. کسانی که ناقض حقوق بشرند به المپیک راه پیدا نمیکنند. این مسئلهای است که برگزارکنندگان بازیهای المپیک لندن از خیلی پیش اعلام کردند و بسیاری از رؤسای فدراسیونها و همراهان کاروان ورزشی ایران را با مشکلات بسیار و انگشتنگاری روبهرو میکند.
این پانزدهمین باری است که ایران در بازیهای المپیک شرکت میکند. شش وزنهبردار ایران برای بازیهای المپیک لندن معرفی شدهاند: سهراب مرادی، کیانوش رستمی در ۸۵ کیلوگرم، سعید محمدپور در ۹۴ کیلوگرم، نواب نصیر شلال در ۱۰۵ کیلوگرم، بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی در بهاضافه ۱۰۵ کیلوگرم. در آخرین رکوردگیری از وزنهبرداران المپیکی ایران، کیانوش رستمی در دسته ۸۵ کیلو رکوردهای المپیک و جهان را جابهجا کرده است.
خبر مهم دیگر درباره ایران اینکه در فاصله کمتر از چهارهفته به گشایش بازی های المپیک لندن، فدراسیون قایقرانی ایران به طور رسمی از سوی فدراسیون جهانی این ورزش مورد تعلیق قرار گرفت. این نخستین پیامد برکناری چند رئیس فدراسیون ورزشی ایران از سوی محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان ایران است، ازجمله احمد دنیامالی رئیس فدراسیون قایقرانی که برکنار شد.
خوزه پرورنا، رئیس فدراسیون جهانی قایقرانی در نامهای به محمد عباسی نوشت: «این فدراسیون همچنان آقای دنیامالی را بهعنوان رئیس فدراسیون قایقرانی ایران به رسمیت میشناسد و ورزشکاران ایران در رشتههای قایقرانی تنها با تأیید وی مجاز به شرکت در بازیهای المپیک هستند.» اگر فدراسیونهای دیگر جهانی نیز همچون فدراسیون قایقرانی عمل کنند خطر تعلیق کل ورزش ایران نیز وجود دارد.
پیش از این چهار قایقران ایران که سهمیه حضور در المپیک را دریافت کردند، با اعتراض به برکناری رئیس فدراسیون قایقرانی اعلام کردند به لندن نخواهند رفت. تنش بین وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک در آستانهی المپیک ادامه دارد. هم وزیر و هم رئیس کمیته ملی المپیک هر دو از نزدیکان رئیس جمهوری محمود احمدینژاد هستند.
تاریخ بازیهای المپیک: المپیاد نوزدهم مکزیکو ۱۹۶۸
جهان در آن زمان در جوش و خروش به سر میبرد. در بسیاری از نقاط جوانان علیه قدرتهای حاکم برخاستند. در فرانسه، آلمان و برزیل تظاهرات بزرگی از سوی دانشجویان به راه افتاده بود. در چکسلواکی تانکهای شوروی بهار پراگ را سرکوب کردند.
درست شش ماه پس از قتل مارتین لوترکینگ، تامی اسمیت و جان کارلوس، دو قهرمان سیاهپوست دو میدانی المپیک مکزیکو، روی سکوی قهرمانی مشتهای خودشان را با دستکش سیاه بالا بردند؛ یعنی بس کنید تبعیض نژادی را. در همین المپیک بود که خروس طلایی ایران محمد نصیری در جدال با حریف نامدارش فولدی از مجارستان، رکوردی تاریخی و دست نیافتنی را به جای گذاشت که تا دهه ۸۰ بیش از ۱۸ سال کسی به آن نزدیک نشد.
در چین انقلاب فرهنگی بیداد میکرد. اعدامها ادامه دارند. در آمریکا گروههای ضد جنگ خواهان پایان دادن جنگ ویتنام هستند. سیاهپوستان آن کشور نیز خواهان پایان قوانین تبعیض نژادی هستند. در مکزیک ۱۰ روز به آغاز گشایش بازیها در میدان سه فرهنگ در مکزیکو دولت دستور آتش میدهد. ۲۵۰ دانشجوی تظاهرکننده به خاک و خون میغلتند.
خود مکزیکو با ارتفاع دو هزار و ۲۵۰ متری از سطح دریا ورزشکاران را به وحشت انداخته است. پزشکان همراه تیمها اعلام خطر کردهاند، اما پیست دو میدانی تارتان مصنوعی و بادی معادل دو متر در ثانیه پیشبینیها را تغییر میدهد. ارتفاع بالا، پیست مصنوعی و بادی که همیشه میوزد، باعث شده در دومیدانی همهی رکوردها شکسته شوند، حتی چهارصد متر امدادی تیمی.
