قائممقام سازمان نظام پرستاری گفت که وزیر بهداشت در سالهای اخیر با وعدههایی که هرگز عملی نشدند، تنها جامعه پرستاری ایران را سردرگم کردهاست.
محمد شریف مقدم در گفتوگو با خبرگزاری کار ایران (ایلنا) از پرداختنشدن کارانه پرستاران به شدت انتقاد کرد و گفت که وزارت بهداشت جامعه پرستاری را نادیده میگیرد. او با انتقاد از اجرایینشدن «قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری» از سال ۱۳۸۶ تا کنون گفت که کمبود اعتبار دلیل کافی نیست زیرا وزارت بهداشت طرحهای پرهزینهای همچون «طرح تحول سلامت» را پیش بردهاست.
قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری در ششم تیر ۱۳۸۶ به تصویب مجلس و شورای نگهبان رسید و قرار بود طی ششماه اجرایی شود اما وزارت بهداشت از اجرای آن به دلیل عدم وجود اعتبار کافی امتناع کردهاست. طبق این قانون قرار بود تا خدمات پرستاری تعرفهگذاری شود و دستمزد این بخش از کارکنان دولت افزایش یابد.
قائممقام سازمان پرستاری گفت که وزیر بهداشت «قصدی برای کمک به جامعه پرستاری ندارد» و توضیح داد که اگر هدف وزیر اجرای قانون تعرفهگذاری بود، باید برای اجرای آن در بودجه سال ۱۳۹۶ اعتباری مخصوص در نظر میگرفت.
شریف مقدم گفت که با توجه به نزدیکبودن پایان دوره وزارت حسن قاضیزاده هاشمی، امیدی به بهبود وضعیت جامعه پرستاران در کار نیست.
پزشکان و پرستاران یازدهماه است که کارانه خود را دریافت نکردهاند. پرستاران مبلغ به مراتب کمتری از پزشکان کارانه دریافت میکنند و بدهی وزارت بهداشت به آنان حدود ۵۰۰ میلیارد تومان است.