درگیری نیروهای مرزی ایران با نظامیان حزب دموکرات کردستان ایران چندین کشته و زخمی برجای گذاشت. فرمانده قرارگاه سپاه پاسداران میگوید: شش تن از «نیروهای ضد انقلاب» در اشنویه کشته شدند. فرمانده نظامی حزب دموکرات کردستان ایران اما میگوید: آسیبی به پیشمرگههای این حزب نرسیده و ۲۷ تن از نیروهای نظامی ایران کشته و یا زخمی شدند.
پس از دو روز تائید و تکذیب سرانجام حزب دموکرات کردستان ایران مسئولیت درگیری نظامی با نیروهای نظامی جمهوری اسلامی در اشنویه را پذیرفت.
کاوه بهرامی فرمانده نظامی حدکا به شبکه خبری «روداو» گفت: پیشمرگههای این حزب توانستند ماموریت خود را با موفقیت انجام دهند. او توضیح بیشتری در باره این ماموریت بیان نکرد.
به گفته بهرامی در جریان درگیری پیشمرگههای حزب دموکرات کردستان ایران با سپاه پاسداران در اشنویه ۹ پاسدار کشته و ۱۸ تن زخمی شدند.
رسانههای خبری جمهوری اسلامی هم درگیری میان نیروهای سپاه پاسداران و آنچه که «گروهکهای تروریستی وابسته» خواندند، را تائید کردند.
محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران گفته است که شامگاه جمعه ۱۸ خرداد یک «تیم تروریستی که قصد ورود به منطقه عمومی اشنویه را داشت، در دام نیروهای سپاه پاسداران افتاد».
به گفته پاکپور در جریان درگیری میان سپاه پاسداران و این گروه ۷ تن از اعضای گروهی که او آن را «تروریستی» خواند، کشته و زخمی شدند.
فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران مدعی شد که در این درگیری «گروه تروریستی به صورت کامل منهدم شد».
پاکپور همچنین گفته است که در ۲۴ ساعت گذشته درگیریهای پراکندهای میان نیروهای سپاه پاسداران و گروههای مسلح مخالف جمهوری اسلامی در اشنویه و سروآباد رخ داده است.
به گفته او در جریان این درگیریها نیز شش تن از مخالفان مسلح کشته و سه تن نیز زخمی شدند.
فرمانده نظامی حزب دموکرات کردستان ایران اما این ارقام را غیرواقعی خواند و گفت: در جریان درگیریها هیچ آسیبی به پیشمرگههای این حزب وارد نشده است.
پیش از این نیز در جریان یک درگیری نظامی در منطقه مرزی سردشت ۲ نظامی ایران کشته شدند. فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفته بود که این دو نظامی در درگیری با مخالفان مسلح جمهوری اسلامی کشته شدند.
منابع خبری نزدیک به حزب دموکرات کردستان ایران اما درگیری میان پیشمرگهها و مرزبانان ایران در سردشت را تکذیب کردند. «کوردستان و کورد»، یک وبسایت خبری نزدیک به حزب دموکرات کردستان ایران هم مدعی شد که مرزبانان در جریان درگیری نیروی انتظامی و سپاه پاسداران کشته شدهاند.
درگیری نظامی حزب دموکرات کردستان ایران و جمهوری اسلامی از دو سال پیش به صورت پراکنده آغاز شده و ادامه دارد.
یک عرب ایرانی در زندان اطلاعات کشته می شود ، اطلاعات به خانواده اش خبر می دهد و همزمان تهدید می کند که جنازه را نمی دهد،اجازه ندارند مراسم بگیرند و… دو روز بعد بخشهای رسانه ای اطلاعاتی و امنیتی رژیم بازی جدیدی راه می اندازند ، سایتهای انها گوئی که همدست و کنار داعش و تروریستهای دیگر هستند ، خبر می دهند که این فرد عضو داعش بوده و در سوریه کشته شده ، حالا کسانی با زبان تند و تیز در سایتها و شبکه های اجتماعی دست به کار می شوند و به رغم ادبیات مخالفت با نظام ، اما مانند اطلاعاتیهای نظام این فرد کشته شده را داعشی و در نتیجه خونش را هدر و کشته شدنش را حق اعلام می کنند ، حالا در مقابل 3 گروه کرد های کومله و دمکرات و پژاک ، اسلحه به دست و با اعلام رسمی و رسانه ای مبارزه مسلحانه اعلام می کنند و هر از گاهی عملیاتی و درگیری نظامی و… ، حالا این وسط گروه یاد شده فعال در اینترنت و شبکه های اجتماعی نه فقط مخالفت و اعتراضی نمی کنند که حتی خبر این درگیریها را هم همرسانی نمی کنند ، به نظر شما مشکل از کجاست؟
سارا / 11 June 2018
جناب سارا با عرض ادب و سلام
نکات جالبی را مطرح می نمایید, اما این حقیر متوجه منظور پرسش شما نمی شود. آیا منظور این است که رژیم آگاهانه نادیده می گیرد, یا آگاهانه به این گروه های که نام بردید میدان می دهد؟
چیزی که مسلم است این است که رژیم خودش مسئول مستقیم رشد تمامی جریانات سلفی و داعشی در کردستان ایران است, و توزیع گستردهء مواد مخدر, و جنایات بسیار دیگر.
همچنین سوای آن سه گروه که نام بردید, حزب کمونیست ایران و سازمان کردستان این حزب کومله, نیز سابقه ای طولانی در کردستان داشته و تا به حال موفق به سازماندهی دو اعتصاب عمومی در کردستان (۱۳۷۴, ۱۳۸۸) شده اند.
بر خلاف آن سه گروه نام برده, حکا و سازمان کردستانش تمرکزشان بر خود کفایی در براندازی و سرنگونی ج.ا. از طریق همبستگی طبقاتی کارگران در کل ایران است.
حالا که صحبت به اینجا رسید و گروهای چشم به دهان آمریکا, شاید ذکر این خبر نیز بد نباشد:
نشست «اپوزیسیون کرد با مقام های آمریکایی»
رحیم رشیدی، روزنامه نگار کرد مقیم واشنگتن، به «دویچه وله» در رابطه با درگیری های اخیر در مناطق مرزی ایران گفته که «تشدید درگیریها با اوضاع ایران هم در ارتباط است و خروج آمریکا از برجام و فشار اقتصادی به ایران سبب شده است که “برخی تحرکات در مبارزه علیه رژیم ایران” بوجود بیاید.
به گفته رشیدی “جامعه جهانی اکنون سیاست شفاف تری در قبال جمهوری اسلامی ایران اتخاذ کرده” است.
این روزنامهنگار کرد همچنین به دویچه وله گفت که «در این هفته اپوزیسیون ایران و اپوزیسیون کرد نشستهایی رسمی با مقامهای آمریکایی خواهند داشت.»
هوشنگ / 12 June 2018