آفریقاییها دوهای مسافت دور ، از هزاروپانصدمتر تا ماراتون را از آن خود ساختهاند. فاسبوری، قهرمان نوآور آمریکایی، دوباره پرش ارتفاع تازه خود را خلق میکند که به نام فاسبوری معروف است. با این روش از مانع دو متر و ۲۴ میگذرد و قهرمان میشود. باب بیمون آمریکایی شگفتی قرن را بهوجود میآورد، در پرش طول مردان با پرش اعجاب آور هشت متر و ۹۰ سانتیمتر این رکورد را به جا میگذارد. این رکوردها و موفقیت ورزشکاران سیاه آمریکایی در مکزیکو موقعیت جالبی برای آنها بهوجود آورد تا حرف خودشان را به گوش جهانیان برسانند.
درست شش ماه پس از قتل مارتین لوترکینگ، تامی اسمیت و جان کارلوس، دو قهرمان سیاهپوست دو میدانی المپیک مکزیکو، روی سکوی قهرمانی مشتهای خودشان را با دستکش سیاه بالا بردند؛ یعنی بس کنید تبعیض نژادی را. در همین المپیک بود که خروس طلایی ایران محمد نصیری در جدال با حریف نامدارش فولدی از مجارستان، رکوردی تاریخی و دست نیافتنی را به جای گذاشت که تا دهه ۸۰ بیش از ۱۸ سال کسی به آن نزدیک نشد؛ وزنهای که سه برابر وزن خود محمد نصیری بود. رکورد تاریخی ۱۵۲/۵ کیلوگرم او باعث شد خبرگزاری ها عکس رادیویی وزنهبرادری محمد نصیری را به سراسر دنیا مخابره کنند. او تنها قهرمان ایرانی است که تا امروز چنین موقعیتی داشته است. در همین المپیک بود، یعنی در المپیک مکزیکو، که عبداله موحد کشتیگیر مازندارانی در وزن ۶۸ کیلوگرم قهرمان شد و سومین مدال طلای المپیک ایران در کشتی را به گردن آویخت.
گفتههای بدون تفسیر
–علی پروین: به سردار گفتم میخواهم وارد گود شوم.
–علی آقا روی نیمکت پرسپولیس نباشد بهتر است.
–پرسپولیس بیسردار نمیخواهیم (از طرف بوقچی تماشاگران پرسپولیسی)
–ماشین اهدایی به انصاریفر را پس نمیگیرم.
–قابلمه کوچکی که میگویند دیگ بزرگی است. ( تیتر یادداشت روزنامهی ورزشی ۹۰)
–بیایید ثابت کنیم استادیومها جای بانوان هم هست.
–لذت من از فوتبال است که خداحافظی نمیکنم.
–عابدینی: از بازیکنان داماش خجالت میکشم.
–حکم ۵۱ ضربه شلاق علیه احمدرضا عابدزاده دروازهبان پیشین تیم ملی فوتبال ایران که روزی به عقاب آسیا معروف بود، منتفی شد.
کارگردان آزری فیلم اخراجیا(مسعود ده نمکی)تو برنامه هفت کانال سه ایران،یه حرف جالبی زد،گف: “دولتیا،فکرو ذهن جوونای ایرانو به تیمای سرخابی سرگرم کردن ومث اینکه جوونای ایرانم،بدشون نمیاد به همدیگه سرگرم ومشغول باشن” برام خیلی خنده داره،که فارسا،باهمدیگه سر استقلال،پرسپولیسی بودنشون دعوا میکنن. وخوشحالم ازاینکه،تیم پرآوازه ی “تراختور آزربایجان” برا آزربایجانیا فراتراز یه تیم معمولی شده وابزاری واسه رسیدن به اهداف مهمتر وبزرگترشده،طوری که آزربایجانیا،حالا تراختورشونو ازتیم ملی ایران بیشتر دوس دارن،سرخابیا که دیگه هیچ جایگاهی تو تبریز وآزربایجان ندارن.تراختور،باعث شده که جوونای عدالت طلب وتاریخ ساز آزربایجان،به مسائل اساسی ومهم فک کنن وتیمای سرخابی،باعث شدن که فکرو ذهن جوونای ایرونی،معطوف مسائل پوچ والکی بشه و ازمسائل حقیقی ومهم منحرف بشن.اینه فرق اساسی تیم تراختور آزربایجان با تیمای سرخابی ایران، پس باید گف: Yashasin AZERBAYCAN BÖZ QÜRDI, TIRAYTÖR
سیدعلی -آزربایجان شمالی-باکو / 01 July 2012
سید علی از باکو، درسته که حکمرانهای نظام با سوء استفاه از این ورزش مردم پسند و زدن بوق و شیپور استقلالی و پرسپولیسی و غیره خیلی از جوونها رو سر کار گذاشته اند و برای سرداران نظامشون دکان پرسودی باز کرده اند، ولی این دلیل نمیشه که تراکتور سازی و طرفدارانش تافته جدا بافته ای باشند. خیر آقا سید علی تراکتور سازی و طرفدارانش هم جزئی از همین بازار مکاره ای هستند که درش شیره برای مالیدن بسر ارزون ترین جنسه. در ضمن امیدوارم اینطور نباشه ولی اگر فکر میکنید که با ساختن تراکتور میشه آذربایجان رو از ایران جدا کرد فعلا مشغول شخم زنی باشید البته درشمال رود ارس.
