تدابير امنيتی در آستانه روز دوشنبه ۲۵ بهمن ۸۹ با ادامه بازداشتهای سياسی و گسترش فيلترینگ در ایران افزايش يافته است.
به گزارش وبسایتهای مخالفان دولت، از روز جمعه ۲۲ بهمن، جستوجوی کلمه «بهمن» در گوگل فيلتر شده است.
ظاهراً فیلترشدن کلمه «بهمن» برای جلوگیری از دسترسی کاربران اینترنت در ایران به خبرهای مربوط به راهپیمایی ۲۵ بهمن انجام شده است.
وبسايتهای مخالف دولت ایران، فيلترشدن کلمه «بهمن» در گوگل را نشانه «هراس حکومت ایران از حضور ميليونی مردم در راهپيمايی ۲۵ بهمن» توصيف کردهاند.
ميرحسين موسوی و مهدوی کروبی دو تن از رهبران مخالف دولت، هفته گذشته با ارسال نامهای به وزارت کشور ايران، خواهان صدور مجوز راهپيمايی برای حمايت از «قيام آزادیخوانه مردم مصر و تونس» شده بودند.
آنها در نامه خود نوشتهاند: «به منظور اعلام همبستگی با حرکتهای مردمی در منطقه بهويژه قيام آزادیخواهانه مردم تونس و مصر بر عليه حکومت استبدادی در کشور، درخواست صدور مجوز برای دعوت به راهپيمايی مردمی طبق اصل ۲۷ قانون اساسی در جهت حمايت از قيام مردم اين دو کشور مسلمان را در روز دوشنبه ۲۵ بهمن ساعت سه بعدازظهر از ميدان امام حسين تا ميدان آزادی را داريم.»
در همين حال پس از انتشار فراخوان این دو رهبر مخالف دولت، از روز چهارشنبه ۲۰ بهمن، موج تازه بازداشتهای سياسی در ايران آغاز شده است.
بنا بر گزارش ها تاکنون محمدحسين شريفزادگان وزير دولت محمد خاتمی و از اعضای ارشد ستاد انتخاباتی ميرحسين موسوی، کورش زعيم از مسئولان جبهه ملی ايران، اميد محدث، روزنامه نگار، ميثم محمدی، نويسنده و پژوهشگر، تقی رحمانی، مشاور مهدی کروبی و از فعالان ملی مذهبی، فريبا ابتهاج، منشی و مسئول دفتر معصومه ابتکار، صدرالدين بهشتی، فرزند عليرضا بهشتی از مشاوران ميرحسين موسوی، مصطفی ميراحمدیزاده، استاد حقوق عمومی دانشگاه مفيد قم و عضو بنياد باران، صالح نقرهکار، دبير کميته حقوق ميرحسين موسوی،پيمان عارف، عضو سازمان دانش آموختگان جبهه ملی ايران، حسين محمودی، رئيس حوزه شرق تهران جبهه مشارکت، عباس شجاعی از اعضای جبهه مشارکت، مازيار خسروی، روزنامهنگار، نزهت اميرآباديان، روزنامهنگار و يدالله اسلامی، دبيرکل مجمع نمايندگان ادوار مجلس شورای اسلامی به صورت جداگانه توسط مأموران امنيتی بازداشت شدهاند.
همچنين از بامداد روز گذشته تمامی خطوط تلفن همراه و ثابت مهدی کروبی، همسر و فرزندان وی قطع شده است. مهدی کروبی نیز از روز پنجشنبه ٢١ بهمن در «حصر خانگی» قرار گرفته است.
به گزارش سحامنيوز، وبسایت نزدیک به مهدی کروبی هرگونه تماس با منزل کروبی، قطع شده و هيچ اطلاعی از شرايط و وضعيت وی در دست نيست.
روز پنجشنبه ٢١ بهمن مأموران امنيتی جمهوری اسلامی ايران به خانواده مهدی کروبی گفته بودند که به جز فاطمه کروبی، همسر کروبی فرد دیگری تا ۲۵ بهمن حق ديدار با وی را ندارد.
وزارت کشور ايران تاکنون به نامه موسوی و کروبی پاسخی نداده اما غلامحسين محسنی اژهای، دادستان کل و سخنگوی قوه قضائيه ايران، درخواست موسوی و کروبی را اقدامی «سياسی و تفرقهافکنانه» خوانده است.
در واکنشی ديگر، روزنامه کيهان که مدير آن توسط آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ايران منصوب میشود، چند روز پيش درخواست موسوی و کروبی را «امريه موساد و در راستای همبستگی با سران رژيم صهيونيستی» توصيف کرد.
