روزنامه جام جم در شماره سه‌شنبه سوم خرداد ۱۳۹۰ به بررسی خبر کشته‌شدن ملامحمد عمر، رهبر طالبان پرداخته است.

اين روزنامه نوشته است: «ملاعمر، سرکرده طالبان کشته شد. اين خبری بود که شبکه تلويزيونی طلوع‌نيوز افغانستان روز گذشته (دوشنبه دوم خرداد ۱۳۹۰) اعلام کرد و موجی از تأييد و تکذيب‌ها را به راه انداخت.»

بنا به گزارش «سرکرده طالبان در حالی که در پاکستان در حال انتقال از کويته به مکانی ديگر بوده، کشته شده است.»

اين روزنامه افزوده: «ذبيح‌الله مجاهد که به عنوان يکی از سخنگويان اين گروه شناخته شده و معمولاً پس از هر حمله انتحاری در خاک پاکستان يا افغانستان با تماس تلفنی مسئوليت اين حملات را برعهده می‌گيرد، اين بار در تماس از نقطه‌ای نامعلوم با رسانه‌ها اظهار کرد ملامحمد عمر اينک زنده و در افغانستان است و برای اعضای طالبان درباره تشديد حملات عليه نيروهای افغان و خارجی دستور صادر کرده است.»

ذبيح‌الله مجاهد همچنين انتشار خبر کشته‌شدن رهبر طالبان را «تبليغات منفی» برای ايجاد «نگرانی» در ميان «جنگجويان» توصيف کرد.

همچنين سازمان امنيتی پاکستان نيز کشته‌شدن ملاعمر را رد کرد. يک مقام امنيتی پاکستان گفت: «چگونه ممکن است که ملاعمر از کويته به وزيرستان حرکت کرده و کشته شود و هيچ فردی به جز افغان‌ها متوجه اين امر نشوند.»

ذبيح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان انتشار خبر کشته‌شدن ملامحمد عمر را «تبليغات منفی» برای ايجاد «نگرانی» در ميان «جنگجويان» توصيف کرده است

خبرگزاری العربيه نيز گزارش داده است لطف‌الله مشعل، سخنگوی رياست امنيت ملی افغانستان گفته بخش جمع‌آوری اطلاعات به گزارشهايی دست يافته است که ملاعمر در مسير کويته به وزيرستان شمالی کشته شده است.

العربيه افزوده در گزارشی آمده است ملامحمد عمر به همراه ژنرال حميد گل، رئيس پيشين سازمان امنيت پاکستان سفر می‌کرد و در يک درگيری به قتل رسيده است.

اما گل در تماسی تلفنی با خبرگزاری رويترز اين گزارش را رد کرده و گفته است: «من به همراه همسرم در شهر موری به‌سر می برم و هيچ گونه اطلاعی از زنده يا کشته شدن ملا عمر ندارم.»

ملامحمد عمر پايه‌گذار گروه شبه نظامی طالبان پس آنکه آمريکا در سال ۲۰۰۱ حکومت طالبان را در افغانستان ساقط کرد، از ديد عموم پنهان شد.

مطالب ديگر مطبوعات:
روزنامه ابتکار؛ تکرار کابوس گاودانه
روزنامه دنيای اقتصاد؛ نخل طلای ۶۴ کن در دستان «درخت زندگی»