یاشاسین ایران / 02 July 2012
درجواب دوستی که ازایران،کامنت گذاشتن بایدبگم،تراختور،سه ساله داره،لیگ برتر ایرانو با حکومتش،شخم میزنه،بده که آدم تو عصرارتباطات،ازهیچی خبرنداشته باشه خیلی پازلها ومعادله های چن مجهولی تو منطقه به وجود اومده که ایرونیا رو نگران وحکومت فاشیستیشونو،گاها به واکنش وا داشته،برامن آزربایجانی،تو این سه سال،جای سوأل بوده که چرا،رسانه های داخلی وحتی خارجی(که ادعای درستی وصداقت دارن)فارسی زبان،درمورد حواشی این تیم آزری تواستادیومای تبریز،تهرون و…خبری مخابره نمیکنن؟چرا باور وهضم این حقیقت که هوادارای تراختور،بیشتر، آزربایجانو تشویق میکنن تا تراختور،برا فارسی زبونا،تلخ وسنگینه؟ واقعا،چرا درحال حاضر،باشگاه تراختور آزربایجان،توسط سپاه عاشورا،مدیریت ونظارت میشه؟چرا پذیرش این مسئله که تراختور تو آزربایجان شمالی وترکیه،هوادار داره برا فارسا وحکومتشون،دردناکه؟ مگه ادعا نمیکنین که ایران،قدرت اول منطقه هستش!،پس چرا ازاتحاد جهان ترک وبعضی ازرویدادهای آزربایجان جنوبی،واهمه دارین؟ چرا حکومت فاشیستیتون،اجازه نمیده که تیمای آزربایجان شمالی وترکیه،بیان تبریز وبه صورت رسمی با تیم تراختور،مسابقه بده؟ دوستان بزرگوار تو رادیو زمانه،چرا ازنششت شورای بین المللی آزربایجان جنوبی تو آنکارا وبه رسمیت شناختن این شورا توسط دولت آنکارا وحمایت غیرمستقیم دولتای باکو وآنکارا ازاین شورا،خبری درج نمیکنین؟ چرا راجب اینکه آزربایجانیا،ازجنبش سبز حمایت نکردن ونسبت به مسائل ایران،بی تفاوتن چیزی نمیگین؟
سید علی-آزربایجان شمالی-باکو / 02 July 2012
بالاخره نفهميديم سردار روياينيان سردار است ، مدير سوخت است ، مسول اخراج گويندگان تلويزيون و مربيان است و يا وارد کننده 1100 بنز و بي ام دبليو و يا دلال خريد مربي باز نشسته و از کار افتاده و بازيکن درجه سه خارجی است و يا در تور ترکيه و اروپا کار ميکند؟…. ؟!
از دادن کوپن دزدی سوخت کارش به اهدای بنز و بی ام دبليو کشيده. بيخود نيست او و فتح الله زاده دست از فوتبال بر نميدارند!!!…
کاربر مهمان / 07 July 2012
توجه: کامنتهای توهینآمیز منتشر نمیشوند. کامنتهای حاوی لینک به عنوان "اسپم" شناخته میشوند.
