کمپين بين‌المللی حقوق بشر در ايران فيلمی را منتشر کرده که در آن دختری می‌گويد پس از حوادث انتخابات بحث‌برانگيز رياست‌جمهوری ايران بازداشت شده و مورد «تجاوز جنسی» قرار گرفته است.

اين ويدئوی ۲۸ دقيقه‌ای بخشی از مصاحبه ۱۰۰ دقيقه‌ای با اين دختر است که به دلايل امنيتی نامش فاش نشده است.

پس از انتخابات رياست‌جمهوری ۱۳۸۸ در ايران صدها نفر از مخالفان بازداشت و ده‌ها نفر نيز کشته شدند.

وی در اين مصاحبه ويدئويی گفته است در هنگام بازداشت مورد تجاوز جنسی يک جوان قرار گرفته که در خدمت نيروهای امنيتی بوده است.

این خبر هنوز از سوی منابع دیگر تأیید نشده است.

اين دختر می‌گويد: «اين جوان گفتش يک کاری می‌کنم که نتونی برای کسی تعريف کنی، يک کاری می‌کنم باهات که تا مدت‌ها تو خونه بمونی، يک کاری می‌کنم ديوانه بشوی … و به من تجاوز کرد.»

به گفته وی «مدتی بعد يک مأمور امنيتی دست‌ها، زانوها و سينه‌اش را با آتش سيگار سوزانده و به شکمش لگد زده، به نحوی که در دهانش خون جمع شده است.»

کمپين بين‌المللی حقوق بشر: تجاوز به اين قربانی برای چندين هفته، تا زمان آزادی‌اش ادامه يافت. بعد از آزادی، او دچار عفونت مجاری ادرار و چندين جراحت عفونی ديگر شده بود

اين دختر در توصيف هفته‌های بعد از اولين تجاوز و آزارش توسط مأموران به کمپين گفته است: «بوی خون توی دماغم بود، سرم گيج می‌رفت. حالم خوب نبود، دوباره مرا منتقل کردند به سلولم. نمی‌دانم چه زمانی طی شد. يک هفته شد، دو هفته شد. هر چند روز يک‌بار اين مسأله تکرار می‌شد. من را می‌بردند توی آن اتاق می‌زدند، تجاوز می‌کردند…»

کمپين بين‌المللی حقوق بشر می‌گويد «تجاوز به اين قربانی برای چندين هفته، تا زمان آزادی‌اش ادامه يافت. بعد از آزادی، او دچار عفونت مجاری ادرار و چندين جراحت عفونی ديگر شده بود.»

نخستين بار مهدی کروبی يکی از رهبران مخالفان که هم‌اکنون در بازداشت خانگی به سر می‌برد در سال ۸۸ از «نجاوز جنسی» عليه بازداشت‌شدگان حواث پس از انتخابات پرده برداشت اما مقامات حکومت ايران اين گفته مهدی کروبی را رد و وی را به «تبليغ عليه نظام» متهم کردند.

ابراهيم مهتری و ابراهيم شريفی، دو قربانی ديگر تجاوز جنسی در زندان‌های ايران هستند که پس از خروج از ايران اين موضوع را فاش کردند.

پيش از اين فيلم‌های ديگری از چند زندانی سياسی زن در دهه ۶۰ خورشيدی منتشر شده بود که آن‌ها نيز گفته بودند در آن زمان مورد تجاوز مأموران حکومتی ايران قرار گرفته‌اند.

هادی قائمی، سخنگوی کمپين بين‌المللی حقوق بشر در ايران گفته است: «هرچقدر مقامات ايرانی تلاش در پنهان کردن حقيقت می‌کنند، نمی‌توانند موفق شوند.»

هادی قائمی افزود: «ماهيت غم‌انگيز پرونده اين زن جوان، عدم پاسخگويی و بی‌توجهی کامل به حداقل تضمين‌های آيين دادرسی، شواهد تکان‌دهنده‌ای از سيستم قضايی در حال متلاشی ايران است.»

کمپين بين‌المللی حقوق بشر در ايران همچنين اعلام کرد از گزارشگر ويژه سازمان ملل متحد که برای رسيدگی به وضعيت حقوق بشر در ايران منصوب می‌شود، می‌خواهد به «کليه ادعاهای شکنجه، با توجه ويژه نسبت به ادعاهای تجاوز توسط بازجويان» رسيدگی کند.

این فیلم را از اینجا می‌توانید ببینید.