ولیالله رستمینژاد، دستفروش و کاندیدای مستقل، در پنجمین دوره انتخابات شورای شهر خرمآباد رأی اول را کسب کرده است.
او درحالی با ۴۰ هزار رأی بیشترین آرا شهروندان خرمآبادی را به خود اختصاص داده که نفر دوم این شهر تنها ۱۲ هزار رأی کسب کرده است.
ولیالله رستمینژاد معلم مدرسه بود اما سال ۱۳۶۰، در پاکسازیهای انقلاب فرهنگی اخراج شد. او که پیش از انقلاب ۱۳۵۷ موفق شده بود از رشته ادبیات و زبان انگلیسی فارغ التحصیل شود، در سالهای پس از اخراج به دستفروشی و پرنده فروشی اشتغال داشته.
در بین سالهای ۶۲-۱۳۵۹، وقایعی مانند تعطیلی دانشگاهها، پاکسازی شماری از دانشجویان و اساتید و تغییر بودجههای درسی دانشگاهها در ایران رخ داد که از آن با عنوان انقلاب فرهنگی و اسلامیسازی دانشگاهها یاد میشود.
انتخاب رستمینژاد به عنوان نماینده شورای شهر در شبکههای اجتماعی با واکنش مثبتی از سوی کاربران مواجه شده. از او به عنوان «پدیده» این دوره انتخابات شوراها یاد میشود.
ولیالله رستمینژاد در دوران تبلیغات انتخابات ستاد نداشت اما از او بنرها و پوسترهایی در سطح شهر پخش شده بود.
شرکت او در انتخابات با استقبال شماری از شهروندان خرمآبادی همراه شد. برخی رأی به او را اعتراضی به عملکرد ضعیف و فساد در شهرداری و شورای شهر میخوانند. همزمان شماری نیز انتقاد میکنند که او از تخصص لازم برای حضور در شوار برخوردار نیست.
از ۹ تن اعضای چهارمین دوره شورای شهر خرمآباد تنها یک نفر موفق شده در دوره پنجم مجدداً انتخاب شود.
از لیست اصلاحطلبان تنها دو تن توانستهاند در خرمآباد به شورای شهر راه پیدا کنند.
تخصص؟
مگر شورای 5 نفره چندتا متخصص می تواند جذب کند؟
این تخصص گرایی در امتداد همان مدرک گرایی است. کاسبی جدیید در این چند دهه ایران راه انداختند به نام مدرک فروشی. دانشگاه های زنجیره ای مثل فروشگاه های زنجیره ای که کالایی به نام مدرک می فروشند.
نخست وزیر سوئد، دانشگاه رها کرد و سالیان فعالیت اقتصادی کرد و انسان باتجربه شد. اری کشور سوئد نخست وزیر دیپلمه است! اما احتمالا او به اندازه تمام دولت مردان ایرانی با آن همه مدرک مهندسی و دکترا، تجربه و لیاقت دارد.
ایرانی بیخود نیست که چنین حکومتی و چننی مصائبی را میکشند، حقشان است. ملتی فهمش از تجربه و لیاقت مقامات کشور در حد مدرک گرایی است!
Be the first / 21 May 2017
این یک اشتباه که مسله نمایندگی شورا رو با تخصص فنی قاطی می کنند. شورا بعنوان نماینده
مردم در تصمیم گیری برای اداره شهر نقش داره و برای امور فنی شهری از کارشناسان و کارمندان
مجرب و دلسوز و مدیران سالم و ادارات تابع مشورت میگیرند. و در نهایت با در نظر گرفتن جوانب مختلف بعنوان نمایتدگان مردم تصمیم میگیرند و به شهرداری ابلاغ کرده و بعلاوه عملکرد شهرداری و شهردار را مورد نظارت داشته جلوی اجحاف و اصراف و ارتشا و امثالهم را بگیرتد بعلاوه به مشکلات مردم و تماس دائمی در امور شهری رسیدگی میکنند.
البته داشتن علمی یا تئوریک یک پوئن مثبت محسوب میشه ولی مهمترین خصیصه
حرف شنوی و دلسوزی و درستکاری و عدالتخواهی و قوه تجزیه و تحلیل خوب است.
روزبه / 21 May 2017