آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، نمايندگان مجلس ايران را به دليل «اخلال» در سخنرانی محمود احمدینژاد، رئيس جمهوری ايران مورد انتقاد قرار داده است.
شماری از نمايندگان مجلس در روز رأی اعتماد به حميد سجادی، گزينه پيشنهادی برای وزارت ورزش و جوانان در هنگام سخنرانی احمدینژاد، با فريادهای «دو دو» مخالفت خود را با او نشان دادند.
اکنون برخی از نمايندگان مجلس میگويند پس از اين اتفاق، آيتالله خامنهای با فراخواندن علی لاریجانی، رئيس مجلس، اعضای هيأت رئيسه و رؤسای برخی از کميسيونهای مجلس به دفتر خود از آنها به دليل اين رفتار نمايندگان و نحوه مديريت مجلس انتقاد کرده است.
محمدجواد ابطحی يکی از نمايندگان مجلس گفته است: «آيتالله خامنهای از مديريت مجلس گلايه کرده و خواستار برخورد علاججويانه با مسايل شده است نه کينهجويانه.»
وی افزوده: «مقام معظم رهبری تأکيد داشتند که مجلس عصاره فضايل ملت است و بايد شأن مجلس را رعايت کرد.»
محمدجواد ابطحی: آيتالله خامنهای از مديريت مجلس گلايه کرده و خواستار برخورد علاججويانه با مسايل شده است نه کينهجويانه
علی لاريجانی نيز قبل از آغاز جلسه علنی مجلس در پنجم تير ۱۳۹۰ از نمايندگان خواست تا از کارهای «خلاف شأن مجلس» خودداری کنند.
محمد دهقان، عضو هيأت رئيسه مجلس نيز به خبرگزاری مهر گفت «تذکر مشفقانه رهبری» به نمايندگان نبايد علنی میشده است.
به گفته وی انتشار سخنان انتقادی آيتالله خامنهای از نمايندگان، باعث «تضعيف» جايگاه مجلس در ميان افکار عمومی شده است.
با این حال دهقان، «دو دو کردن» نمايندگان مجلس را «کاری غلط» و «بیاحترامی» به رئيسجمهور توصيف کرده است.
در همين حال تارنمای الف، نزديک به احمد توکلی، يکی از نمايندگان اصولگرای منتقد دولت در يادداشتی درباره «دو دو کردن» نمايندگان نوشت: «اگر اين رفتار باب شود، خدای نکرده سنگ بدعت خطرناکی را در مجلس بنا میگذارد که دود آن اول به چشم نمايندگان رفته و مهمتر از آن شأن مجلس زير سئوال میرود.»
الف افزوده است: «انتظار میرفت رئيس مجلس در اين رابطه موضعگيری کرده و تذکرات لازم را به نمايندگان خاطی اعلام کند. هرچند لاريجانی تلاش کرد مجلس را حين سخنان رئيسجمهور کنترل کند اما آنچه اتفاق افتاد نياز به موضعگيری صريح و تذکر داشت.»
به نوشته اين تارنما «پذيرش اشتباه و عذرخواهی از آنچه اتفاق افتاد باعث جبران و بالا رفتن شأن و جايگاه مجلس میشود.»
روابط مجلس و دولت ايران در دو سال اخير به شدت دچار تنش شده است. نمايندگان مجلس، دولت را به «قانونگريزی» متهم میکنند در مقابل نيز دولت، نمايندگان مجلس را به «کارشکنی» متهم میکند.
عصاره فضایل ملت اوین است نه مجلس.
بخت النصر خراسانی / 28 June 2011
اینهاهمان نمایندگان بابصیرت وولایتمدارندکه درصحن خانه ی ملت!نمایش تهوع آوروابلهانه ی( مرگ بر..واعدام بایدگردد)رااجراکردندومقام رهبری ومریدان ایشان!نیزازآن حظ وافربردندواین جرثومه های دروغ ونفاق وفرصت طلبی رانواختند!حال چه شده است که نگران تضعیف جایگاه مجلس شده اند؟!