کارگردان آزری فیلم اخراجیا(مسعود ده نمکی)تو برنامه هفت کانال سه ایران،یه حرف جالبی زد،گف: “دولتیا،فکرو ذهن جوونای ایرانو به تیمای سرخابی سرگرم کردن ومث اینکه جوونای ایرانم،بدشون نمیاد به همدیگه سرگرم ومشغول باشن” برام خیلی خنده داره،که فارسا،باهمدیگه سر استقلال،پرسپولیسی بودنشون دعوا میکنن. وخوشحالم ازاینکه،تیم پرآوازه ی “تراختور آزربایجان” برا آزربایجانیا فراتراز یه تیم معمولی شده وابزاری واسه رسیدن به اهداف مهمتر وبزرگترشده،طوری که آزربایجانیا،حالا تراختورشونو ازتیم ملی ایران بیشتر دوس دارن،سرخابیا که دیگه هیچ جایگاهی تو تبریز وآزربایجان ندارن.تراختور،باعث شده که جوونای عدالت طلب وتاریخ ساز آزربایجان،به مسائل اساسی ومهم فک کنن وتیمای سرخابی،باعث شدن که فکرو ذهن جوونای ایرونی،معطوف مسائل پوچ والکی بشه و ازمسائل حقیقی ومهم منحرف بشن.اینه فرق اساسی تیم تراختور آزربایجان با تیمای سرخابی ایران، پس باید گف: Yashasin AZERBAYCAN BÖZ QÜRDI, TIRAYTÖR
سیدعلی -آزربایجان شمالی-باکو / 01 July 2012
سید علی از باکو، درسته که حکمرانهای نظام با سوء استفاه از این ورزش مردم پسند و زدن بوق و شیپور استقلالی و پرسپولیسی و غیره خیلی از جوونها رو سر کار گذاشته اند و برای سرداران نظامشون دکان پرسودی باز کرده اند، ولی این دلیل نمیشه که تراکتور سازی و طرفدارانش تافته جدا بافته ای باشند. خیر آقا سید علی تراکتور سازی و طرفدارانش هم جزئی از همین بازار مکاره ای هستند که درش شیره برای مالیدن بسر ارزون ترین جنسه. در ضمن امیدوارم اینطور نباشه ولی اگر فکر میکنید که با ساختن تراکتور میشه آذربایجان رو از ایران جدا کرد فعلا مشغول شخم زنی باشید البته درشمال رود ارس.
یاشاسین ایران / 02 July 2012
درجواب دوستی که ازایران،کامنت گذاشتن بایدبگم،تراختور،سه ساله داره،لیگ برتر ایرانو با حکومتش،شخم میزنه،بده که آدم تو عصرارتباطات،ازهیچی خبرنداشته باشه خیلی پازلها ومعادله های چن مجهولی تو منطقه به وجود اومده که ایرونیا رو نگران وحکومت فاشیستیشونو،گاها به واکنش وا داشته،برامن آزربایجانی،تو این سه سال،جای سوأل بوده که چرا،رسانه های داخلی وحتی خارجی(که ادعای درستی وصداقت دارن)فارسی زبان،درمورد حواشی این تیم آزری تواستادیومای تبریز،تهرون و…خبری مخابره نمیکنن؟چرا باور وهضم این حقیقت که هوادارای تراختور،بیشتر، آزربایجانو تشویق میکنن تا تراختور،برا فارسی زبونا،تلخ وسنگینه؟ واقعا،چرا درحال حاضر،باشگاه تراختور آزربایجان،توسط سپاه عاشورا،مدیریت ونظارت میشه؟چرا پذیرش این مسئله که تراختور تو آزربایجان شمالی وترکیه،هوادار داره برا فارسا وحکومتشون،دردناکه؟ مگه ادعا نمیکنین که ایران،قدرت اول منطقه هستش!،پس چرا ازاتحاد جهان ترک وبعضی ازرویدادهای آزربایجان جنوبی،واهمه دارین؟ چرا حکومت فاشیستیتون،اجازه نمیده که تیمای آزربایجان شمالی وترکیه،بیان تبریز وبه صورت رسمی با تیم تراختور،مسابقه بده؟ دوستان بزرگوار تو رادیو زمانه،چرا ازنششت شورای بین المللی آزربایجان جنوبی تو آنکارا وبه رسمیت شناختن این شورا توسط دولت آنکارا وحمایت غیرمستقیم دولتای باکو وآنکارا ازاین شورا،خبری درج نمیکنین؟ چرا راجب اینکه آزربایجانیا،ازجنبش سبز حمایت نکردن ونسبت به مسائل ایران،بی تفاوتن چیزی نمیگین؟
سید علی-آزربایجان شمالی-باکو / 02 July 2012
بالاخره نفهميديم سردار روياينيان سردار است ، مدير سوخت است ، مسول اخراج گويندگان تلويزيون و مربيان است و يا وارد کننده 1100 بنز و بي ام دبليو و يا دلال خريد مربي باز نشسته و از کار افتاده و بازيکن درجه سه خارجی است و يا در تور ترکيه و اروپا کار ميکند؟…. ؟!
از دادن کوپن دزدی سوخت کارش به اهدای بنز و بی ام دبليو کشيده. بيخود نيست او و فتح الله زاده دست از فوتبال بر نميدارند!!!…
کاربر مهمان / 07 July 2012