يک منبع که نامش فاش نشده به خبرگزاری جمهوری اسلامی ايران (ايرنا) گفته است: «فتنهگران آماده بودند، روز ۲۵ بهمن جشن پيروزی در تهران برگزار کنند.»
خبرگزاری ايرنا از اين منبع به عنوان «مقام آگاه» نام برده است.
اين منبع افزوده: «آنچه فتنهگران در اين روز به صحنه آوردند، عبارت بود از اينکه از چند نقطه شلوغ و پرتردد پايتخت سوءاستفاده و برای ابراز وجود خود را بين جمعيت استتار کردند، اما از نظر مانور سياسی هيچ ارزشی نداشت.»
مقامات جمهوری اسلامی ایران، معترضان و مخالفان حکومت را «فتنهگران» مینامند.
به گفته وی «اجرای پروژه کشتهسازی، آتشزدن دستکم ۵۰ بانک و ١٠٠ اتوبوس بیآرتی» را از دیگر برنامههای مخالفان در روز ۲۵ بهمن ٨٩ اعلام کرده است.
اين منبع گفته است: «قبل از ۲۵ بهمن يک ميليون و ۳۰۰ هزار پيامک روی تلفنهای هموطنان، از خارج کشور ارسال شد که پس از دست به دست شدن بين افراد، بر تعداد آن افزوده شد.»
راهپيمايی ۲۵ بهمن در ايران به درخواست ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، دو تن از رهبران مخالفان دولت ايران و در پشتيبانی از جنبش مردم مصر و تونس برگزار شد.
به گفته منبع خبرگزاری ایرنا «بسياری از سفارتخانهها نيز آن روز (۲۵ بهمن) فعال شدند و قرار بود با تصور درگيریهای گسترده، درب سفارتخانهها به روی فتنهگران باز شود و به آنان پناه دهند و امدادرسانی کنند.»
در جریان تظاهرات ضددولتی ۲۵ بهمن، ایگناسیو پرز کمبرا، سرکنسول سفارت اسپانیا در تهران بازداشت و پس از چند ساعت آزاد شد.
وی همچنین افزوده: «دو نفر از عوامل بمبگذاری در حسينيه شهدای شيراز که فرار کرده بودند، در اغتشاشات ۲۵ بهمن در تهران دستگير شدند.»
۲۴ فروردين ۱۳۸۷ در حسينيه شهدای شيراز انفجاری رخ داد که ١٤ نفر در آن کشته شدند. مقامات قضایی ایران «انجمن پادشاهی ایران» را عامل این بمبگذاری معرفی کردند. پیشتر نیز چند نفر به اتهام بمبگذاری در حسینیه شهدای شیراز، محاکمه و اعدام شدهاند.
به گفته این منبع «قرار بود شب ۲۵ بهمن، صحنههای جنگ و گريز و جنگ تن به تن از ماهوارهها نشان داده شود، اما چون جمعيت با آنان همراه نشده بود، در يکی از فيلمهايی که از ماهواره پخش شد، ورودی مترو را نشان دادند که جمعيت بيرون میآمد و اين جمعيت را به عنوان جمعيت راهپيمايیکننده، معرفی کردند.»
راهپيمايی ۲۵ بهمن، افزون بر تهران در چند شهر ديگر نيز برپا گرديد اما در تهران با حمله نيروهای امنيتی منجر به کشته شدن صانع ژاله و محمد مختاری دو جوان معترض، زخمی شدن دهها نفر و بازداشت بيش از هزار نفر گرديد.
هفته گذشته نیز کميته ويژهای که به دستور علی لاريجانی، رئيس مجلس ايران و به منظور بررسی رويدادهای ۲۵بهمن تشکيل شده بود، گزارش خود را به مجلس ارائه داد.
اين کميته در گزارش خود وقايع ۲۵ بهمنماه را «کاملاً اسرائيلی، آمريکايی، انگليسی و ضدانقلابی و خائنانه» ارزيابی کرد.
کميته بررسی تظاهرات ۲۵ بهمن در گزارش خود نوشته است: «دعوتکنندگان و زمينهسازان و مشوقان ناامنی کشور در آن روز همچون ميرحسين موسوی و کروبی و ديگران، خائن به ملت، ضدانقلاب و مستوجب تعقيب قضايی و برخورد قاطعانه میباشند.»
موسوی و کروبی پس از تظاهرات ۲۵ بهمن بهطور کامل در حصر خانگی قرار گرفتند. با این حال مخالفان حکومت ایران به تازگی اعلام کردهاند این دو رهبر مخالف دولت و همسرانشان بازداشت شدهاند.
اما مقامات قضایی ایران بازداشت موسوی و کروبی را تأیید نکردهاند.
با این حال شورای هماهنگی راه سبز امید و تشکلهای مخالف دولت اعلام کردهاند تا پیش از پایان سال جاری و در اعتراض به بازداشت موسوی و کروبی، تجمعات اعتراضی برپا میکنند.
این چه مقاله ای است که شما چاپ کرده اید نه ارزش خبری دارد و نه ارزش سیاسی وتحلیلی. این مقاله فقط یکسری ارجیف رژیم را بدون هیچ انقادی درج کرده.
کاربر مهمان / 05 March 2011