کاربر مهمان / 28 June 2011
در جریان گرماگرم برخورد دو جناح حکومتی ما از برنامه های یکی از جریانهای خامنه ای محوران یعنی جریان موتلفه کمتر سخنی گفتیم و شنیدیم و بهتر است بگوئیم اصلا تحلیلی در این مورد ندیدیم . جریانی که از همه بیشتر رویای حذف جریان احمدی نژاد را در سر می پروراند . از ابتدای سال 1357 این جریان در همه ی لایه های حکومت دستی بر آتش داشت افرادی همچون عسکر اولادی ناطق نوری رفیق دوست احمد توکلی و …. از وزیر و وکیل و رئیس مجلس و تا وزیر خارجه و وزیر سپاه و …. را تجربه کرده بود و مهمترین تکیه گاه این جریان در اختیار داشتن سازمانهای اطلاعاتی زندانها و … بوده است یکی از ارتجاعی ترین جریاناتی ست که در داخل جمهوری اسلامی همه کار کرده است شاید به جرئت بتوان گفت برای رسیدن مجدد به قدرت جنایات این جریان کم سابقه بوده است این جریان در مرکز همه گونه تصمیمات سرکوب مردم نقش اول را داشته است . در ایجاد سلزمانهای موازی اطلاعات برای قوه ی قضائیه تا سازماندهی نیروهای لباس شخصی مورد حمایت بیت رهبری همه توسط این جریان سازماندهی شده است ناطق نوری حتی تا چندی پیش وزیر دربار بیت رهبری را یدک می کشید . اما جریان امنیتی نظامی احمدی نژاد تنها جریان ساختار قدرت بود که توانست اینان را از اطاق بازرگانی زندانها وزارت اطلاعات و ….و حتی وزارت دربار بیت رهبری حذف نماید موتلفه دل خونین دارد تا هر چه سریعتر – حتی تا حد دستپاچگی – در صدد است که آتش بیار معرکه شده تا جریان احمدی نژاد را از ساختار قدرت حذف نماید . سیاست همیشگی موتلفه در ساختار قدرت شکلی انگلی و چسبیده به خمینی و خامنه ای بوده است اما جریان احمدی نژاد آنان را بطور کلی جاروب کرد . از اینرو این روزها احمد توکلی سعی وافر دارد که مجلس را در این بلبشوی مبارزه با جریان انحرافی با خود ساخته و انتقام دیرینه را از احمدی نژاد بگیرد موتلفه در این نزاع جناحین حتی آن چیزی که خامنه ای محوران مصلحت نظام می نامند را زیر پا گذاشته و بقول خودشان دو دو می کنند . اما برخورد خامنه ای که توان و قدرت جناح خودش را می داند و بقول خودش مصلحت را می سنجد مانع بزرگ بر سر راه این سرعت است . اما انحصار طلبی دو جناح عمده فضای لازم برای این نمایندگان اندک در مجلس ایجاد خواهد کرد تا در جهت اهدافشان گام بردارند . اینجا بهتر است گریزی به نمایندگان اصلاح طلب خمینی محور هم زده و به آنها بگوئیم مبارزه ی سیاسی درون قدرت را از این نمایندگان موتلفه که یک دهم شما هم در مجلس حضور ندارند یاد بگیرید و بازی را اینگونه باید کرد شما که تقریبا یک جناح اقلیت محسوب می شوید بی عملی تان را نمی توانید توجیه کنید اگر اپوزسیون درون حکومت هستید بازی را سنجیده کنید اگر نیستید هم استعفاء دهید . شما آنچنان افتضاء کرده اید که حتی نمایندگان خود مجلس هم برای شما تره خرد نمی کنند .
کاربر مهمان فرهاد - فریاد / 28 June 2011