روز چهارشنبه ٢٠ بهمن نيز سرتيپ حسين همدانی، فرمانده سپاه تهران گفت: «فتنهگران جنازهای بيش نيستند و با هرگونه تحرک آنها به شدت برخورد میکنيم.»
همچنین آيتالله احمد جنتی، دبير شورای نگهبان روز جمعه ٢٢ بهمن در اصفهان گفت: «فتنه ۸۸ از بين رفت اما سران فتنه هنوز با اينکه آبرويی در ميان مردم ندارند، در خانهها نشستهاند و فکر میکنند جايگاهی در ميان مردم دارند و بر اين اساس برای ۲۵ بهمن نقشه کشيدهاند.»
اشاره احمد جنتی به موسوی و کروبی است که از سوی مقامات حکومت ایران «سران فتنه» نامیده میشوند.
در همین حال برخی از هواداران جنبش سبز (جنبش مخالفان دولت) صفحه ۲۵ بهمن را در فیسبوک راهاندازی کردهاند که تا هنگام تنظیم این خبر (بامداد شنبه ٢٣ بهمن) بیش از ٣٧ هزار نفر در آن عضو شدهاند.
تا زمانیکه هر ایرانی جسمی سراپا ، شهوت ، خود خواهی ، برتری طلبی نامعقول ، خشونت محور بدون فکر ، ناهماهنگ و عاجز در قبول و اجرای وظایف اجتماعی ، نا اگاه به حق و حقوق ناشی از ان ، عدم شناخت خالق و محدود توانائی مخلوق و شروط الزامی در حفظ این رابطه ، خود قهرمان بینی ، انجام کار به امید وصول نتیجه ائی غیر از ان کار ، و وابسته ، منفعت طلب ، حسود و رقابت خواه است ، و سعی در تصاحب حاصل زحمات دیگران و به نفع خود و منتسبین به خود ، اسلام محور و نه حق محور هستند ، تغییرات نتیجه معکوس خواهند داشت . زیرا ، اساس تحول از ذلت به ازادی ، اگاهی فردی است ، در درون رخ میدهد ، بازتاب ان تحول بیرونی است زیرا تا حکومت بستر ارتباطی با اجزاء خود را نداشته باشد قادر به کنترل و هدایت جامعه نیست . و وقتی ارزشهای درونی افراد به انتخاب خود و اگاهانه تغییر معنی دار و جهت دار ، پیدا کرد حکومت ارتباطش را از دست میدهد و ناچار به تغییر است تا تیمی که قادر به کنترل باشند امور را در دست بگیرند . و او بتواند به بقاء خود به شکل جدید تر ادامه دهد . این یعنی قدرت فرد و جامعه در ایجاد تحول ، طبعا بایست شورائی و مرتبط و مستند به اصولی متعادل و متناسب با حق خود و دیگران ، شکل بگیرد . هرگاه یک موج برتری طلب امور را بدست گیرد ، تمامی زحمات از بین رفته و وضعیت اضطراری بر جامعه حاکم میشود . حال ببینید در میان این مردم میتوانید کسانیکه خود درک شفاف از حق و عدالت ( با ریشهء تعادل نسبی در ارتباط جمعی ) داشته و به برابری نسبی رضایت داشته باشند ، بیابید ؟
اگر یافتید ، ان را با مجموعهء غیر متعادل قیاس کنید ، چنانچه مورد اول کثرت داشته باشند ، تحول رخ میدهد و نیازی به عربده کشی و خود نمائی و رقابت نیست . رخ میدهد چون ارتباط ها قطع خواهند شد . توطئه را با تحول و انقلاب اشتباه نگیرید . معترضین بنا حق ، خود توجیه ، بقای دولت ظالم و عوامل سرکوب هستند . و هر حرکت نا مناسب حلقه را تنگ تر خواهد کرد. قدرت جهان در نادید ه ها ، فراتر از ان است که با توانائی بیو شیمیائی بتوان بر ان فائق امد . مگر با تکیه به اصولیکه ، نادیده ها ، مطیع ان هستند .
کاربر مهمانshahrokh / 12 February 2011
نمی دانم این چه عنوانی است؟! تدابیر امنیتی؟! کدام تدابیر؟! کدام امنیت؟! پارسال هم در میدان توحید که افتادند به جان ما، خبرگزاری ها نوشتند فضای امنیتی! چرا عنوانهای کلیشه ای و بی معنا؟!
سال گذشته درتهران، فضای جنگی بود نه امنیتی. امسال هم فضا جنگی و ضد مردمی و ضد امنیتی است نه امنیتی. شما را به خدا نمک بر زخم ما نریزید. دوستدار: ( تهران) شهروند درجه سه
کاربر مهمان / 13 February 2011